Ved enhver ordre afgivet mellem 08.12.2022 - 02.01.2023 på mindst 149 kr. modtager du en garanteret genanvendelige stofbind i GAVE!

Genanvendelige bind – størrelse S

Øko produkt & emballage Sund og sikker løsning Genbrug over 2 år

79,00 kr.

114 på lager

30 ml = 2 x  = 5 x  = 3 x 

Stil: Sømløs genanvendelig pude S, 0,4 mm tyk
Anbefalet til: Aktive kvinder, kvinder i alle aldre, teenagere, ammende kvinder
Ideel til: Moderat og let menstruationsstrøm, de sidste dage af menstruationen, sammen med menstruationskop, kraftig udflåd, sved i skambenet, urininkontinens
Komfort: 🌼🌼🌼 basic komfort
Brug: Afhængigt af flowet kan du have dem på i op til 12 timer uafbrudt uden lækager og uden risiko for infektion.
Beskrivelse

Femi.eko Bamboo Charcoal Fiber Reusable Absorbent Pads, Super Absorbency, størrelse S hjælper dig med at holde dig beskyttet på dage med moderat og lavt flow eller i tilfælde af inkontinens. Den nemme hæftefastgørelse giver dig mulighed for at justere det absorberende stof på din trusse, så du slipper for ubehaget ved at klæbe det absorberende stof fast til dit intime område eller kønshår. Indeholder ingen skadelige stoffer, ingen dioxiner, ingen klorblegemiddel! Genbrug mellem 2 og 5 år, med betydelige besparelser! De materialer, vi bruger, er omhyggeligt udviklet for at sikre komfort, beskyttelse og sugeevne. Den absorberende pude indeholder effektive absorberende lag. Det øverste lag er behageligt at røre ved og skånsomt mod følsom hud, det absorberende lag kan rumme det, der svarer til 3 normale bind, og det vandtætte lag beskytter mod lækager. Og ud over alle disse fordele sparer du også penge på over 300 engangspuder om året.
Puden kan foldes pænt sammen til firkanter, som du kan pakke og bære i din taske. Vi anbefaler, at du prøver vores vandtætte tegnebog til opbevaring af brugte puder, når du er på farten.
Og bare rolig, den absorberende pude er nem at vaske. Du skal bare skylle det godt, inden du putter det i vaskemaskinen, og så er du færdig! Kræver vask før brug.
Selv hvis du ikke er grøn, kan du med genanvendelige bind føle, at du gør planeten en tjeneste.

Hvordan Man Bruger Dem

Det første lag af materiale, der kommer i kontakt med det intime område:
Skånsom mod huden og behagelig, miljøvenlig og bæredygtig
Sammensætning: 100 % bambusfibre
Funktion: effektiv sugeevne, blød og fløjlsagtig, hurtig tørring

Lag 2 og 3:
Opbevaring og absorption af væsker
Sammensætning: 80% polyester + 20% nylon
Funktion: Opbevaring af væske, stærk absorberingsevne, effektiv tørring

Lag 4:
Vandtæt og vandtæt
Sammensætning: 100% PUL
Funktion: åndbar, vandtæt, vandtæt, vandtæt

Pleje Og Vask:
Fordele

Skyl med koldt vand før vask. Håndvask eller maskinvask ved lav temperatur (helst 30 grader). Brug ikke klor, blegemiddel, desinfektionsmidler eller balsam. Vi anbefaler, at du bruger et allergivenligt, parfumefrit vaskemiddel, helst flydende (for fuldstændig opløsning i vand uden hvide aflejringer på stoffet).

Kunde anmeldelser

Reviews (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genanvendelige bind – størrelse S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alder
Niveau flow

Du kunne også være interesseret i...

Hyppige spørgsmål

Vi tilbyder 2 produkter. Et produkt til daglig brug og et produkt til natlig brug og/eller til kraftige blødninger. Vi anbefaler at du har begge og flere af dem i din portfolio af bæredygtige menstruationsprodukter.

De er lette, bløde og kun 3 mm tykke. 

Det afhænger af, hvor meget og hvor ofte du bløder og også om du bruger en menstruationskop, menstruations trusser eller skifter mellem andre alternativer. Normalt har kvinder mellem 5 og 15 bind. Du kan beregne, hvor mange engangsbind du som regel bruger under en menstruationsperiode og dividerer med 3. Du skal muligvis vaske dem indenfor samme periode, men det kan man sagtens og det er en mere bæredygtig løsning.

Genanvendeligt bind er et perfekt produkt til let inkontinens. Mennesker ved disse problemer skal ofte bære daglig beskyttelse. Engangsbind kan øge risikoen for at udvikle svamp og bakterielle infektioner som skaber kløe og irritation. Femi.Eko®’s bind er åndbare og mindsker risikoen for disse ubehageligheder samtidig med, at de giver en større komfort.

Til postpartum vælger mange kvinder de genanvendelige bind som et naturligt valg, der giver komfort og healing efter fødsel, da de er mere åndbare og milde mod det intime område.

Du skal skifte dit stofbind som følge af dit flow. Efter at have brugt dem i lidt tid vil du hurtigt opdage, hvornår det er tid til at skifte. De skal skiftes inden at de er helt mættet med blod. Vi anbefaler, at det skiftes inden 8 timers brug.

Login

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSPOSE 0

SENEST SET 0

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Combo

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: