Bella Menstruationstrusser | Blush

209.00 kr.

KOMBO & VINDE: 3+ stykker 20% OFF, 5+ stykker 30% OFF

40 ml = 4 x

Stil: Absorberende trusse med snørebånd og fransk snit
Anbefalet til: teenagere, jomfruer, kvinder i alle aldre, aktive/stillesiddende kvinder
Ideel til: kraftig menstruation, natbrug, kraftig aktivitet, lange stillesiddende perioder, postpartum, efter abort og operation, kraftig udflåd, urininkontinens
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultracomfort
Brug: Afhængigt af flowet kan du have dem på i op til 12 timer uden lækager eller risiko for infektion.
Sundt alternativ: Patenteret innovation FemiEko: Erstatter de daglige engangsbind uden tilsætning af parfume, pesticider eller andre hormonforstyrrende stoffer.
Sammensætning: Det er lavet af 4 lag med FemiEkos innovative og patenterede økologiske bomulds- og hampteknologi, der giver antibakteriel beskyttelse og er det eneste genanvendelige menstruationsprodukt, der kan desinficeres ved 60 °C, en temperatur, der ødelægger bakterier.

Beskrivelse

Vil du føle dig godt tilpas og tryg under din menstruation?

Menstruationstrusserne Bella fra Femieko® hjælper dig med at føle dig selvsikker og beskyttet under kraftig menstruation. Som en ekstra bonus har disse menstruationstrusser en højtskåret, tætsiddende linning med fine blondedetaljer, så du føler dig feminin hver dag.

Glem alt om tamponer, bind og andre traditionelle menstruationsprodukter, og vælg i stedet absolut komfort og bevægelsesfrihed.

Du kan have dine Bella menstruationstrusser på uafbrudt i op til 12 timer, skifte dem i forhold til din menstruation og genbruge dem i mindst 2 år.

Uanset tidspunkt for menstruationen, dag eller nat, er Bella menstruationstrusser en allieret til den moderne kvinde, som altid er på udkig efter sunde, miljøvenlige og økonomiske løsninger.

 Femieko® menstruationstrusser er specielle sammenlignet med andre mærker på markedet, takket være de særlige egenskaber i de patentanmeldte absorberende lag. Vi bruger hamp - som er kendt for sine naturlige antibakterielle, svampedræbende og fugtregulerende egenskaber der tørrer hurtigt - og allergivenlig økologisk bomuld, som er fri for pesticider og andre skadelige overførbare kemikalier der kombinerer sikkerhed, komfort og bæredygtighed i den intime pleje. Takket være materialerne kan Femieko® menstruationstrusser desuden vaskes ved 60 grader - læs de fulde vaskeanvisninger her.

 Ikke alene vil du føle dig beskyttet, sundere og mere selvsikker, men du vil med garanti også tackle din menstruation eller andre udflåd med færre bekymringer.

 Sig NEJ til plastik i intimområdet, NEJ til forurening og afhængighed af engangsprodukter, og sig et stort JA til komfortable, økonomiske og miljøvenlige produkter.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

Bindet er lavet af 92 % bambus og 8 % spandex, som giver en blød fornemmelse og anti-mikrobielle og anti-lugt egenskaber.

Det udvidede svedtransporterende område, der består af 4 patenterede FemiEko-lag, bruger hamp og økologisk bomuld til at give forbedret beskyttelse og absorberingsevne.

Hudvenligt lag 1 er lavet af 55% hamp og 45% økologisk bomuld, mens lag 2 og 3 sikrer effektiv væskeopbevaring og -absorption med samme sammensætning. Lag 4 er lavet af 100% TPU og er åndbart og lækagesikkert for komplet og behagelig beskyttelse.

Vores produkter er biocidfri, hvilket sikrer beskyttelse af din hud og forebygger potentielle allergiske reaktioner for en sund livsstil og intim balance.

Vores emballage er 100 % biologisk nedbrydelig! Vi bruger komposterbare majsposer eller papkasser. Vi opfordrer dig til at bidrage til genbrugsindsatsen i henhold til lokale regler.

Hvordan Man Bruger Dem

 • Vask menstruationsundertøjet før første brug.
 • Brug dit menstruationsundertøj som normalt undertøj, og skift det, når du føler behov for det. Hvor ofte de skal skiftes, afhænger af din menstruation.
 • Brug menstruationsundertøj i op til 12 timer for at absorbere menstruation eller udflåd.
 • Skyl menstruationsbindene i koldt vand efter brug, og vask dem i hånden eller i vaskemaskinen ved 40°C.
 • Lad trusserne lufttørre, og tag dem ikke på, før de er helt tørre.
 • Desinficer dem ved slutningen af din menstruation ved at vaske dem ved 60°C for at fjerne rester.
 • Brug allergivenligt vaskemiddel uden klor, parfume og balsam.
 • Undgå blegemidler og andre kemikalier for at bevare menstruationsundertøjets ydeevne og hygiejne.
 • Brug ikke strygejern
 • Ved at følge disse instruktioner vil du kunne bruge FemiEko menstruationstrusser effektivt og sundt under menstruation, let inkontinens eller ved vaginal udflåd.
 • DEL

  Kunde anmeldelser

  5
  0%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Hyppige spørgsmål

  Hvordan er menstruationstrusser lavet?

  Femi.Eko® menstruationstrusser  er helt almindelige trusser, men har 4 lag i det midterste område.

  Det øverste lag, det lag, der kommer i kontakt med dine kønsorganer, er lavet af økologisk bomuld og hamp uden PFA’er eller pesticider, for at være sikkert for dit reproduktive system og samtidig tilbyde antibakterielle og hypoallergene egenskaber.

  De midterste lag er lavet til effektiv absorbering med en blanding af bomuld og hamp, bambus eller andre miljøvenlige blandinger – afhængigt af modellen, uden mikrofiber. Det sidste lag er vandtæt PUL eller TPU for at blokere væske fra at trænge igennem.

  Hovedstoffet i trusserne afhænger af model og stil, og er altid nøje udvalgt til at være blødt, behageligt og åndbart. Alle vores stoffer er OEKO-Tex-certificerede, og vi bruger ikke biocider eller nanosølv/SilverClear-blandinger, som kan fremkalde hormonforstyrrelser.

  Lagene kan ikke mærkes, mens du har menstruationstrusserne på, så du vil kunne nyde normale aktiviteter uden indskrænkning. Du vil ikke kunne se forskel på almindelige trusser og menstruationstrusser, og du vil bare glemme at du har menstruation.

  Hvor meget væske kan Femi.Eko® menstruationstrusser rumme?

  Sortimentet af Femi.Eko® menstruationstrusser er bredt og er beregnet til forskellige absorberingsbehov. Nogle af vores kollektioner kan rumme hvad der svarrer til samme mændge væske fra 5 almindelige tamponer (45 ml), men Luna og AllBody-kollektionerne kan rumme op til hvad der svarrer til væske fra 10 almindelige tamponer (100 ml). Størstedelen af vores menstruationstrusser har moderat til kraftig absorberingsevne, hvilket er ideelt til op til 10 timers beskyttelse, selvom du, afhængigt af flowet, kan have trusserne på i helt op til 12 timer (læger anbefaler ikke så lang tid, da det er bedst at opretholde en sikker hygiejne). Forskellen i beskyttelsesniveauet skyldes absorberingslagene, som kan være tykkere i flere lag, eller have færre lag (som vores Light Absorbering), men også på grund af absorberingsområdet, som kan være halvt eller hele vejen til bagsiden af trusserne.

  Du kan se vores diagram  over absorberingsniveauer, som giver dig et godt overblik over hvor meget vores menstruationstrusser kan absorbere, sammenlignet med andre menstruationsprodukter.

  Hvorfor er Femiekos menstruationstrusser mere specielt end andre mærker

  Femi.Eko®s menstruationstrusser skiller sig ud af flere grunde, hvilket gør det specielt sammenlignet med andre mærker:

  Høj absorberingskapacitet: Femi.Eko® tilbyder en bred kollektion af menstruationstrusser med forskellige absorberingsniveauer, der imødekommer forskellige behov. Nogle trusser kan rumme væske svarrende til hvad 10 almindelige tamponer kan absorbere (100 ml), hvilket giver fremragende beskyttelse i helt op til 12 timer.

  Sikre og bæredygtige materialer: Vores forpligtelse til at bruge sikre og bæredygtige materialer er tydelig i deres produktdesign. Det øverste lag, der er i kontakt med kønsorganerne, er lavet af økologisk bomuld og hamp uden PFA’er eller pesticider, hvilket fremmer reproduktiv sundhed.

  Nem vedligeholdelse: Femi.Eko®s menstruationstrusser er designet til nem vedligeholdelse. De kan skylles i koldt vand, for at fjerne overskydende blod, før de vaskes i maskinen ved 40 grader. Desinficering ved 60 graders vask efter menstruationen, sikrer optimal hygiejne.

  Absorberingslag af hamp: Femi.Eko®’s særlige kendetegn er brugen af hampstof/-fibre i absorberingslagene, som giver bæredygtighed, holdbarhed, åndbarhed, naturlige antibakterielle egenskaber og miljøvenlig forarbejdning.

  Innovativ teknologi: Femi.Eko® har investeret i at udvikle innovativ teknologi til deres absorberingslag, hvilket har resulteret i et patentanmeldt design, der giver naturlige antibakterielle egenskaber.

  Sammenfattende udmærker Femi.Eko®s menstruationstrusser sig ved absorberingsevnen, sikre materialer, nem vedligeholdelse og innovativ teknologi med brug af hamp, hvilket gør menstruationstrusserne fra Femi.Eko® til et førstevalg for dem, der søger komfort, pålidelighed og miljøbevidste menstruationshygiejneløsninger.

  Hvordan vasker jeg Femi.Eko® menstruationstrusser?

  Blod er en stærk plet, så du skal altid huske at bruge koldt vand først, uanset om du skal vaske et vaskbart stofbind eller menstruationstrusser, eller bare en plet fra lagenet. Læg menstruationstrussen i blød i koldt vand, før du vasker trussen, eller lad det kolde vand løbe på blodpletten, mens du gnider den med hænderne (især hvis der er størknet blod på det absorberende område). Herefter skal du bare vaske menstruationstrussen normalt ved 40 grader, i vaskemaskinen eller i hånden. Når din menstruationscyklus er overstået, skal du desinficere menstruationstrussen ved en 60 graders vask.

  Hvis du vælger at vaske menstruationstrusser i hånden, skal du nok lægge dem i blød for at gøre det lettere at vaske dem. Gnid dem forsigtigt med varmt vand og allergivenligt vaskemiddel og derefter skyl trussen i koldt vand, indtil vandet bliver klart.

  Vi anbefaler, at du undgår skyllemiddel, da det kan gøre tekstilerne mindre absorberende. Det anbefales heller ikke at blege menstruationstrusserne, da det kan nedbryde materialet og forstyrre absorberingsevnen, men også kan overføres til din hud.

  Du kan enten lufttørre menstruationstrusserne ved at hænge dem op, eller ved at bruge tørretumbleren, men lad være med at bruge høj varme eller tumble med fuld effekt. Ligesom med alle andre ting, der lufttørres, kan trusserne føles lidt stive i starten.

  Sollys kan dræbe eventuelle bakterier og få pletter til at forsvinde, men solen kan blege farverne på dine menstruationstrusser eller beskadige vandtætte bagsidematerialer, hvis de udsættes for sollys eller høj varme over længere tid.

  Stræk altid menstruationstrussen efter vask, så den får sin oprindelige form.

  Menstruationstrusser må ikke stryges! Brug ikke parfume eller kemikalier, da de er hormonforstyrrende og påvirker pH-værdien i skeden.

  Ved længere tids brug kan du vaske menstruationstrusserne i en vaksepose.

  Har du flere spørgsmål?

  ANDRE KUNDERS VALG

  Combo

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Mega Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Ekstra Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Super Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Moderate

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Let

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL: