Vi har testet Femi.Eko® menstruationstrusser: Er de sikre og hygiejniske?

Vi har testet Femi.Eko® menstruationstrusser: Er de sikre og hygiejniske?

Femi.Eko® menstruationstrusser er dokumenteret sikre mod bakterier. Omfattende tests har vist den antibakterielle effektivitet af de absorberende lag mod Staphylococcus aureus (Gule stafylokokker), Escherichia coli (Colibakterier) og Candida Albicans (Skedesvamp), selv efter 50 vaske.

 Hvorfor er Femi.Eko® menstruationstrusser sikre?

Femi.Eko® trusser er designet til at absorbere menstruationsvæske, daglige sekreter og endda inkontinenslækager. Dette opnås gennem deres beskyttende overlappende lag, der absorberer og opbevarer væsken indeni.

I modsætning til traditionelle bind tilbyder Femi.Eko® menstruationstrusser høj åndbarhed uden brug af plastikindsatser og geler, der kan opretholde et fugtigt miljø. Derudover kan de vaskes og genbruges i årevis, hvilket gør dem til en miljøvenlig løsning.

Hvad gør Femi.Eko® menstruationstrusser unikke?

Hos Femi.Eko® prioriterer vi innovation og introduktion af nye teknologier, der forbedrer kvinders intimhygiejne. Vi har patenteret en antibakteriel teknologi for de overlappende lag i vores menstruationsundertøj, som består af 45% hamp og 55% økologisk bomuld.

Denne kombination af materialer skaber et sikkert, sundt og naturligt miljø for intimområdet, fri for kemikalier, pesticider eller hormonforstyrrende stoffer, samtidig med at det hæmmer bakterier og ubehagelige lugte.

Beskytter Femi.Eko® menstruationstrusser mod bakterier?

Ja, Femi.Eko® menstruationstrusser beskytter effektivt mod bakterievækst.

De unikke absorberende lag af hamp og økologisk bomuld er hypoallergeniske og bekæmper fugt effektivt. Dette reducerer risikoen for lugte og irritationer og sikrer et tørrere miljø under brug, hvilket betyder overlegen beskyttelse i en periode, hvor kvinder er mere modtagelige for infektioner.

Hamp er kendt for sine naturlige antimikrobielle egenskaber og reducerer effektivt udviklingen af bakterier og svampe uden yderligere kemiske behandlinger. Kombineret med økologisk bomuld, som tilføjer åndbarhed og er hypoallergenisk, er denne blanding ideel til at opretholde et tørt, ikke-patogent miljø under menstruation, hvor følsomhed og infektionsrisiko øges.

Femi.Eko® menstruationstrusser er testet mod bakterier: Her er resultaterne!

Når sikkerhed og sundhed er prioriteter, skiller Femi.Eko® menstruationstrusser sig ud ved at bruge hamp, en fiber der reducerer risikoen for allergier og irritationer samt effektivt bekæmper spredningen af patogene mikroorganismer.

Denne bemærkelsesværdige effektivitet, understøttet af testresultater, bekræfter vores forventninger. Femi.Eko® menstruationstrusser er ikke kun et hygiejneprodukt, men en nødvendighed for kvinders sundhed under menstruation, daglig brug og ved inkontinensproblemer, hvor infektionsrisikoen er højere.

Ud over antibakteriel effektivitet viste testene også absorberingseffektivitet, fugtmodstand og holdbarhed ved gentagen brug og vask. Disse egenskaber er afgørende for at sikre, at produktet ikke kun opfylder, men også overgår forbrugernes forventninger på alle relevante områder, hvilket gør det til et overlegent produkt med omfattende fordele.

Testresultater og ydeevneoverlegenhed ifølge FZ/T 73023-standarden:

Class AAA : Standardtests viser en antibakteriel effektivitet efter 50 vaske med hæmningsrater på 80% for Staphylococcus aureus, 70% for Escherichia coli og 60% for Candida albicans.

Femi.Eko® menstruationstrusser overgår disse standardnormer for specialiserede antibakterielle tests og viser en hæmningsrate på over 99% for Staphylococcus aureus, 97% for Escherichia coli og 97% for Candida albicans, selv efter 50 vaske.

Dette betyder, at Femi.Eko®'s hampbaserede absorberende undertøj tilbyder antibakteriel beskyttelse 19% over AAA-klassestandarden for Staphylococcus aureus, 27% over for Escherichia coli og 37% over den højeste teststandard for Candida albicans.

 

Er du overbevist nu? Hvis ikke, her er flere tips til, hvordan du kan bære og holde dine menstruationstrusser sikre og hygiejniske!

Sådan vasker du Femi.Eko® menstruationstrusser:

Femi.Eko® absorberende trusser er nemme at bære, nemme at vaske, og deres pleje kræver ingen ekstra indsats sammenlignet med klassisk intimvask. Brug menstruationstrusserne som almindeligt undertøj og skift dem, når de er mættede med væske. Du kan bære dem i op til 12 timer afhængigt af din menstruationsstrøm, hvilket sikrer sikker hygiejne uden irritationer, lugte eller lækager.

  1. Vask menstruationstrusserne før første brug.
  2. Brug menstruationstrusserne som almindeligt undertøj og skift dem så ofte som nødvendigt. Hyppigheden af skift afhænger af din menstruationsstrøm.
  3. Brug menstruationstrusserne i op til 12 timer for at absorbere menstruationsstrøm eller vaginale sekreter.
  4. Efter brug, skyl menstruationstrusserne i koldt vand og vask dem i hånden eller i vaskemaskinen ved 40°C.
  5. Tør trusserne i frisk luft og brug dem ikke, hvis de ikke er helt tørre.
  6. Desinficer dem ved menstruationscyklussens afslutning ved at vaske ved 60°C for at fjerne rester.
  7. Brug hypoallergenisk vaskemiddel uden klor, parfume og blødgøringsmidler.
  8. Undgå blegemidler og andre kemikalier for at bevare menstruationstrussernes ydeevne og hygiejne.
  9. Brug ikke strygejern.

Ved at følge disse instruktioner kan du bruge Femi.Eko® menstruationstrusser effektivt og sundt under menstruation, let inkontinens eller til vaginale sekreter.

 Hvorfor vaske Femi.Eko® menstruationstrusser ved 60 grader?

Hygiejne er afgørende, når man bruger et genanvendeligt produkt. Femi.Eko® menstruationstrusser og genanvendelige bind er specielt udviklet med omtanke for intim sundhed. Takket være de holdbare hamplage er det muligt at vaske de naturligt antibakterielle Femi.Eko® menstruationstrusser ved 60 grader, hvilket gør dem til et unikt produkt i verden!

Mange kvinder og medicinske specialister er bekymrede over bakterievækst ved vask ved lav temperatur. Den specielt sammensatte materialeinnovation fra Femi.Eko® adresserer og eliminerer denne bekymring effektivt, ligesom bakterier fjernes ved vask.

Således nyder du ansvarlig hygiejne, eliminerer bakterier og får et hygiejnisk og genanvendeligt produkt under sikre forhold. For energieffektivitet og en mere miljøvenlig tilgang anbefaler vi dog rengøring ved 40°C mellem brug og desinfektion kun ved afslutningen af menstruationscyklussen.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.