Hvad er genanvendelige bind?

Hvad er genanvendelige bind?

Her er fordelene ved at bruge genanvendelige bind

Du har måske hørt om genanvendelige bind, men du ved ikke præcis, hvad de betyder. I øjeblikket prøver mange kvinder de nye løsninger til menstruation og artiklens indhold beskriver, hvad genanvendelige bind er, hvordan man bruger dem og hvilke fordele du vil opdage, hvis du vælger at bruge genanvendelige bind, men også mere information om beskyttelsesniveauer for genanvendelige bind.

Læs artiklen og find ud af, hvorfor mange kvinder foretrækker disse, og hvorfor de også kan blive dit foretrukne menstruationsplejeprodukt.

Genanvendelige bind - hvad er det?

Et genanvendeligt bind er et feminint hygiejneprodukt, der kan bæres under menstruation for at opfange blod og kan bruges flere gange. Disse genanvendelige bind er normalt lavet af bomulds- eller bambusstof og kan indeholde flere lag stof for ekstra beskyttelse. Fordi de kan vaskes og genbruges, er disse genanvendelige bind en mere miljøvenlig mulighed end engangsbind, som bør kasseres efter brug. Mange kvinder finder dem også mere komfortable og behagelige end engangsbind.

Genanvendelige bind: størrelser og modeller

Der findes flere modeller og størrelser af genanvendelige menstruationsindlæg. Der er 2 størrelser tilgængelige i FemiEko’s genanvendelige bind sortiment, S og M. Afhængigt af din menstruation kan du vælge den rigtige størrelse alt efter hvor meget du bløder.

For eksempel er genanvendelige bind i størrelse M, designet til mere kraftige blødninger, og til blødninger efter fødsel, mens størrelse S er bedre til lette menstruationsdage eller til daglige udflåd og inkontinens. Du kan også vælge en kombination af genanvendelige bind og en menstruationskop for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og for at dække alle dine menstruationsdage.

Når du har valgt et genanvendeligt menstruationsbind, er det vigtigt at vide, hvordan du bruger det rigtigt. FemiEko’s genanvendelige bind har vinger, der fastgøres ud over siderne af undertøjet for at holde dem på plads i trussen.

Genanvendelige bind: Sådan bruges de

Bindet skal vaskes før første brug for at aktivere absorberingsevnen i materialet. Start med at vaske dine hænder. Læg derefter bindet ned i trussen og fastgør vingerne omkring trussens underside med knapperne. Når bindet er på plads, kan du fortsætte din dag uden frygt for pletter.

Undgå at røre ved det absorberende materiale med hænderne under brug, da det kan få bakterier til at vokse.

Når det er tid til at tage dit bind af, vask dine hænder igen og åbn knapperne. Fjern derefter bindet. Skyl bindet med koldt vand, indtil al menstruationsvæsken er skyllet af, og vask den derefter i varmt eller koldt vand, i hånden eller maskine, dog højst ved 40 grader, for ellers kan du ødelægge det vandtætte lag. Lad det lufttørre inden brug igen. Brug ikke desinfektionsmiddel, balsam eller blegemiddel, og stryg ikke.

Fordelene ved genanvendelige tekstilbind

Ved at bruge genanvendelige bind har du flere fordele, herunder:

- Komfortabel
- Brug over 600 gange
- Lavet af materialer af højeste kvalitet: 100% bambusstof
- Huden trækker konstant vejret; ingen fugt samler sig
- Ingen ubehagelige lugte eller raslende plastik
- Designet til maksimal beskyttelse
- Nem at bruge/vaske
- Grøn
- Økonomisk
- Uden kemikalier

Derudover er valg af genanvendelige bind et valg til at opretholde hygiejne og intim sundhed. Desuden er de lavet af naturlige materialer og indeholder ikke kemiske eller giftige stoffer og giver fuld beskyttelse uden ubehagelige lugte, samtidig med at de er den optimale løsning for miljøet.

At vælge genanvendelige bind kan være et personligt bidrag til at beskytte planeten, da en kvinde fra sin første cyklus til overgangsalderen får menstruation ca. 450 gange (ifølge helpingwomenperiod.org).

Det betyder, at en kvinde i 10 år af sit liv konstant har brug for bind eller tamponer. Ved at bruge genanvendelige bind kan enhver kvinde beskytte miljøet takket være denne nye løsning, som er tilgængelig nu.
Beskyttelsesniveauer for genanvendelige bind
Hvis du leder efter en miljøvenlig og behagelig løsning, så kan du prøve genanvendelige bind fra FemiEko-serien. Disse genanvendelige bind har 4 lag af 100% bambusfiberstof, 2 superabsorberende lag mikrofiber, plus et ekstra ydre lag og en vandtæt lag.

Afhængigt af hvor meget du bløder giver bindene beskyttelse i op til 8 timer, du får ikke fornemmelsen af at huden er limet til en klæbrig overflade eller indtryk af plastik raslen mellem dine ben.

Diskret, effektiv, uden lugt eller mærkelige lyde. Ved hjælp af en pakke genanvendelige bind slipper du for stresset ved løbende køb af intimplejeprodukter. Oplev alle de genanvendelige bind, der er tilgængelige nu, og find den, der passer bedst til dig.

Overvejer du at prøve genanvendelige bind? Find ud af hvilken størrelse der passer bedst til dig, og test denne nye menstruationsløsning med tillid. Du vil helt sikkert have fordelen ved at bruge et økologisk, økonomisk og udviklet bind i henhold til din krops naturlige behov helt fra begyndelsen.

Genanvendelige bind giver sikkerhed, bevægelsesfrihed, diskretion og komfort under menstruation. Du kan være sikker!
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.