Fordelene ved FemiEko menstruationskoppen – 3 forskellige størrelser og 100% kompatibel med den kvindelige krop

Fordelene ved FemiEko menstruationskoppen – 3 forskellige størrelser og 100% kompatibel med den kvindelige krop

Femi.Eko menstruationskoppen er et af de genanvendelige feminine hygiejneprodukter, vi er stolte af, for når du først har brugt den og vænnet dig til den, vil du faktisk glemme, at du har den på. Skabt af kvinder til kvinder, menstruationskoppen er definitionen af ​​total bevægelsesfrihed under menstruation.

Der er 3 store ting at huske om menstruationskoppen: den er 100 % kompatibel med kvindekroppen, den fås i 3 forskellige størrelser – en specielt designet til teenagepiger, den hjælper dig med at nyde alle dine yndlingsaktiviteter, når du har menstruation , som alle andre dage og anbefales af gynækologer.

I denne artikel præsenterer vi dig i detaljer alle fordelene ved Femi.Eko menstruationskoppen, såvel som udtalelser fra specialister efter at have testet produktet.

Gynækologer anbefaler Femi.Eko menstruationskoppen

Femi.Eko produkter blev også testet af gynækologer, hvilket gjorde os ekstremt glade, og hvis meninger vi gerne vil dele med dig.

“Som kvinde og gynækolog fik ønsket om altid at være aktiv mig til at lede efter en effektiv og behagelig metode til at gennemgå menstruationen, som ville give mig mulighed for at udføre mine daglige aktiviteter. Det var sådan, jeg fandt Femi.Eko-produkter, og de overbeviste mig ved første øjekast! Menstruationskoppen er lavet af et blødt materiale med skedeslimhinden og giver 100% beskyttelse, hvis den placeres korrekt, den kan bæres i op til 12 timer, også om natten. Den genanvendelige absorbent er også en effektiv beskyttelsesmetode og et bæredygtigt alternativ til klassiske absorbenter, der er lavet af et blødt materiale med et ultraabsorberende lag, hvilket giver komfort og bevægelsesfrihed. Jeg tror på, at Femi.Eko-produkter er, hvad vi hver især mangler for velvære og komfort i sarte perioder, idet de både er kvalitative, nemme at bruge og på længere sigt den økonomiske mulighed sammenlignet med brugen af ​​klassiske absorbenter. Jeg anbefaler dem 100%!”  Dr. Faur Corina, fødselslæge – gynækologi.

“Jeg må indrømme, at jeg var ret skeptisk over for produkter af denne art, indtil jeg prøvede Femi.Eko – som jeg blev uopretteligt forelsket i! Menstruationskoppen er lavet af et ikke-irriterende materiale, den er meget nem at bruge og effektiv, med næsten ingen risiko for lækage, uden tvivl den ideelle mulighed for sarte dage, der overlapper med fuld beskyttelse. Jeg anbefaler disse produkter med al tillid!”  Dr. Stănică Bianca, obstetrik – gynækologi 1, Cluj Napoca.

“På det seneste har jeg været mere og mere optaget af de alternative løsninger, vi har i forhold til vores daglige behov og de valg, vi træffer for en bedre verden. Og som gynækolog betragter jeg det som min pligt at finde og anbefale løsninger til den sarte periode af måneden såvel som til de sarte perioder af livet. Femi.Eko kommer med en bæredygtig løsning, der opfylder alle behov. Nu hvor vi har sådan en løsning, anbefaler jeg at bruge den! Vi taler om alsidige produkter, der henvender sig til alle kvinder, fra den første menstruation til den sidste og endda efter. Der findes menstruationskopper i forskellige størrelser, der er menstruationsundertøj til teenagepiger, der er undertøj til voksne kvinder, som kan bruges selv under menstruation, selv ved urininkontinens. Jeg har testet disse produkter, og jeg anbefaler dem med al tillid til alle piger og kvinder”  Dr. Suciu Cristina, fødselslæge – gynækologisk læge.

Hvordan vælger og bruger man en menstruationskop korrekt?

Du læste om det og besluttede dig for at teste dets fordele “på din egen hud”. Hvordan vælger du en menstruationskop for at sikre dig, at den passer til din krop og dine behov?

Det er vigtigt at vide, at der er 3 forskellige størrelser:

  1. Menstruationskop størrelse A – velegnet til kvinder under 30, som ikke har født, har en medium livmoderhals og oplever let til moderat menstruationsflow hver måned.
  2. Menstruationskop størrelse B – ideel til kvinder, der er over 30 år, har født, normalt har en kraftig menstruation og en høj livmoderhals.
  3. TEEN Menstruation Cup – denne størrelse er velegnet til teenagepiger og blev skabt specielt til jomfruernes anatomi.

Det første kriterium ved valg af den rigtige menstruationskop er derfor størrelsen. Vælg den, der svarer til dine egenskaber med hensyn til alder, livmoderhalshøjde, fødsler og menstruationsflow.

Menstruationskoppen er ekstremt enkel at bruge

Der er intet svært eller smertefuldt ved at bruge Femi.Eko menstruationskoppen. For at være helt sikker skal du bare lære at bruge det korrekt, så effekten af ​​produktet bliver, som du ønsker: Blod opsamlet indeni, ingen lækage og risiko for pletter, maksimal komfort i op til 12 timer.

Som jeg nævnte, sættes menstruationskoppen ind i skeden og placeres under livmoderhalsen, hvor den skaber et vakuum, og dermed opsamler menstruationsblodet.

  • Produktet skal steriliseres før brug. Du kan bruge en af ​​Femi.Eko sterilisatorerne, som du finder her, eller du kan blot putte den i kogende vand.
  • Inden du sætter det ind i skeden, skal du vaske dine hænder meget godt.
  • Fold menstruationskoppen til en C-form, sæt den ind i din vagina, og drej den derefter for at åbne den helt og skabe et vakuum. Skålens ring er fastgjort til skedens vægge, og menstruationsvæsken vil blive opsamlet inde i den uden risiko for lækage.
  • For at fjerne og tømme den skal du vaske dine hænder grundigt igen.
  • Stik en finger ind i siden af ​​koppen for at fjerne vakuumet. Træk den ud, tøm den og skyl den med vand.

Hvad er fordelene ved at bruge en menstruationskop frem for tamponer?

Begge produkter indsættes i skeden, men forskellene mellem dem er store. Menstruationskoppen optager ikke blod som engangstamponer, men samler det i stedet indeni.

Derfor:

  • Der er ingen spild, så du vil ikke plette
  • Det er et sundere alternativ
  • Den er behagelig og kan bruges i meget længere tid sammenlignet med en tampon
  • Den kan genbruges, så du bruger den ikke og smider den ud
  • Det hjælper dig med at spare, fordi du kun vil købe det én gang, ikke månedligt som i tilfældet med engangstamponer
  • Det får dig faktisk til at glemme, at du er på din menstruation og tilbyder al den komfort og bevægelsesfrihed
  • Det forhindrer en stor mængde intimaffald i at nå skraldespanden.

Er menstruationskoppen fjernet for at tømmes og derefter indsat igen?

JA! I starten vil du have en tendens til at tage den ud oftere, fordi du ikke ved præcis, hvornår den er fuld – hvilket er helt fint. Den kan bæres i op til 12 timer, men tiden varierer afhængigt af dit menstruationsflow. Når du har vænnet dig til menstruationskoppen, fjerner du den, tømmer dens indhold i toilettet, skyller den ud med varmt vand og indsætter den igen som beskrevet ovenfor.

Hvorfor skal du prøve Femi.Eko menstruationskop?

  1. Brug 10 timer, i stedet for 2. Du kan beholde koppen i op til 10-12 timer, afhængig af din menstruation. Tamponen skal derimod skiftes hver 2-3 time. Så den store fordel er, at du ikke længere skal bekymre dig om at udskifte engangstamponen.
  2. Du vil ikke producere så meget affald længere. Engangsprodukter ender på lossepladser, hvilket betyder affald og plast, der forurener miljøet.
  3. Silikone – en sund mulighed for dit intime område. Menstruationskoppen er lavet af medicinsk silikone 100% kompatibel med din krop, som ikke dyrker bakterier, ikke forårsager tørhed og ikke genererer ubehagelige lugte.
  4. Du sparer månedligt. Tænk lidt! Hvad med at du i stedet for at købe klassiske engangstamponer hver måned kan købe en menstruationskop én gang og bruge den i op til 5 år? Med tiden kunne du gøre en hel del med de sparede penge, ikke?
  5. Du kan have den på ved poolen, i bruseren, når du dyrker sport. Alle dine yndlingsaktiviteter kan udføres uden bekymringer under din menstruationscyklus.

Glem ikke! Menstruationskoppen kan bruges i op til 10-12 timer uden risiko for lækage og genbruges i 5 år. Fantastisk investering, ikke?

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.