Vilkår og betingelser

Disse betingelser er implementeret i hjemmesiden www.femieko.dk og i salget af Femi.Eko produkter fra denne hjemmeside. 

OVERBLIK

Ved at besøge vores hjemmeside og/eller ved at købe noget gennem os underlægges du følgende vilkår og betingelser (service vilkår inklusiv de ekstra vilkår og betingelser og politikker som der refereres til her eller som er tilgængelig via hyperlink. Disse servicevilkår gælder alle hjemmesidens brugere inklusiv dem der er browsere, leverandører, kunder, handlende og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst de følgende servicevilkår grundigt før du bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå denne side underlægges du vores servicevilkår. Er du ikke enig i alle vores vilkår og betingelser så venligst ikke brug hjemmesiden eller andre services.  

 1.     Information om os 

Denne hjemmeside opereres af FEMIEKO ApS, CVR DK43804391, Bjerget 24, Varde, 6800, +4531744833.

Igennem denne hjemmeside vil termerne ”vi”, ”os” og ”vores” referere til www.femieko.dk som ejeren af det registreret brand FEMIEKO.

FEMI.EKO tilbyder denne hjemmeside med alt information, værktøj og services, der er tilgængelig til brugeren gennem denne side med betingelse af din accept af alle termer, betingelser, vilkår og notitser, nedskrevet her. 

De spørgsmål, anbefalinger eller klager du må have skal venligst sendes til os over email til hello@femieko.com eller hello@femieko.dk.

Du kan altid kontakte os over vores platforme på sociale medier. Vi er altid aktive på Instagram &Facebook, men du kan også besøge vores Youtube kanal, TikTok eller Linkedin

 1.     Bestilling fra hjemmesiden 
 •     Når din ordre er bekræftet, sender vi en bekræftelse til den angivet mail i ordren, bekræftelsen indeholder information om produkt, pris, kvittering og modtager adresse. 
 •     Gennemse venligst ordrebekræftelsen og ved fejl kontakt os med det samme via e-mail hello@femieko.dk
 •     Hvis kunden ikke har modtaget en ordrebekræftelse indenfor 24 timer så kontakt venligst vores brugerservice på ovenstående e-mail eller lav en ny ordre, hvis registreringen fejlede. 
 •     Betaling for ordrer på hjemmesiden afhænger af lokationen og gennemføres med kreditkort via FreePay med Kort, MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Der er ingen ekstra omkostninger ved check-ud. I nogle lande er det en mulighed at betale ved levering. Her er det nødvendigt at betale med kontanter til transportkureren.
 •     Leveringsomkostninger afhænger af området der leveres til og kan være gratis under kampagner på hjemmesiden. 
 •     Vi forbeholder os retten til at annullerer ordre på et legitimt grundlag.
 •      Fakturaen findes på kundekontoen på websitet, men den sendes også pr. e-mail via Billy.dk fra Femieko ApS. 
 1.     Levering    
 • Vi behandler ordrer inden for 24 timer fra datoen for bestilling, undtagen på helligdage og i weekender. Det tager 1-4 arbejdsdage fra den dato, hvor ordren er afgivet, til pakken er modtaget.
 • Forsendelsesprisen er 49 dkk, og inkluderer ikke told, hvis landet kræver det. Disse ordrer skal betales online eller ved bankoverførsel, og der er ikke mulighed for kontant betaling ved levering. 
 • Forsendelsesprisen gælder ud over prisen på produkterne og er afhængig af leveringsområdet. Vi kan afvise ordrer, hvis forsendelsesprisen er højere end leveringsområdet. Hvis ordren afvises, overfører vi ordrebeløbet tilbage inden for 48 timer. 
 • Ordrer leveres via PostNord, afhængigt af dit land, fra Femiekos’ lager i Danmark. Hvis der er en leveringsforsinkels, bedes du kontakte os på hello@femieko.dk.
 • Når ordren er afsendt, bør du få en bekræftelsesmail fra SmartSend med et følgenummer.
 1.     Priser
 •     Alle priser er inkluderet MOMS.
 •     Vi forbeholder os retten til at justere priser og rette ukorrekte priser dannet ved fejl og misforståelser. Vi forbeholder os retten til ikke at udleverer et produkt der er blevet sat op ukorrekt under en anden pris end oprindeligt. 
 •     Rabat kan ikke bruges når der bruges et gavekort. 
 •     Hvis der er gives en rabat når der handles over et mindstebeløb og produkter returneres, hvilket resulterer i at det totale køb bliver mindre end mindstebeløbet for at udløse rabatten vil denne forskel blive modregnet under returnering. 
 •     Leveringsomkostninger tilføres oveni produktets pris og afhænger af leveringsområde. 
 •     Kunden er ansvarlig for omkostninger ved toldafgifter, hvis området for levering kræver dette gennem lov. 
 1.     Betaling 
 •     Vi forbeholder os rettigheden til at nægte service til alle kunder for enhver grund og til enhver tid. Du forstår at dit indhold (kreditkort informationer ikke inkluderet) kan blive overført ukrypteret og involvere a) transmissioner over forskellige netværk, b) ændringer for at tilpasse sig tekniske krav ved tilslutning af netværk eller andre enheder. Kreditkort informationer krypteres altid under overførelser over netværk. 
 •     Vi er ikke ansvarlige for provisioner som din bank tilfører når der laves en online betaling. 
 •     Overskifter i denne aftale er kun inkluderet for overskuelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse termer. 
 • Betalinger gennem hjemmesiden sker gennem FreePay med Kort, MobilePay, Google Pay eller Apple Pay. 
 1.     Returnering og refundering
 • En kunde kan lovligt returnere produktet inden for 14 dage efter købet og få pengene tilbage.
 • Kunden skal informere os om ønsket om at returnere den købte vare ved at sende en e-mail til hello@femieko.dk. Inkluder dit navn, adresse, e-mail, ordrenummer, hvilken vare du ønsker at returnere og årsagen til returneringen.
 • Den returnerede vare skal være ny og ubrugt, som den er modtaget. Hygiejneklistermærker (fra udvalgte modeller) skal være påsat som oprindeligt. Varen skal være i den originale emballage og stadig have alle etiketter.
 • Retur-/ombytningsgebyret er 49 dkk, inklusive gebyr for størrelsesforskel (tjek venligst størrelsesguiden korrekt, inden du afgiver din bestilling).
 • Vi sender via e-mail til kunden en returlabel, og omkostningerne til den, 49 dkk, trækkes fra refusionen. 
 • Hvis transporten var gratis på leveringstidspunkte, vil transportomkostningerne på 49 dkk blive fratrukket fra tilbagebetalingsbeløbet, når produktet returneres.
 • Vi kan afvise returneringen, hvis emballagen er beskadiget, eller hvis produktet viser tegn på, at det har være brugt.
 • Kunderne vil modtage en tilbagebetaling inden for 14 arbejdsdage efter modtagelse af den returnerede vare.
 • Ændring af størrelse eller stil håndteres inden for tilbagebetalingsadministrationen. Kunden skal returnere varen og afgive en ny ordre på hjemmesiden, medmindre parterne aftaler andet (byttepakke). Produkter som sådan skal overholde de samme betingelser som nævnt ovenfor.

Undtagelser og varer, der ikke kan returneres

* Produkter, der er markeret som sidste vare, eller som er købt med særlige rabatter, der er markeret som sådan, kan ikke returneres eller refunderes.

** Værdikuponer kan ikke returneres eller refunderes.

*** Brugte produkter kan ikke returneres med ret til tilbagebetaling. De kan kun være en del af tilfredshedsgarantien.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din specifikke vare ved at sende en e-mail til hello@femieko.dk.

Politik for tilfredshedsgaranti

Måske har du prøvet en menstruationskop for første gang og kunne stadig ikke blive komfortabel, selv om der er gået en periode på 3 menstruationer (normalt efter din 3. menstruation bør du være komfortabel med indsættelsesudfordringerne i en kop), eller måske er du ikke komfortabel med din menstruationstrusse størrelse. Uanset årsagen ønsker vi, at du skal have den bedste oplevelse på din menustration. Vi ved også, hvor vigtige penge er, så vi vil ikke have, at du skal føle, at du har købt engangsartikler 🙂 

Derfor giver vi dig mulighed for at bytte det produkt, du føler ikke passer til dig, til et produkt, der passer perfekt til dig … og der er mange produkter, der er kompatible med dine behov, det lover vi!

 • En kunde har ret til at bytte et køb inden for 90 dage fra bestillingsdatoen.
 • Kunden skal informere os om sit ønske om at returnere den købte vare ved at sende en e-mail til hello@femieko.dk. Medtag dit navn, adresse, e-mail, ordrenummer, hvilken vare du ønsker at returnere og grunden til returneringen.
 • Hvis du bestiller mere end ét produkt, kan kun ét produkt returneres og ombyttes.
 • Kun førstegangskunder kan nyde godt af denne ombytningsgaranti.
 • Varen skal returneres inden for 90 dage efter modtagelsen.
 • Udgifterne til returforsendelse og levering af det nye produkt er kundens ansvar, men vi sørger for at sende dig forsendelsesetiketterne via e-mail. 
 • Kunden kan bytte til et andet produkt, der har samme værdi som den, der oprindeligt blev betalt for det returnerede produkt, eller betale prisforskellen mellem det returnerede produkt og den nye vare via et betalingslink, som vi sender via e-mail og som behandles sikkert af Stripe betalinger. 
 • Det produkt, der skal ombyttes, returneres af kunden, og vi er ansvarlige for dets hygiejniske genbrug, hvis vi ikke aftaler andet via e-mail. 

Undtagelser fra ombytnings-/tilfredshedsgarantien

* Alle produkter, der er markeret som “sidste varer”, “limited edition” eller produkter, der tilbydes under kuponer eller gratis gaver (giveaway), og blev købt med særlige rabatter, der er markeret som sådan, kan ikke returneres under tilfredshedsgarantien.

** Kun menstruationskopper, menstruationsskiver, menstruationstrusser og genanvenlige bind kan ombyttes i henhold til tilfredshedsgarantien. Alle andre produkter, f.eks. tilbehør, er ikke omfattet af tilfredshedsgarantien.

*** Der tilbydes ingen tilbagebetaling under denne garanti. For at være berettiget til en “pengene tilbage”-refusion skal produktet være ubrugt, i den originale æske og returneres inden for 14 dage efter købet.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din vare ved at sende en e-mail til hello@femieko.dk.

 1.     Reklamation  
 •     Vi kontrollerer og kvalitet tester enhver ordre inden den sendes til kunden. I tilfælde af, at der er en defekt eller din ordre er ukorrekt afsendt, følger vi købeloven og vil rette op på fejlen uden omkostninger.
 •     Kunden skal kontakte os for at få godkendt enhver klage eller reklamation. 
 •     Kunden skal kontakte os hurtigst muligt efter at fejlen opdages og ikke senere end 14 dage efter modtagelse. Send en e-mail til hello@femieko.dk med navn, adresse, e-mail, ordrenummer og en beskrivelse af fejlen. 
 •     Kunden vil modtage en returlabel gennem e-mail, hvis reklamationen er berettiget og Femi.Eko vil dække omkostningerne. Hvis reklamationen ikke er berettiget, vil kunden betale for omkostninger. 
 •     I tilfælde af at fejlen ikke kan udredes vil vi sende et lignende produkt eller lave en refundering. 
 1.     Reklamationsret
 •     Tilstedeværelse af en uoverensstemmelse i et produkt skal angives ved at sende en e-mail til hello@femieko.dk.
 •     Hvis et produkt indeholder fejl og mangler fra Femi.Eko eller sidens producenter vil kunden drage fordel af følgende garanti: Femi.Eko virker som garant indenfor lovbestemmelse gennem art. 174/2008.
 •     Dermed vil kunden: 

–       Have en periode på 2 år fra afsendelsen af produktet til at bruge reklamationsretten relateret til produkter, der ikke er i overensstemmelse med det produkt, der blev bestilt.

–       Kunne vælge mellem reparation eller erstatning af produktet under omkostningerne stillet til rådighed gennem art. 174/2008 

 •     Kunden har to muligheder: behold produktet og efterspørg en prisreduktion eller returner produktet og efterspørg et andet produkt i stedet for. 
 •     Femi.Eko kan dog ikke holdes ansvarlig for misvedligehold af de købte produkter af kunderne. 
 •     Læs venligst anvisningerne omhandlende brug, vask og opbevaring af produktet. 
 1.     Ansvarlighed 
 •     Vi er ikke ansvarlige for indirekte skader som sker på baggrund af produktet. 
 •     Vi holdes ikke ansvarlige for forsinkelser/fejl der sker under forhold uden for vores kontrol (Force Majeure).
 •     Vi holdes ikke ansvarlige for ændringer i produktet som følge af leverandøre og andre faktorer, som er ude af vores kontrol.
 •   Du accepterer at erstatte, forsvare og holde Femi.Eko-mærket, varemærke-datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse vilkår eller de dokumenter, de inkorporere ved henvisning, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjeparts rettigheder.
 •       Du accepter ikke at reproducerer, duplikerer, kopier, sælge, videresælge eller udnytte nogle af de services eller kontaktpersoner der er tilknyttet til hjemmesiden uden at have en skriftlig godkendelse gennem os. 
 1.     Ansvarsfraskrivelse af garantier; ansvarsbegrænsning   
 •     Vi garanterer ikke og sikre at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri. 
 •       Vi garanterer ikke at de resultater, som kan opnås ved brug af vores service, er helt nøjagtige eller pålidelige. 
 • du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på eget ansvar. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) ‘som de er’ og ‘som tilgængelige’ til din brug, uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
 • Du repræsenterer og garanterer, at du har alle nødvendige rettigheder med hensyn til det indhold, du uploader, og at det uploadede indhold ikke krænker nogen ophavsret, varemærke, designrettigheder, forretningshemmeligheder eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder, privatlivsrettigheder, herunder retten til en persons lighed eller anden ret tilhørende en tredjepart.
 • Ydermere repræsenterer og garanterer du, at det uploadede indhold ikke overtræder gældende lovgivning, især at det ikke viser symboler på antikonstitutionelle organisationer. Desuden er det ikke svigagtigt, truende, krænkende, hadefuldt, ærekrænkende, obskønt og ligner ikke til forveksling mærker eller mærkevarer, der sælges af andre.
 • Hvis der fremsættes et krav mod os, vores embedsmænd eller agenter af en tredjepart i forbindelse med udførelsen i henhold til denne aftale for dit skyldige brud på disse vilkår, enhver lov eller en tredjeparts rettigheder, skal du holde os skadesløs for ethvert ansvar og refundere os for alle rimelige omkostninger, vi pådrager os, herunder eventuelle nødvendige erstatningsudgifter til juridisk forsvar.
 • FEMI.EKO, vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede selskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere skal i intet tilfælde være ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller nogen direkte, indirekte, tilfældige, strafbare, særlige skader eller følgeskader af enhver art, herunder, uden begrænsning, tabt fortjeneste, tabt omsætning, mistede besparelser, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, erstatningsansvar (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller andet, som følge af din brug af en tjeneste eller ethvert produkt, der er indkøbt ved hjælp af tjenesten, eller for ethvert andet krav relateret på nogen måde til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, inklusive, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i noget indhold , eller ethvert tab eller skade af enhver art, der er opstået som følge af brugen af tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er udgivet, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, også selvom de bliver informeret om deres mulighed. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, loven tillader.
 1.     Produktinformation  
 • Vi forbeholder os ret til trykfejl på denne hjemmeside og det endelige salg af produkter. Vi garanterer ikke at billederne afspejler det nøjagtige udseende af produkterne, da hver vare er et håndværk og kan have en naturlig variation. Der kan forekomme farveforskelle afhængigt af skærmen, fotokvaliteten og opløsningen. 
 1.     Ændringer i vilkår 
 •     Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i vilkår og betingelser til enhver tid. Betingelserne anses for at være accepteres ved besøg på hjemmesiden ved brug af dens funktioner eller ved afgivelse af en ordre. 
 •     Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vores returpolitik. 
 •     Opsigelse af kontrakten vil ikke påvirke vores ret til at modtage penge, som kunden skylder os i henhold til kontrakten. 
 1.     Promoveringer, vouchers, rabatter og gavekort 
 •     Vi forbeholder os retten til at køre kampagner og promoveringer uden forudgående varsel, samt at vi kan afslutte det uden forudgående deadline. 
 •     Vi er ikke ansvarlige for ordrer til fuld pris forud for kampagner eller promoveringer, og vi kan ikke tilbyde nogen form for kompensation. 
 •     Kuponer eller rabatter kan ikke tilføjes med tilbagevirkende kraft til en ordre
 •     Kuponer og rabatter kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller tilbud og udelukker gavekort, udsalgsvarer og kombinationspakker. 
 •     Gavekort købt over hjemmesiden er ikke berettiget til at få pengene retur. Kuponer kan kun bruges til køb på hjemmesiden og er gyldige i en ubegrænset periode indtil en ordre er gennemført under gavekort. 
 •     Kuponer er ikke berettiget til at få pengene retur. Kuponer kan kun bruges til køb på hjemmesiden og har en begrænset tidsperiode de er aktive.
 •     Visse produkter kan være udelukket fra kampagner og kuponer og vi har ingen forpligtelser ellers. 
 1.     Lovgivning og tvister
 •     I tilfælde af at tvister kke kan løses i konsensus mellem kunden og virksomheden, kan kunden henvende sig til den lokale forbrugerbeskyttelses service 
 •     I tilfælde af tvister vil Femi.Eko følge reglementet fra disse institutioner
 •  Enhver tvist om fortolkning eller praksis af disse vilkår skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lov.

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: