Universal menstruationsskive | Fuchsia

229.00 kr.

38 ml = 3x = 5x

Anbefalet til: til alle kvinder også spiralbruger – unik størrelse
Ideel til: enhver menstruationsstrøm, sport, svømning, samleje
Komfort: 🌼🌼🌼🌼 optimal komfort
Brug: Let at indsætte og fjerne, kan bruges sikkert i op til 12 timer
Sundt alternativ: Erstatter menstruationskopper og traditionelle tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelig lugt og irritation.

Beskrivelse

FemiEko Menstruationsskive er et genanvendeligt intimprodukt fremstillet af 100 % medicinsk silikone, der er certificeret som sikkert for kroppen og miljøet. Denne silikone er ikke-irriterende og bruges i vid udstrækning i medicinske og hygiejniske produkter. Den er fløjlsagtig og blød for maksimal komfort.

Universal menstruationsskiven er anatomisk designet til at passe alle kvinder lige fra starten, give effektiv beskyttelse og frem for alt, være superbehageligt. FemiEko's menstrationsskive er afprøvet og testet af tusindvis af kvinder over hele verden, med en succesrate på næsten 100 %.

FemiEko's menstrationsskive er ekstremt let at indsætte og fjerne takket være dens udtagningsring, som gør det muligt at fjerne og tømme den med kun én finger. FemiEko's innovative, patenterede design gør den meget lettere at bruge end de fleste menstruationsskiver og menstruationskopper på markedet.

Og hvorfor så det?

En størrelse, der passer alle, uanset livmoderhalsens position, alder eller fødsel

Kompatibel med enhver menstruation takket være det unikke design og størrelse

Sidder lige under livmoderhalsen og holdes på plads af skambenet i op til 12 timers pålidelig beskyttelse

Har en innovativ udtagningsring, så den nemt kan gribes og tømmes med mindre griseri

Kan bruges ved sex, men er ikke en præventionsmetode!

Kan også bruges, hvis du har en spiral, da den ikke skaber et vakuum som menstruationskopper

Fri for biocider = ingen kemikalier, ingen giftstoffer, hvilket betyder mindre tørhed og irritation, lugt og bakterier.

Økonomisk alternativ = du sparer månedligt i op til 5 år

Miljøvenlig løsning = du reducerer dit månedlige forbrug af hygiejneartikler, mindre plastik og færre kemikalier i verden.

Oplev den frihed, komfort og tillid, som FemiEko Universal menstruationsskiven giver dig - en pålidelig allieret hver måned, der giver dig bekymringsfri beskyttelse og sikkerhed.

Vi lover, at du vil glemme alt om at have menstruation!

Materialeoplysninger Og Certifikat:

100% tysk kvalitet Elastosil medicinsk silikone fra Wacker Labs, som har certificerede biokompatible egenskaber og ikke dyrker bakteriekulturer. Femieko Universal menstruationsprodukt har kvalitetscertificeringer som CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH, fremstillet i certificeret produktionsanlæg til medicinsk udstyr: ISO9001, ISO 13485:2016. Registreret design som FEMIEKO brand innovation.

Vores produkter er biocidfri, hvilket sikrer beskyttelse af din hud og forhindrer potentielle allergiske reaktioner for en sund livsstil og intim balance.

Vores emballage er 100% bionedbrydelig! Vi bruger komposterbare majsposer eller papkasser. Vi opfordrer dig til at bidrage til genbrugsindsatsen i henhold til lokale regler.

Hvordan Man Bruger Dem

Før brug af menstruationsskiven, sterilisér den. Du kan koge den i 10 minutter eller bruge en af de sterilisatorer, der er tilgængelige på Tilbehør side.

Trin 1. Vask dine hænder. De fleste infektioner skyldes dårlig hygiejne.
Trin 2. Hvis du er bekymret for indsættelse, kan du bruge en vandbaseret smøremiddel. Bemærk, at du ikke må bruge det på silikonemiddel, da det ikke er kompatibelt med skivens materiale.

Trin 3. Bøj menstruationsskiven på langs. Tryk på siderne og lad ringen være nederst.

Trin 4. Du kan indsætte skiven med det ene ben hævet eller simpelthen sidde på toilettet. Sprede benene og gå fremad med tillid. Hold skiven bøjet under hele indsættelsen og skub forsigtigt, indtil du føler, at du ikke kan komme længere. Hemmeligheden bag en skive er, at den er placeret under livmoderhalsen. Trykket skal rettes mod kønsbenet og være så dybt som muligt. Hvis du oplever vanskeligheder med indsættelse, prøv at bevæge den forsigtigt fra side til side.

Trin 5. Efter at have indsat skiven, skal du bruge en finger til at fastgøre den bag kønsbenet. Dette er nøglen til at sikre den og beskytte dig i op til 12 timer afhængigt af din blødning. Før fingeren op og skub skiven opad, hvor du vil mærke en knogle eller en forhøjning, afhængigt af din anatomi. Skivens kant er fast for at opretholde positionen og forhindre lækager.

Trin 6. For en mere hygiejnisk oplevelse anbefaler vi, at du først fjerner skiven i brusebadet. Når du får mere erfaring, kan du gøre det over toilettet. Før en finger ind og gribe fat i ringen for at undgå sprøjt af blod. Hvis skiven har drejet indeni, og du ikke kan finde ringen til at gribe fat i, skub den med bækkenmusklerne og drej kanten, indtil den er i en passende position til at blive grebet. Dette sker især, hvis du har sex med skiven, da den kan blive skubbet dybt og ændre sin position.

Selv-tømning: En interessant egenskab ved menstruationsskiven er dens evne til selv-tømning, hvilket sker under toilettet. Afhængigt af position og tryk fra bækkenmusklerne under vandladning eller afføring kan skiven delvist frigøre blod. Dette betyder ikke, at du skal fjerne den, men det kan reducere volumen og forlænge øjeblikket, hvor du beslutter at tømme den helt. Dette er en karakteristisk egenskab ved skiven og varierer afhængigt af den enkeltes anatomi. Dette fænomen forekommer ikke under bevægelse eller gåtur og påvirkes af den siddende position og de interne musklers handlinger.

Lækager: Lækager omkring skiven bør ikke være normale. Dette kan ske, hvis du ikke har placeret skiven korrekt eller højt nok, eller hvis den ikke er fastgjort bag kønsbenet.

Pleje Og Vask:

Håndvask med parfumefri sæbe og uden desinfektionsmiddel – se Femi.eko tilbehør for optimal pleje. Sterilisering ved damp/kogning i 10 minutter eller mikrobølgeovnsterilisering i Femi.eko-sterilisatoren

DEL

Kunde anmeldelser

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hyppige spørgsmål

Hvad er en menstruationsskive lavet af?

Femi.Eko® menstruationsskive er fremstillet af 100 % medicinsk silikone, designet af Wacker German Medical Silicone i Tyskland under mærket Elastosil. Det bruges til medicinske formål og er 100 % biokompatibelt silikonegummi, som ikke fremmer nogen bakterievækst og derfor er sikkert for kroppen, både indvendigt og udvendigt. Vores teknologi med antibakterielt Saniconcentrate er 99,99 % sikker mod bakterier og giver stor sikkerhed i mange år fremover, uden at det er nødvendigt at sterilisere menstruationsskiven. Alle vores produktkombinationer er lavet af materialer til medicinsk brug, der er sikre til indvortes brug. Selv de farver, vi bruger, er medicinsk sikre og kompatible med den menneskelige krop.

Hvorfor skal du bruge en menstruationsskive?

Menstruationsskiven fra Femi.Eko® er ikke kun behagelig, men også sikker for helbredet og mere praktisk til din månedlige pleje. Den vil hjælpe dig med at spare penge og leve et stressfrit liv ved at eliminere den konstante følelse af skam og ubehag, som kvinder ofte føler hver måned, når de bruger upålidelige menstruationsprodukter. Menstruationsskiven giver frihed til at svømme, cykle og endda få en nats søvn uden at bekymre sig om beskidte lagner eller lækager. Desuden kan den bruges i op til 5 år og bæres sikkert i op til 12 timer uden risiko for bakterier eller lugt. Du kan problemfrit bruge en menstruationsskive under samleje og som et sikkert alternativ til menstruationskoppen, hvis du har en spiral.

Hvordan vælger jeg en menstruationsskive?

Femi.Eko® UNIVERSAL menstruationsskive fås i en enkelt rund form og med en udvendig udtagningsring, der er anatomisk designet til at passe til de fleste livmoderhalse, uanset alder eller om man har født børn. Til sammenligning har DELICATE menstruationsskive en oval form og en integreret udtræksring, som er udviklet specielt til teenagere, følsomme kvinder og kvinder med en lav eller medium livmoderhals. Begge menstruationsskiver fra Femi.Eko® er specielt designet med den unikke ring, så skiven er let at tage ud. Vi udviklede skiven med den udtagningsring netop på den unikke måde, og med viden om at udtagning af menstruationsskiven nok er den største udfordring kvinder står over for, når de vælger denne type menstruationsprodukt.

Kan jeg dyrke sex, mens jeg bruger en menstruationsskive?

Ja, du kan dyrke sex uden at problemer med lækage, mens du bruger en Femi.Eko® menstruationsskive. Den giver både beskyttelse og komfort under samleje. Du skal dog sørge for at placere menstruationsskiven korrekt og sikre at den er placeret korrekt for at undgå ubehag eller lækager.

Har du flere spørgsmål?

ANDRE KUNDERS VALG

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: