Ved enhver ordre afgivet mellem 08.12.2022 - 02.01.2023 på mindst 149 kr. modtager du en garanteret genanvendelige stofbind i GAVE!

Ulla periodl trusser, med sideklemmer, sort

Øko produkt & emballage Sund og sikker løsning Genbrug over 2 år

249,00 kr.

Ikke sikker på hvilken størrelse der passer til dig? Se etiketten på det tøj, du har på nu. Hvis du bærer forskellige størrelser (afhængigt af varen, f.eks. en gang M, nogle gange S), skal du vælge den mindste størrelse. Vores trusser er elastiske og vil sidde perfekt uden at stramme. Bestil uden frygt, fordi vi tilbyder en 90-dages tilfredshedsgaranti for enhver første vare købt hos os, og du er sikker på, at vi vil rådgive dig til en perfekt ombytning!

25 ml = 2.5x = 4 x

Stil: Absorberende trusser i brasiliansk stil med elastikbånd og sidelukningssystem, dansk design.
Anbefalet til: aktive kvinder, kvinder i alle aldre, teenagere, jomfruer, handicappede, overvægtige eller immobile.
Ideel til: Moderat menstruationsstrøm, sved i skambenet, kraftig utætheder, urininkontinens, i forbindelse med en menstruationskop eller -skive.
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 bambusmateriale, ultrakomfortabelt og elastisk.
Brug: Afhængigt af flowet kan du bære dem i op til 12 timer uafbrudt, uden utætheder og risiko for infektion, i op til 2 år.
Sundt alternativ: Erstatning for traditionelle bind og tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelige lugte og irritation.
Beskrivelse

Ulla menstruationstrusser er lavet af bambus, som er ultra behageligt og komfortabelt. Disse absorberende trusser fås i størrelser mellem S og 2XL, men kan også bruges af personer med XS eller 3XL på grund af sideklipsene, der giver mulighed for størrelsesjustering. De vedlagte clips gør dem også til det perfekte undertøj til travle dage, hvor du nemt vil skifte dine menstruationstrusser ud med et andet par uden at skulle tage dine strømpebukser eller bukser af.

Det første lag af undertøj til menstruation, som kommer i direkte kontakt med intimområdet, er fremstillet af bambus, som har antistatiske og allergivenlige egenskaber, anti-fugt og hudvenlig. Bambus absorberer meget hurtigt væsken tørrer let og er usædvanlig behagelig at have på.

Femieko menstruationstrusser har en effektiv absorption, og giver pålidelig beskyttelse i 8 til 12 timer uden risiko for bakterier, lugt og infektioner takket være omhyggeligt udvalgte materialer.

De absorberende lag af de er fremstillet af bæredygtigt, biologisk nedbrydeligt bambus, den biologisk nedbrydelige og kemikaliefri I dyrkning eller forarbejdning.

Det vandtætte lag er fremstillet af bionedbrydelig PUL og har vandtætte og åndbare egenskaber. Med disse menstruationstrusser vil du føle dig beskyttet, sundere og mere selvsikker. Te Vi sørger for, at du omfavner menstruation eller andre lækager med mere selvtillid. mindre stress og glæde.

Menstruationstrusser kan genbruges i en periode på 2 år, hvilket beskytter planeten mod plastaffald. af traditionelle bind og tamponer, samt at være en økonomisk løsning måned efter måned.

Du bruger simpelthen disse trusser som normalt undertøj og skifter dem, når de er mættet med væske.
Femi.Eko menstruationstrusser er nemme at vaske, du skal blot skylle dem i koldt vand og derefter vaske dem normalt under 40 grader. Kræver vask før første brug.

Sig NEJ til plastik i intime områder, NEJ til forurening og afhængighed af engangsprodukter og et stort JA til komfortable, lette og miljøvenlige produkter.

Vi bekymrer os om planeten er ikke bare en erklæring! Vi bruger kun emballage fremstillet af FSC-certificerede, 100 % genanvendelige materialer. Desuden støtter vi Trees for the Future-indsatsen, så du ved, at hver gang du køber Femi. Eko-produkter er du med til at plante træer i områder, der kæmper med ørkendannelse.

Vil du tage et ekstra skridt? Vælg at “fjerne” emballagen fra de produkter, du bestiller! Vi sender dig din ordre i en Naked Box, hvis du har mere end 3 produkter i din kurv, og som belønning får du også en rabatkode på -20 % på fremtidige ordrer. Pas på dig, pas på planeten!

Materialeoplysninger Og Certifikat:

Første lag af materiale, der kommer i kontakt med det intime område:
Sammensætning: 95% bambus + 5% spandex
Funktion: blød og glat, hurtigtørrende, antimikrobielt, anti-lugt.

2 lag: Lagrer og absorberer væske
Sammensætning: 80 % polyester + 20 % nylon
Funktion: Væskeopbevaring, stærk absorberingsevne, effektiv tørring

3 lag: Vandtæt
Sammensætning: 100% TPU
Funktion: åndbar, mod utætheder

Lag 4: Undertøj
Sammensætning: 95% bambus + 5% spandex
Funktion: åndbar, komfortabel, blød at røre ved, elastisk

Hvordan Man Bruger Dem
Pleje Og Vask:

Skyl med koldt vand før vask. Håndvask eller maskinvask ved lav temperatur (helst 30 grader). Brug ikke klor, blegemiddel, desinfektionsmidler eller balsam. Vi anbefaler, at du bruger et allergivenligt, parfumefrit vaskemiddel, helst flydende (for fuldstændig opløsning i vand uden hvide aflejringer på stoffet).

Fordele

• KOMPATIBILITET MED DIT FLOW
• KOMFORT & SELVTILLID
• INGEN lækage og frygt for pletter
• VENLIG med økosystemet
• INGEN SKADELIGE KEMIKALIER
• SUNDT OG NATURLIGT ALTERNATIV
• MÅNEDLIG ØKONOMI
• GENBRUG mellem 2 år
• BÆR op til 12 timer

Kunde anmeldelser

Reviews (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ulla periodl trusser, med sideklemmer, sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alder
Niveau flow

Hyppige spørgsmål

Femi.Eko® menstruationstrusser kan indeholde, hvad der svarer til 5-6 almindelige tamponer. Det er omkring 45 mL. De er super absorberende takket være en fuld rygbeskyttelse, hvilket gør dem til en god løsning selv ved kraftige blødninger og til natlig brug.

Er du bekymret omkring mængden af blødning og aldrig har prøvet disse produkter under din menstruation, kan du iføre dig Femi.Eko® menstruationstrusser en dag derhjemme. Her kan du teste, hvordan trusserne passer til dit naturlige flow og hvor ofte du har brug for at skifte til et rent par.

Ved et normalt menstruationsflow skrifter du trusserne omkring 2 gange på en dag. Har du kraftige blødninger skal du eventuelt skifte 3 gange på en dag. Normalt anbefales det, at du ikke beholder trusserne på i mere end 10 timer, på grund af god hygiejne. 

Nej, Femi.Eko® menstruationstrusser har en tendens til at udvikle færre lugtgener i sammenligning med andre hygiejneprodukter. Det skyldes det åndbare materiale samt at det meste af blodet vil absorberes i de inderste lag. Dette forhindrer bakterievæksten, som ellers producerer lugt. Oplever du udefinerbare eller underlige lugte skal du muligvis kontakte din læge for at udelukke uopdagede infektioner. 

Du må ikke tilsætte blødgørende og/eller parfumerede midler under vask. Dette kan ødelægge de beskyttende lag og skabe in ubalance i din naturlige bakterie flora.

Tjek vores størrelsesguide. Vores mål er skabt ud fra at de vil sidde komfortabelt så vi håber du vil vælge de rigtige mål. Ellers kan du gøre brug af vores SATISFACTION GUARANTEE program.

International Ladies Panty / Brief Size Chart

 

Waist (cm)

Hips (cm)

XS

69 – 73

91 – 96

S

74 – 79

97 – 102

M

80 – 85

103 – 108

L

86 – 91

109 – 114

XL

92 – 97

115 – 120

2XL

98 – 104

121 – 127

3XL

105 – 110

128 – 133

4XL

111 – 116

134 – 139

Login

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSPOSE 0

SENEST SET 2

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Combo

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: