Top 8 fordele ved hampundertøj: Hvorfor hamp er bedst

I ønsket om at støtte en grønnere og mere bæredygtig økonomi, ledte vi efter naturlige materialer, der er venlige over for naturen og har en lav indvirkning på miljøet. Derfor er vi kommet til at rette opmærksomheden mod hamp for at producere de seneste Femi.Eko genanvendelige undertøjsmodeller.

Brugt mere og mere i tekstilindustrien, kommer hampefibre med store fordele, det er fordi de er fri for giftstoffer, de er vedvarende og biologisk nedbrydelige. Hampafgrøder har en lav indvirkning på miljøet. Denne plante vokser hurtigt og, dyrket på det samme område af landbrugsjord, producerer meget mere fiber end andre lignende afgrøder, såsom bomuld eller hør. Nærmere bestemt producerer hamp 250 % mere fiber end bomuld og 600 % mere end hør.

Det er netop af disse grunde, som jeg har nævnt ovenfor, at hamp begyndte at blive mere og mere populært som stof. Vi finder det i tøj, vi finder det også i genanvendeligt undertøj fra Femi.Eko. Ja, vi skabte absorberende undertøj af hamp, vores opfindelsespatent er allerede i gang med at blive godkendt hos OSIM. Og i dette materiale har jeg samlet en liste til dig over de fordele, som dette produkt tilbyder, og hvorfor du skal have det. Gad vide hvorfor hamp er det bedste af alle naturlige materialer derude? Lad os se:

1. Hampundertøj er stærkt og slidstærkt

Kender du den følelse, du får, når du har behageligt tøj på, som du næsten ikke mærker på dig? Sådan er det med hamp, en ekstrem stærk og slidstærk fiber, både når den bæres og vaskes. For endnu bedre at forstå graden af ​​modstand af dette stof, giver vi dig det mest veltalende eksempel: rebene er lavet af hamp. Normalt holder en bomulds-t-shirt 5 år, vil hampen holde dobbelt så længe på grund af det ekstremt slidstærke stof. Derudover bliver hamp blødere ved gentagne vask, så materialet bliver meget mere behageligt med årene, uden at det ændrer form eller tekstur.

Styrken af ​​denne naturlige fiber er faktisk en af ​​dens største fordele. Det betyder, at enhver genstand lavet af hamp vil kunne bæres i lang tid, endda dagligt, uden at skulle udskiftes. Overvej nu hampundertøjet (link vil blive tilføjet) skabt af specialisterne Femi.Eko. Det vil ikke skade, det bliver ikke slidt, og du vil kunne nyde mindst to år af det samme par trusser, uanset om du bruger dem under menstruation eller ved inkontinens.

2. Hamp er et naturligt antibakterielt middel

Hamp har naturlige antibakterielle egenskaber, så der er ikke behov for tilsatte kemikalier for at forhindre bakterier og bakterier. Og dette er yderst gavnligt for både mennesker og planeten.

Antimikrobielle egenskaber, såsom dem, der findes i hamp, forhindrer bakterier i at dannes og spredes. Hvilket betyder, at du ikke skal håndtere ubehagelige lugte, når du har det absorberende hampundertøj på, der er ingen risiko for infektion, og du vil føle dig frisk hele tiden.

De antibakterielle egenskaber ved hamptøj er afgørende for beskyttelsen af ​​de mere følsomme områder af kroppen. Det er netop derfor, at Femi.Eko-specialisterne valgte hamp for at bruge det som hovedmateriale i sammensætningen af ​​det nye absorberende og genanvendelige undertøj.

3. Hamp er rig på antioxidanter og er fantastisk for huden

Vidste du, at hampefrø er ekstremt høje i antioxidanter? Det betyder, at hampstoffer også giver god beskyttelse til huden, især følsom hud. Nå, det genanvendelige undertøj fra FemiEko.ro har det første lag, det der kommer i kontakt med huden, lavet af hamp. Og det betyder øget komfort for dig og ingen risiko for irritation i intimområdet, når du har menstruation, eller når du har problemer som inkontinens.

4. Hampundertøj er et bæredygtigt alternativ

Absorberende undertøj til kvinder, primært lavet af hamp, er et sundt for dig og miljøvenligt alternativ. Planten vokser ekstremt hurtigt (kun 100 dage, hvilket resulterer i 3 beplantninger/år), har til opgave at rense giftstoffer fra jorden og luften, og har i modsætning til lignende afgrøder som bomuld brug for lidt vand.

Hamp er dybest set naturens renser. Planten opfanger kuldioxid fra atmosfæren og renser hurtigt den luft, vi indånder. Faktisk fjernes 1,63 tons kulstof fra luften for hvert ton produceret hamp, hvilket gør hamp til en meget mere effektiv kulstofvask end selv træer.

Hamp hjælper med at regenerere jorden takket være de næringsstoffer, som planten indeholder. Ikke nok med det, men hamprødder kan vokse op til 2,5 meter dybe, jorden, som hamp vokser i, vil blive styrket af dens tilstedeværelse, hvilket endda hjælper med at genoprette beskadiget jord og dyrke et bredere udvalg af efterfølgende afgrøder, som et resultat!

Den vokser uden behov for pesticider og herbicider og producerer samtidig store mængder fiber, hvilket giver et stort set affaldsfrit indhold.

5. Hampfibre vil holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren

Hampestoffer holder ekstremt godt over tid, og derudover tillader fiberens porøsitet, at materialet tillader huden at lufte og holder den kølig om sommeren. Til gengæld har luften inde i hampfiberen en isolerende rolle, så stoffet vil holde kroppen varm i den kolde periode. Hamp absorberer fugt og klæber ikke til huden, hvorfor undertøjet vil være yderst behageligt og ikke føles koldt eller vådt i nærvær af væske.

6. Hamp behøver ingen kemikalier, pesticider eller gødning for at vokse

Hamp vokser som sagt af sig selv i enhver form for jord, uden behov for gødning, pesticider eller kemikalier. Så selv artikler lavet af hampfibre, såsom Femi.Eko absorberende undertøj, er 100% naturlige, indeholder ingen kemikalier, hvilket i høj grad reducerer risikoen for eventuel allergi.

7. Hamp bliver blødere for hver vask og brug

Blødt tøj er ekstraordinært behageligt for huden. Det er præcis sådan, det undertøj, du har på, skal være: blødt og fløjlsagtigt. Nu undrer du dig sikkert over, hvordan det går med hamp-absorberende trusser, hvor sidstnævnte er ret stive. Nå, ved blot at vaske, bliver hampstoffet blødere og blødere. Det vil sige, at jo mere du gør rent og bruger det, jo mere behageligt og glat bliver hampundertøjet.

8. Alle dele af hamp bruges

Selvfølgelig bruger vi fibrene til at lave naturlige stoffer, som vi så inkluderer i vores intimhygiejneprodukter, såsom absorberende trusser. Men de fleste dele af planten bruges på mange bæredygtige områder: såsom hampbrændstoffer, sund mad, kropspleje. Helt naturligt, ingen forurening! Fokus på affaldsminimering er vigtigere end nogensinde og er afgørende for vores planets og fremtidige generationers overlevelse.

Når vi taler om at beskytte miljøet, taler vi om så få kemikalier som muligt, om så lidt affald som muligt og om bæredygtige og genbrugelige genstande. Hamp er det element, der opfylder alle disse behov hos Planeten, hvilket er grunden til, at Femi.Eko-specialisterne skabte det absorberende undertøj lavet af hamp. Fordi vi bekymrer os lige så meget om miljøet, som vi ønsker at opfylde alle kvinders behov, især under menstruation.

Menstruationstrusser med hamp i sammensætningen er: Nanna, Nanna+, Silke og Flora. Er du klar til at prøve dem og deltage i planetens velvære og dit helbred?

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS MERE

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: