Top 15 grunde til, hvorfor du også bør have et par menstruationstrusser

Menstruationstrusser er det moderne alternativ til intim pleje under menstruation. De er lavet af specielle tekstiler som er absorberende og sarte for det intime område. Menstruationstrusser er den nye miljøvenlige, overkommelige og økonomiske løsning, som kvinder over hele verden vælger til intim pleje under menstruationsperioden.

Inden du køber et par menstruationstrusser, bør du først finde ud af, hvorfor denne nye løsning har fået opmærksomhed og er blevet den foretrukne metode for mange kvinder under menstruation. Her er nogle grunde til, at du måske vil elske menstruationstrusser.

Verden ændrer sig konstant, og der kommer nye løsninger for at gøre livet lettere for kvinder verden over. Læs artiklen og bliv klogere på menstruationstrusser, men også om muligheden for at passe bedre på dig selv i “den” periode af måneden.

Hvad er menstruationstrusser?

Menstruationstrusser er, som navnet antyder, specielle trusser, der absorberer væske under menstruationen, så du føler dig meget godt tilpas og beskyttet mod lækage.

Menstruationstrusser er lavet af naturmaterialer og OEKO TEX certificeret. Hvilket betyder, at din hud er beskyttet af et tyndt lag fiber, der absorberer dybt. Af denne grund kan menstruationsbind også bæres til beskyttelse mod sekret, urininkontinens eller postpartum.

Deres hovedfunktion er at være din pålidelige partner under menstruation, de er designet, så du kan stole på deres kvalitet, når du har brug for dem. Nogle kvinder beslutter sig for at have dem på uden for menstruationen, og med Combo Femi Eko-pakker kan du være sikker på, at du altid har den beskyttelse, du har brug for lige ved hånden.

Femi.Eko® menstruationstrusser er hudvenlige og behagelige. De er designet til en række forskellige menstruationsstrømme, fra de dage med kraftig blødning til daglig beskyttelse. Når du vælger Femi.Eko® menstruationstrusser, kan du samtidig vælge permanent beskyttelse. Opdag de 15 grunde til, at mindst et par menstruationstrusser er værd at prøve:

 1. Menstruationstrusser er 100% absorberende
 2. De er specielt designet til menstruation, men kan bruges når som helst
 3. Beskytter dig under menstruation, men også mod urininkontinens, tungt sekret eller kønssved
 4. De er lavet af specielle materialer, certificeret ud fra et medicinsk synspunkt
 5. De er behagelige og venlige selv mod meget følsom hud
 6. De er lavet af naturlige, miljøvenlige materialer
 7. De er nemme at rengøre
 8. Giver sikkerhed mod lækage, uanset intensiteten af ​​menstruationsflowet
 9. Smart, økonomisk løsning
 10. Forskellige størrelser og modeller til individuelle behov
 11. De holder op til 10 timer, og kan erstatte op til 5 klassiske bind i løbet af dagen
 12. Den kan genbruges i op til 2 år
 13. Det udvikler ikke ubehagelige lugte
 14. Den viser ikke fugt
 15. De har ikke PFA og andre kemikalier

Hvorfor bruge dem?

I betragtning af at en kvinde bruger i hendes liv omkring 10 år daglige på menstruation, kan omkostningerne med bind eller tamponer kan vaere meget høje over alt det tid. Ved hjælp af menstruationstrusser reducerer du omkostningerne markant, fordi de kan genbruges. De kan rengøres meget nemt. Så længe du følger rengøringsvejledningen, vil du i mange måneder nyde fordelene ved denne type specialundertøj.

Den gennemsnitlige levetid for et par er omkring 2 år.

#smartvalg
#økonomisk

Fra konceptfasen blev alle de faktorer, der bidrager til ydeevnen af ​​denne nye menstruationstrussersmodel, analyseret, og specifikke størrelser og modeller blev skabt til hvert øjeblik i menstruationsperioden. Med den rigtige størrelse og absorberingsniveau vil du opdage den optimale beskyttelse og fuld komfort, når du har mest brug for det.

#beskyttelse
#komfort

Femi.Eko® menstruationstrussekollektionen er en kollektion i konstant bevægelse. Som en ny løsning, skabt i Danmark og modtaget med stor åbenhed verden over, integrerer konceptet permanent ønsker og feedback fra kvinder, der vælger at bruge dem.

Derfor dukker der ofte nye modeller af menstruationstrusser op i vores kollektion. Vi anbefaler, at du følger lanceringerne og opdager menstruationstrusserne eller den smarteste, billigste og mest tilgængelige løsning på det evige kvindeproblem.

Eksempelvis vil der i den næste periode blive lanceret to nye kollektioner af menstruationstrusser: TEEN og SWIM. Du vil snart også kunne nyde beskyttelsen i ​​poolen.

Hold øje med vores side og vær opmærksom på alt, hvad vi lancerer, og det kan gøre dit liv meget nemmere. Når du har menstruation, behøver du ikke sætte dit liv i “standby-tilstand”!

Beskyttelsesniveauer for menstruationstrusser

Afhængig af flowvariationerne under menstruationen kan du vælge mellem forskellige modeller af menstruationstrusser. Hver model tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse mod lækager. Der er 3 niveauer af absorberingsevne tilgængelige:

 • super: rigelig flow
 • moderat: medium flow
 • let: let flow

#flow #brugerdefineret

Så længe du har den rigtige model på, på det rigtige tidspunkt, er du beskyttet mod at bløde igennem og pletter på bukserne.

Hvad er Femi Eko menstruationstrusser lavet af?

Femi Eko menstruationstrusser er lavet af naturlige materialer, med naturlige fibre, uden PFA. Materialerne i tekstilsammensætningen er OEKO-TEX certificerede – hvilket betyder, at de er testet og er medicinsk sundhedssikre.

#ingenstress

Takket være menstruationstrusser kan du fra nu af tænke anderledes over din menstruation. Find ud af hvilken model af menstruationstrusser der passer bedst til dig. Du kan bruge filtrene, og du finder straks den anbefalede model.

Og endnu en vigtig ting: Du kan endda vælge stilen på menstruationstrusser: Brazilian, G-streng eller high-waist. For når du er ved et menstruation, behøver du ikke at gå på kompromis med stilen for sikkerhed og beskyttelse. Ved hjælp af Femi Eko menstruationstrusser har du begge dele.

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS MERE

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: