Top 10 gode ideer til at vælge den perfekte julegave!

December er måneden, hvor vi giver gaver til vores kære, venner, kolleger, forældre, familiemedlemmer og til os selv. Hvornår har du sidst givet dig selv en gave? Nu hvor vi nærmer os vinterferien, og det nye år er lige rundt om hjørnet, tænkte vi, at vi ville samle nogle nyttige og smukke julegaveidéer, som du kan give dig selv og kvinderne i dit liv. Vores inspiration til dig kommer fra FemiEkos kollektion af produkter og særligt undertøj til menstruation og daglig brug. 

Ud over en smukt indpakket gave er det vigtigt, at den er brugbar. Det samme gælder den måde, du giver den på, som er fra hjertet. I år kan du vælge at give genanvendelige menstruationsprodukter til jul. Hvis du allerede har prøvet dem, ved du, hvor behagelige og sexede menstruationstrusser er i forskellige snit og farver. Eller hvor stor bevægelsesfrihed en menstruationskop eller bind giver dig. Du kan finde dem alle hos os i FemiEko-kombinationspakker, som er perfekte til at give til din bedste veninde, mor, søster eller andre kvinder, du elsker. 

Herunder finder du vores julegaveidéer, nyttige gaver, smukt indpakket og klar til at lægge under træet:  

Combo modeller

Omsorg for dine kære kommer også i form af julegaver. På baggrund af denne følelse har FemiEko-specialisterne skabt jule combo modeller, der indeholder intime plejeprodukter, som enhver kvinde skal prøve og have.

Når du leder efter julegaveideer, tænker du også på et bestemt budget, som du skal afsætte til deres køb. Det er derfor, at alle vores kombipakker har særlige priser og rabatter, så du kan spare eller købe mere for mindre.

I dette materiale finder du alle de forskellige produktkombinationer for kraftige menstruationer eller urininkontinens, eller du kan vælge kombinationer med dine yndlingsprodukter til at give til kvinderne i dit liv. Gør dem en stor tjeneste og læg FemiEko genbrugsartikler under træet, som de vil blive forelsket i fra første gang de bruger dem. De vil takke dig for at vise dem vejen til en periode uden ubehag, pletter og månedlige udgifter. 

1. COMBO Lad det flyde

Lad det flyde” combo er en af julegaveidéerne til kvinder, der gerne vil være sexede under menstruationen. Den indeholder to par Freja menstruationstrusser i klassisk og elegant sort og en forførende og feminin rød farve. 

Den bløde og sensuelle blonde har evnen til at fremhæve enhver kvindes kvindelighed og samtidig beskytte hende i 10-12 timer uden risiko for pletter, ubehag eller ubehagelige lugte.

2. COMBO Care for you

Den perfekte kombination, der giver maksimal beskyttelse under hele din menstruation, findes i kombinationen “Care for you”. Denne gavepakke indeholder et par Smilla menstruationstrusser, et par Silke menstruationstrusser og en menstruationsbind.

Menstruationsbindet kan bruges til enhver menstruationsstrømning eller sammen med Smilla eller Silke trusser for ekstra beskyttelse, især for kvinder, der aldrig har brugt genanvendelige menstruationsprodukter før. Ud over den sikkerhed, de giver på de dage i måneden, har Smilla- og Silke-modellerne også et moderne og sexet design, der giver selvtillid. Smilla anbefales at blive båret i de første dage af menstruationen, når menstruationsstrømmen er kraftig. Og Skile er perfekte mod slutningen af perioden, da de er moderat absorberende. For ekstra beskyttelse bæres de sammen med menstruationsskiven. 

3. COMBO Love

Som navnet antyder, er Love Combo en af de julegaveideer, som du giver med kærlighed til kvinden i dit liv: mor, søster, kæreste eller en anden elsket person. Det er en perfekt blanding af genanvendelige produkter med FemiEko menstruationsskive, Ella-strengs trusser, lysabsorberende, grønfarvede og en sterilisator. Formålet med disse tre hygiejneartikler er at give 100 % beskyttelse og komfort under hele menstruationen.

4. COMBO MoM 

MoM-comboen er den perfekte gave til en veninde, der er eller for nylig er blevet mor. Inkluderer to par Frida menstruationstrusser, superabsorberende, høj talje og sømløse. De er nemme at bære for både kvinder med mave efter fødslen og kvinder, der har født naturligt eller ved kejsersnit. Mange kvinder kan ikke tåle den ubehagelige elastik i området umiddelbart efter operationen, og denne trusse er ideel til komfort for nybagte mødre. 

Femieko trusser er ekstremt effektive mod enhver form for lækage og kan bæres under menstruation, men også ved let urininkontinens eller ved udflåd efter fødslen. To genanvendelige puder er også inkluderet i gavepakken til daglig beskyttelse.

5. COMBO TEEN

Hos FemiEko finder du julegaveideer til alle kvinderne i dit liv, uanset om de er mødre, teenagere, har en let eller rigelig strøm. TEEN-kombinationen henvender sig til unge kvinder, der har brug for effektiv beskyttelse for at gøre det lettere at komme igennem menstruationen. Vi taler om en sund løsning på engangsbind og tamponer med pakken, der indeholder et par IDA menstruationstrusser, et par Smilla menstruationstrusser og en menstruationskop, der er specielt udviklet til jomfrupigers anatomi. Så hvis du har en teenagesøster, en niece eller leder efter en julegave til din bedste venindes teenagedatter, har du fundet den perfekte gave. Combo TEEN leveres desuden med en gratis vejledning om menstruation, specielt til teenagere, forældre, pædagoger og værger.

6. COMBO Super

Super Combo Pack indeholder tre par trusser i forskellige designs – Frida, Freja og Nanna – specielt designet til at beskytte dig under hele din menstruation. Freja menstruationstrusser kan bruges i op til 12 timer. Takket være den absorberende zone i 100 % økologisk bomuld, der er udvidet i ryggen, sikrer de en fredelig nattesøvn uden at bekymre sig om pletter. Desuden har de fine blondeindsatser, hvilket gør dem yderst feminine. 

Som supplement hertil er Nanna+ trusserne, et sømløst, højtaljet design, der tilpasser sig din kropsform. Det strækbare, fløjlsagtige materiale gør dem yderst behagelige, og den høje sugeevne giver kvinder, der har menstruation, den helt nødvendige komfort. Det tredje par i gavepakken er Frida-trusserne. De er kun 2 mm tykke, sømløse, behagelige og behagelige at røre ved.

7. COMBO Starter

Starter Combo indeholder et par Ida pink menstruationstrusser med højabsorberende evne til at absorbere menstruation, en menstruationskop med pulver og en sterilisator. Denne gave kan gives til både voksne kvinder og teenagere med varianten “Teen” menstruationskop. FemiEko sterilisatoren vil være yderst nyttig til hurtig rengøring af koppen mellem brug. 

8. COMBO Sport

Sport Combo indeholder det nyeste produkt i Femieko-kollektionen, Victoria menstruationsstrømper, sammen med en menstruationskop. De er superabsorberende, har en høj linning og en skjult nøglelomme samt en sidelomme. De er omhyggeligt designet til aktive kvinder, der træner regelmæssigt. De har effektiv beskyttelse i op til 12 timer med deres 4 lag af specialmateriale, der sikrer komfort uden at føles tykke og ubehagelige. Strømpebukserne er ideelle til dine veninder til yoga, pilates eller løb. 

9. COMBO Night

Kvinder med kraftig menstruation elsker disse to par trusser med superstærk sugeevne. Du kan give dem i gave til din kæreste eller søster, som du kan tale med når som helst og næsten når som helst. Combo Night indeholder et par Frida menstruationstrusser og et par Luna menstruationstrusser, begge med højabsorberende design. 

10. Din personlige COMBO

Jeg er sikker på, at du er blevet overbevist af ovenstående julegaveidéer, og jeg er sikker på, at du har fundet en passende løsning til de kære kvinder i dit liv. Men glem heller ikke gaven til dig selv. Læg dine yndlingsprodukter fra FemiEko under træet, udvalgt fra webshoppen. Hvis du lægger mere end 3 produkter i din kurv, sender vi din ordre til Naked Box, og du modtager også en rabatkode på -20 % til fremtidige ordrer. Forsøm ikke dig selv, men giv dig selv gaven af maksimal komfort i dine menstruationsdage! 

Gaverne kommer snart under træet, så vi inviterer dig til at gå på opdagelse i alle produkterne og blive inspireret af vores julegaveideer i form af “xmas combo” fra FemiEko. Vælg vores specielle pakker med intimplejeprodukter, som i øjeblikket er midt i en rabatkampagne. Vi hjælper dig med at give de bedste gaver!

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS MERE

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: