Sådan bruger du menstruationsbind – isætning, fjernelse og rengøringstips

Menstruationsskiven blev skabt til alle kvinder, og dens kompatibilitet gør den til et af de mest innovative genanvendelige intimhygiejneprodukter. Det er lige meget om du har en spiral, du kan bruge den uden problemer, fordi den ikke skaber et vakuum. Dens unikke størrelse passer også til forskellige cervikale højder, og fordi den vil blive placeret diagonalt på tværs af skedekanalen, vil den samle din menstruation meget højere. Hvilken mængde? Det svarer til op til 5 engangstamponer. Og hvad der er endnu mere usædvanligt, er det faktum, at du kan bære det under sex. Vær dog forsigtig! Menstruationspuden er ikke en præventionsmetode.

Hvorfor blev Femi.Eko menstruationsskive skabt? For at hjælpe dig til at føle dig godt tilpas i din menstruation, for at glemme bekymringen om at skifte bind, for at eliminere risikoen for pletter og samtidig give dig en økonomisk og økologisk løsning i form af feminine hygiejneprodukter.

Menstruationsskiven er meget nem at bruge, idet den har et specielt indsættelses- og udtagningssystem. Du tømmer den, skyller den og bruger den igen. Og i slutningen af ​​menstruationsdagene steriliserer du det og opbevarer det i posen, som jeg sendte dig med dit produkt. Så enkelt er det!

Fra denne artikel lærer du:

 • Hvordan indsættes en menstruationsskive?
 • Hvordan fjernes en menstruationsskive?
 • Tips til rengøring og opbevaring af din menstruationspude

Hvordan indsættes en menstruationsskive?

Menstruationsskiven er et genanvendeligt intimprodukt. Placeret på diagonalen af ​​skedekanalen ligger den åben som en cirkel, der hviler på skambenet. Den optager ikke plads i skeden og opsamler menstruationsvæske oppefra. Netop derfor er det velegnet i den situation, hvor du vælger at have sex under menstruationen, fordi der ikke vil være overskydende blod.

Følg nedenstående trin for at indsætte det korrekt for at eliminere enhver risiko for pletter eller ubehag:

 1. Vask dine hænder grundigt, før du håndterer menstruationspuden.
 2. Fold skiven på midten og hold den fast mellem tommel- og pegefinger.
 3. Find en behagelig stilling og sæt den ind i din vagina. Fortsæt med at skubbe den, mens du stadig holder den fast, og vip den derefter mod halebenet.
 4. Nu er skiven placeret bag skambenet og er formentlig allerede begyndt at samle menstruationsblod.

Vigtig! Hvis det er første gang, du bruger det, og du føler et let ubehag, så fortvivl ikke. Din krop har brug for lidt tid til at vænne sig til at have skiven på. Så længe du ikke mærker smerte, og der ikke er udflåd, er alt godt.

Hvordan fjernes en menstruationsskive?

I starten vil det være sværere at sige, hvornår menstruationsskiven er fuld, og det er nødvendigt at fjerne den for tømning. Det ville være bedst at fjerne det efter cirka 5 timer. Afhængig af hvor fyldt den er, men også af dit menstruationsflow, ved du så, hvor længe du skal holde den. Bemærk, af hygiejnemæssige årsager anbefaler vi ikke at have den på i mere end 10-12 timer uden at tømme den.

Følg nedenstående trin for at fjerne det:

 1. Først og fremmest slap af og sæt dig oven på toilettet eller i brusebadet, hvis du er hjemme.
 2. Stik derefter din finger ind i skeden, tag fat i diskens specielle ring og træk den forsigtigt ud. Hvis du ikke kan finde disken i starten, så brug dine muskler til at skubbe den.
 3. Når du har fjernet disken, skal du tømme den for væske, den har opsamlet. Skyl det godt med vand, og hvis du har det, vask det med neutral sæbe, og skyl det derefter igen.
 4. Gentag proceduren beskrevet ovenfor for at indsætte den igen.

Tips til rengøring og opbevaring af menstruationspuden

I slutningen af ​​hver menstruation skal menstruationsskiven vaskes og steriliseres, derefter opbevares den i dens særlige pose indtil næste brug.

Næste måned, når du får din menstruation igen, så tag den ud af posen, steriliser den igen, vask dine hænder godt og nyd den beskyttelse og komfort, den giver dig igen.

Hvad angår rengøring af Femi.Eko menstruationsskiven, steriliseres den ved at koge i vand i 10 minutter, ikke mere end 20 minutter. Skiven skal forblive under vand under hele kogningsprocessen.

Under menstruation kan du fjerne det, tømme det og desinficere det med en speciel gel til intim pleje eller med en serviet, der har denne indikation. Brug under ingen omstændigheder andre produkter end dem, der anbefales til intimhygiejne, da du risikerer at irritere skedeslimhinden.

Med hensyn til opbevaring er tingene enkle. Når du bestiller den, modtager du en pose, som du kan opbevare den i mellem perioderne, først efter du har steriliseret den. Rør det ikke sammen med andre produkter, såsom cremer eller parfume. Opbevar det på et tørt sted.

Alt du behøver at vide om menstruationsskiven er, at den er testet og er 100 % sikker for dit helbred og miljøet. Den er lavet af medicinsk silikone, den er blød, fløjlsagtig og vil give dig en utrolig komfort, når du har den på. Så snart du lærer, hvordan du sætter det i, og hvordan du tager det ud, vil du faktisk glemme, at du har menstruation. Femi.Eko menstruationsskiven forstyrrer ikke skedefloraen, skaber ikke bakterier, irritation og ubehagelige lugte, som det ofte er tilfældet med engangsprodukter.

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS MERE

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: