Nanna menstruationstrusser | Sort

(5 kundeanmeldelser)

119.40 kr. -40%

KOMBO & VINDE: 3+ stykker 20% OFF, 5+ stykker 30% OFF
×

Du kan tjekke tilgængelige størrelser i vores størrelsesguide. Vælg din normale størrelse (som du ville vælge til dine almindelige trusser).

40 ml = 3 x = 5 x

Stil: Absorberende trusser med høj talje og støttebånd, meget elastisk, med blonder på siderne.
Anbefalet til: Kvinder i alle aldre, aktive/sedentære kvinder, teenagere, ammende mødre, sports kvinder, kvinder, der sveder til kønsdelene, kvinder, der lider af inkontinens
Ideel til: kraftig menstruationsstrøm, de første dage af menstruationen, nat beskyttelse, de første dage efter fødslen, efter abort og kirurgi, kraftig udflåd, sved i skambenet, urininkontinens
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultracomfort
Brug: Afhængigt af flowet kan du bære dem i op til 12 timer uafbrudt, uden lækage og risiko for infektion.
Sundt alternativ: Erstat traditionelle bind og tamponer, ingen tørhed, ubehagelige lugte og irritation. Det absorberende område er lavet af økologisk bomuld, uden kemikalier eller PFA.

Beskrivelse

Femi.eko, NANNA+ menstruationstrusser med kraftig absorption er til kvinder i str. XS til 3XL.

I modsætning til NANNA-modellen har Femi.eko NANNA+ absorberende trusser en højere grad af absorption.

Den høje talje gør kropsformen smuk og topbåndet giver stabilitet. Det elastiske materiale gør dem yderst behagelige og meget behagelige at røre ved.

Til det absorberende område bruger vi 4 forskellige lag beskyttelsesmateriale, hvilket gør tunge og moderate udledninger eller natlig brug overskuelige. Takket være disse absorberende lag er Femi.eko trusser effektive ved kraftigt udflåd, i de første dage af menstruation eller dage efter fødslen, men også ved urininkontinens. Den høje grad af komfort gør det nemmere at have disse trusser på dagligt i tilfælde af kraftigt udflåd fra skeden.

Ingen parfume, PFA eller andre skadelige kemikalier. I det absorberende område bruger vi blødt, åndbart, ubehandlet økologisk bomuld, Eoko-Tex certificeret, som giver en sund beskyttelse i en længere periode uden at forstyrre skedefloraens og reproduktionssystemets sundhed.

Udover at du bliver mere beskyttet og føler dig sundere, sørger vi for, at du vil omfavne din menstruation eller andre udflåd med mindre stress, men også at du får mere tillid til dig selv og din krop.

Når du vælger din størrelse, så husk at vælge den størrelse du normalt har på. Du kan tage en centimeter, som du kan måle omkring dit bækken med. Så brug vores størrelsesskema som en guide, husk på, at materialet er meget strækbart. Materialet strækker sig ikke over tid eller ved gentagne vaske.

Sig NEJ til plastik i intime områder, NEJ til forurening og afhængighed af engangsprodukter og et stort JA til komfortable, lette og miljøvenlige produkter.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

Det første lag af materiale, der kommer i kontakt med intimområdet:

Sammensætning: 100% økologisk bomuld

Funktion: blød og glat, hurtigtørrende, antimikrobielt, anti-lugt og behandling.

Lag 2: Lagring og absorption af væske

Sammensætning: 80 % polyester + 20 % nylon

Funktion: Væskeopbevaring, stærk absorption, effektiv tørring

Lag 3: Lækkerheds resistent og vandtæt

Sammensætning: 100% polyester + 100% åndbar PUL

Funktion: åndbart, lækagesikkert

Lag 4: Undertøj

Sammensætning: 88 % nylon + 12 % elastan.

Hvordan Man Bruger Dem

 • Brug dem op til 10 timer
 • Vask dine Femi.Eko trusser inden du bruger dem for første gang. Dette vil hjælpe med at aktivere beskyttelsen og giver den bedste absorptionsevne.
 • Hæng dem til tørre eller brug tørretumbleren, men max ved 40 grader
 • Brug ikke blødgørende midler da det kan ødelægge den beskyttende teknologi i produktet.
 • Genbrug i op til 2 år
 • Nyd en mindre stresset menstruation
 • Skyl efter i koldt vand efter brug, indtil vandet er klart. Herefter kan du vaske med normalt, men max ved 40 grader.
 • Brug ikke blegemidler eller andre stærke kemikalier da det kan ødelægge den beskyttende teknologi i produktet.
 • Brug ikke et strygejern
 • DEL

  Kunde anmeldelser

  5
  80%
  4
  4
  20%
  1
  3
  0%
  0
  2
  0%
  0
  1
  0%
  0
  Martina Junberg
  30 november -0001
  Første gang jeg brugte dem, overbeviste de mig. Disse menstruationstrusser er geniale. Jeg behøver ikke at bekymre mig om noget under min menstruation...More
  Første gang jeg brugte dem, overbeviste de mig. Disse menstruationstrusser er geniale. Jeg behøver ikke at bekymre mig om noget under min menstruation. Jeg har haft dem på i op til 8 timer og har aldrig haft en lækage. Jeg er meget glad for, at der findes menstruationshygiejneprodukter på markedet, som er miljøvenlige og beskytter miljøet. Jeg kan varmt anbefale.
  Er det nyttigt?
  0 0
  Christiane Nielsen
  30 november -0001
  Sider godt og er behagelige 👌
  Føles trygt og rarere end bind
  Er det nyttigt?
  0 0
  Sarah
  30 november -0001
  Virkelig god kvalitet.
  Ikke længere nogen bekymring for at bløde igennem. Disse menstruationstrusser fungerer præcis som de skal og til en rigtig fi...More
  Virkelig god kvalitet.

  Ikke længere nogen bekymring for at bløde igennem. Disse menstruationstrusser fungerer præcis som de skal og til en rigtig fin pris.
  Er det nyttigt?
  0 0
  k.k.holsting
  30 november -0001
  Jeg er meget glad for mine menstruations trusser. Jeg kan stole på at jeg ikke lækker om natten og de er simpelthen så behagelige at have på. Jeg har ...More
  Jeg er meget glad for mine menstruations trusser. Jeg kan stole på at jeg ikke lækker om natten og de er simpelthen så behagelige at have på. Jeg har næsten kun positive ting at skrive. Hvis jeg skal skrive noget negativt, så er det at selvom jeg har vasket dem i hånden, så er mesh delen i trusserne meget følsom. Der er gået hul efter 3vaske og det er jeg ikke helt tilfreds med.
  Er det nyttigt?
  0 0
  Mia
  30 november -0001
  hurtig og proff service...flotte varer...jeg er glad..
  Er det nyttigt?
  0 0
  Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Hyppige spørgsmål

  Hvordan er menstruationstrusser lavet?

  Femi.Eko® menstruationstrusser  er helt almindelige trusser, men har 4 lag i det midterste område.

  Det øverste lag, det lag, der kommer i kontakt med dine kønsorganer, er lavet af økologisk bomuld og hamp uden PFA’er eller pesticider, for at være sikkert for dit reproduktive system og samtidig tilbyde antibakterielle og hypoallergene egenskaber.

  De midterste lag er lavet til effektiv absorbering med en blanding af bomuld og hamp, bambus eller andre miljøvenlige blandinger – afhængigt af modellen, uden mikrofiber. Det sidste lag er vandtæt PUL eller TPU for at blokere væske fra at trænge igennem.

  Hovedstoffet i trusserne afhænger af model og stil, og er altid nøje udvalgt til at være blødt, behageligt og åndbart. Alle vores stoffer er OEKO-Tex-certificerede, og vi bruger ikke biocider eller nanosølv/SilverClear-blandinger, som kan fremkalde hormonforstyrrelser.

  Lagene kan ikke mærkes, mens du har menstruationstrusserne på, så du vil kunne nyde normale aktiviteter uden indskrænkning. Du vil ikke kunne se forskel på almindelige trusser og menstruationstrusser, og du vil bare glemme at du har menstruation.

  Hvor meget væske kan Femi.Eko® menstruationstrusser rumme?

  Sortimentet af Femi.Eko® menstruationstrusser er bredt og er beregnet til forskellige absorberingsbehov. Nogle af vores kollektioner kan rumme hvad der svarrer til samme mændge væske fra 5 almindelige tamponer (45 ml), men Luna og AllBody-kollektionerne kan rumme op til hvad der svarrer til væske fra 10 almindelige tamponer (100 ml). Størstedelen af vores menstruationstrusser har moderat til kraftig absorberingsevne, hvilket er ideelt til op til 10 timers beskyttelse, selvom du, afhængigt af flowet, kan have trusserne på i helt op til 12 timer (læger anbefaler ikke så lang tid, da det er bedst at opretholde en sikker hygiejne). Forskellen i beskyttelsesniveauet skyldes absorberingslagene, som kan være tykkere i flere lag, eller have færre lag (som vores Light Absorbering), men også på grund af absorberingsområdet, som kan være halvt eller hele vejen til bagsiden af trusserne.

  Du kan se vores diagram  over absorberingsniveauer, som giver dig et godt overblik over hvor meget vores menstruationstrusser kan absorbere, sammenlignet med andre menstruationsprodukter.

  Hvorfor er Femiekos menstruationstrusser mere specielt end andre mærker

  Femi.Eko®s menstruationstrusser skiller sig ud af flere grunde, hvilket gør det specielt sammenlignet med andre mærker:

  Høj absorberingskapacitet: Femi.Eko® tilbyder en bred kollektion af menstruationstrusser med forskellige absorberingsniveauer, der imødekommer forskellige behov. Nogle trusser kan rumme væske svarrende til hvad 10 almindelige tamponer kan absorbere (100 ml), hvilket giver fremragende beskyttelse i helt op til 12 timer.

  Sikre og bæredygtige materialer: Vores forpligtelse til at bruge sikre og bæredygtige materialer er tydelig i deres produktdesign. Det øverste lag, der er i kontakt med kønsorganerne, er lavet af økologisk bomuld og hamp uden PFA’er eller pesticider, hvilket fremmer reproduktiv sundhed.

  Nem vedligeholdelse: Femi.Eko®s menstruationstrusser er designet til nem vedligeholdelse. De kan skylles i koldt vand, for at fjerne overskydende blod, før de vaskes i maskinen ved 40 grader. Desinficering ved 60 graders vask efter menstruationen, sikrer optimal hygiejne.

  Absorberingslag af hamp: Femi.Eko®’s særlige kendetegn er brugen af hampstof/-fibre i absorberingslagene, som giver bæredygtighed, holdbarhed, åndbarhed, naturlige antibakterielle egenskaber og miljøvenlig forarbejdning.

  Innovativ teknologi: Femi.Eko® har investeret i at udvikle innovativ teknologi til deres absorberingslag, hvilket har resulteret i et patentanmeldt design, der giver naturlige antibakterielle egenskaber.

  Sammenfattende udmærker Femi.Eko®s menstruationstrusser sig ved absorberingsevnen, sikre materialer, nem vedligeholdelse og innovativ teknologi med brug af hamp, hvilket gør menstruationstrusserne fra Femi.Eko® til et førstevalg for dem, der søger komfort, pålidelighed og miljøbevidste menstruationshygiejneløsninger.

  Hvordan vasker jeg Femi.Eko® menstruationstrusser?

  Blod er en stærk plet, så du skal altid huske at bruge koldt vand først, uanset om du skal vaske et vaskbart stofbind eller menstruationstrusser, eller bare en plet fra lagenet. Læg menstruationstrussen i blød i koldt vand, før du vasker trussen, eller lad det kolde vand løbe på blodpletten, mens du gnider den med hænderne (især hvis der er størknet blod på det absorberende område). Herefter skal du bare vaske menstruationstrussen normalt ved 40 grader, i vaskemaskinen eller i hånden. Når din menstruationscyklus er overstået, skal du desinficere menstruationstrussen ved en 60 graders vask.

  Hvis du vælger at vaske menstruationstrusser i hånden, skal du nok lægge dem i blød for at gøre det lettere at vaske dem. Gnid dem forsigtigt med varmt vand og allergivenligt vaskemiddel og derefter skyl trussen i koldt vand, indtil vandet bliver klart.

  Vi anbefaler, at du undgår skyllemiddel, da det kan gøre tekstilerne mindre absorberende. Det anbefales heller ikke at blege menstruationstrusserne, da det kan nedbryde materialet og forstyrre absorberingsevnen, men også kan overføres til din hud.

  Du kan enten lufttørre menstruationstrusserne ved at hænge dem op, eller ved at bruge tørretumbleren, men lad være med at bruge høj varme eller tumble med fuld effekt. Ligesom med alle andre ting, der lufttørres, kan trusserne føles lidt stive i starten.

  Sollys kan dræbe eventuelle bakterier og få pletter til at forsvinde, men solen kan blege farverne på dine menstruationstrusser eller beskadige vandtætte bagsidematerialer, hvis de udsættes for sollys eller høj varme over længere tid.

  Stræk altid menstruationstrussen efter vask, så den får sin oprindelige form.

  Menstruationstrusser må ikke stryges! Brug ikke parfume eller kemikalier, da de er hormonforstyrrende og påvirker pH-værdien i skeden.

  Ved længere tids brug kan du vaske menstruationstrusserne i en vaksepose.

  Har du flere spørgsmål?

  ANDRE KUNDERS VALG

  Combo

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Mega Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Ekstra Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Super Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Moderate

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Let

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL: