Universal menstruationsskive | Grøn

(17 kundeanmeldelser)

188.00 kr. -14%

38 ml = 3x = 5x

Anbefalet til: til alle kvinder også spiralbruger – unik størrelse
Ideel til: enhver menstruationsstrøm, sport, svømning, samleje
Komfort: 🌼🌼🌼🌼 optimal komfort
Brug: Let at indsætte og fjerne, kan bruges sikkert i op til 12 timer
Sundt alternativ: Erstatter menstruationskopper og traditionelle tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelig lugt og irritation.

Beskrivelse

Vores bedst sælgende produkt, Femieko menstruationsskive, har en række unikke fordele, som adskiller den fra menstruationskopper og tamponer:

😍 Stor Kapacitet: En enkelt menstruationsskive kan rumme det samme som 3-5 tamponer. Dette gør den ideel for kvinder med kraftige menstruationer, men også for dem med let pletblødning, som spiralbrugere.

😎 Ingen Vakuumkrav: Menstruationsskiven placeres dybt under livmoderhalsen i stedet for at kræve et vakuum som menstruationskopper, der dækker hele vaginalkanalens længde. Dette gør den velegnet til dem, der har svært ved at indsætte en kop eller skabe vakuum, og især for spiralbrugere, da koppen kan flytte spiralen fra sin position på grund af vakuumet.

🌟 Behagelig og Sikker: Vores medicinske silikone er biokompatibel, BPA-fri og utrolig blød, hvilket sikrer en behagelig oplevelse. Størrelsen er designet til forskellige livmoderhøjder, og størrelsesvalget er ikke baseret på alder eller fødselshistorik. Det er en anatomisk og universel størrelse, der passer til alle kvinder, det lover vi 😊

🚀 Enkel Indsættelse og Fjernelse: Femieko-menstruationsskiven er nem at indsætte og fjerne med blot én finger, og den kræver ikke særlig viden eller teknikker for at passe perfekt fra første forsøg.

🕐 Langvarig Beskyttelse: Når skiven er korrekt indsat, giver den beskyttelse mod lækage i op til 12 timer, hvilket giver dig frihed til at udføre dine daglige aktiviteter uden bekymring og endda glemme, at du har dine særlige dage.

💃 Mulighed for Samleje: Menstruationsskiven kan bruges under samleje uden at mærkes indvendigt og uden lækage. Mange af vores kunder har rapporteret, at deres partner ikke engang vidste, at de havde menstruation. Make love, not war :)

👌 Nemt Uddragelsessystem: Indtil nu var skive ikke så populære, fordi det var svært at trække dem ud. Men takket være vores innovative design, Femieko's udtrækningsring, er al besværet med at trække en skive ud historie. Dette gør disken mere praktisk end andre produkter på markedet. Vi er stolte over, at Femi.Eko står ved siden af sådan et innovativt menstruationsprodukt.

Ved at vælge Femieko-menstruationsskiven får du ikke blot en pålidelig og komfortabel løsning til menstruationsbeskyttelse, men du vælger også sundhed for din intime balance. Lad os ikke glemme, at denne disk kan bruges i over 5 år, hvilket gør den til et smart valg for kvinder med miljøbevidsthed.

CARE FOR YOU, CARE FOR THE PLANET!

Materialeoplysninger Og Certifikat:

100 % tysk Elastosil silikone af medicinsk kvalitet fra Wacker Labs, som har certificerede biokompatible egenskaber og ikke er egnet til bakteriekulturer. Femieko menstruationsskive har attestering og kvalitetscertificeringer såsom FDA, ISO 13485:2016 (medicinsk udstyr), ISO9001, MCE, ROHS, MSDS, SGS, REACH.

Hvordan Man Bruger Dem

Før brug af menstruationsskiven, sterilisér den. Du kan koge den i 10 minutter eller bruge en af de sterilisatorer, der er tilgængelige på Tilbehør side.

Trin 1. Vask dine hænder. De fleste infektioner skyldes dårlig hygiejne.
Trin 2. Hvis du er bekymret for indsættelse, kan du bruge en vandbaseret smøremiddel. Bemærk, at du ikke må bruge det på silikonemiddel, da det ikke er kompatibelt med skivens materiale.

Trin 3. Bøj menstruationsskiven på langs. Tryk på siderne og lad ringen være nederst.

Trin 4. Du kan indsætte skiven med det ene ben hævet eller simpelthen sidde på toilettet. Sprede benene og gå fremad med tillid. Hold skiven bøjet under hele indsættelsen og skub forsigtigt, indtil du føler, at du ikke kan komme længere. Hemmeligheden bag en skive er, at den er placeret under livmoderhalsen. Trykket skal rettes mod kønsbenet og være så dybt som muligt. Hvis du oplever vanskeligheder med indsættelse, prøv at bevæge den forsigtigt fra side til side.

Trin 5. Efter at have indsat skiven, skal du bruge en finger til at fastgøre den bag kønsbenet. Dette er nøglen til at sikre den og beskytte dig i op til 12 timer afhængigt af din blødning. Før fingeren op og skub skiven opad, hvor du vil mærke en knogle eller en forhøjning, afhængigt af din anatomi. Skivens kant er fast for at opretholde positionen og forhindre lækager.

Trin 6. For en mere hygiejnisk oplevelse anbefaler vi, at du først fjerner skiven i brusebadet. Når du får mere erfaring, kan du gøre det over toilettet. Før en finger ind og gribe fat i ringen for at undgå sprøjt af blod. Hvis skiven har drejet indeni, og du ikke kan finde ringen til at gribe fat i, skub den med bækkenmusklerne og drej kanten, indtil den er i en passende position til at blive grebet. Dette sker især, hvis du har sex med skiven, da den kan blive skubbet dybt og ændre sin position.

Selv-tømning: En interessant egenskab ved menstruationsskiven er dens evne til selv-tømning, hvilket sker under toilettet. Afhængigt af position og tryk fra bækkenmusklerne under vandladning eller afføring kan skiven delvist frigøre blod. Dette betyder ikke, at du skal fjerne den, men det kan reducere volumen og forlænge øjeblikket, hvor du beslutter at tømme den helt. Dette er en karakteristisk egenskab ved skiven og varierer afhængigt af den enkeltes anatomi. Dette fænomen forekommer ikke under bevægelse eller gåtur og påvirkes af den siddende position og de interne musklers handlinger.

Lækager: Lækager omkring skiven bør ikke være normale. Dette kan ske, hvis du ikke har placeret skiven korrekt eller højt nok, eller hvis den ikke er fastgjort bag kønsbenet.

Pleje Og Vask:

Håndvask med parfumefri sæbe og uden desinfektionsmiddel – se Femi.eko tilbehør for optimal pleje. Sterilisering ved damp/kogning i 10 minutter eller mikrobølgeovnsterilisering i Femi.eko-sterilisatoren

DEL

Kunde anmeldelser

5
100%
17
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
1 2
Maja
30 november -0001
Jeg er vant til alm mensturationskop, der kan jeg godt plet bløde lidt når jeg bruger den.
Fik min Menstruationsskive dagen før jeg skulle i Lalandi...More
Jeg er vant til alm mensturationskop, der kan jeg godt plet bløde lidt når jeg bruger den.

Fik min Menstruationsskive dagen før jeg skulle i Lalandia med familien og den har bare fungeret vildt godt, slet ingen pletblødninger. Kan stærkt anbefales.
Er det nyttigt?
1 0
Julie
30 november -0001
Jeg har tidligere brugt menstruationskop. Efter jeg har født børn virkede de ikke ordentligt for mig og holdt ikke tæt. Desuden har jeg meget kraftig ...More
Jeg har tidligere brugt menstruationskop. Efter jeg har født børn virkede de ikke ordentligt for mig og holdt ikke tæt. Desuden har jeg meget kraftig menstruation, så de skulle tømmes hele tiden. Med menstruationsskiven har jeg ikke oplevet utæthed, og det er en game-changer for mig at den kan tømmes uden at man behøver tage den ud. Jeg er SÅ glad for at jeg igen har fundet noget genanvendeligt som fungerer for mig!
Er det nyttigt?
1 0
Emilie
30 november -0001
Genialt produkt. Jeg har før brugt en menstruations skive købt på en canadisk hjemmeside, men denne her fungerer bedre for mig.
Det er smart at den "...More
Genialt produkt. Jeg har før brugt en menstruations skive købt på en canadisk hjemmeside, men denne her fungerer bedre for mig.

Det er smart at den "autodumper" når man laver nr. 2 - hvis den er meget fyldt. Dermed bliver den aldrig overfyldt når man som mig har en meget kraftig menstruation. Og så har den en hank, der gør det let at tage den ud og tømme.

Virkelig godt og behageligt produkt.
Er det nyttigt?
1 0
Sandra
30 november -0001
Skiven var behagelig at gå med, og den lækkede ikke de fulde 12 timer. Og så var den nemt at tage ud uden at der var blod over det hele. Jeg har tidli...More
Skiven var behagelig at gå med, og den lækkede ikke de fulde 12 timer. Og så var den nemt at tage ud uden at der var blod over det hele. Jeg har tidligere brugt menstruationskop i 3 år, men den gav mig lidt smerter når jeg fjernede den. Det gør skiven ikke, da den bedre folder sig sammen end koppen ☺️
Er det nyttigt?
1 0
Thea
30 november -0001
Jeg er meget imponeret over hvor nemt det er at bruge menstruationsskiven og kan kun anbefale at prøve den. Jeg har aldrig rigtig kunne få en kop til ...More
Jeg er meget imponeret over hvor nemt det er at bruge menstruationsskiven og kan kun anbefale at prøve den. Jeg har aldrig rigtig kunne få en kop til at fungere, men skiven fungerer bare 👌 Der var et mindre problem med forsendelsen, men det blev løst super hurtigt og Narcisa var utrolig sød til at hjælpe 😊
Er det nyttigt?
1 0
Lærke
30 november -0001
Elsker menstruationsskiven!
Bedre end en kop, nemmere at bruge og pletter mindre. Jeg har brugt min kop i 3 måneder nu og den gør min menstruation m...More
Elsker menstruationsskiven!

Bedre end en kop, nemmere at bruge og pletter mindre. Jeg har brugt min kop i 3 måneder nu og den gør min menstruation meget nemmere! Jeg sætter den i inden skole og tømmer den inden jeg går i seng. Virkelig glad for den.
Er det nyttigt?
2 0
Liselotte
30 november -0001
Wauw må være det første ord jeg kan bruge. Jeg har altid blødt meget, og haft mine kampe om natten med at bløde igennem trods tykke natbind. Har brugt...More
Wauw må være det første ord jeg kan bruge. Jeg har altid blødt meget, og haft mine kampe om natten med at bløde igennem trods tykke natbind. Har brugt menstruationsskive en periode. Og hold da op. Det kører bare og den er så nem og simpel at bruge og den giver så meget tryghed. Al betænkelighed blev straks gjort til skamme. Den er alle pengene værd.
Er det nyttigt?
1 0
Marie
30 november -0001
Har brugt skiven i een cyklus og er nu i gang med anden cyklus. Hold da op, en kæmpe game changer! Jeg har tidligere prøvet kop, men den lækkede og va...More
Har brugt skiven i een cyklus og er nu i gang med anden cyklus. Hold da op, en kæmpe game changer! Jeg har tidligere prøvet kop, men den lækkede og var ubehagelig - og så havde jeg en kedelig oplevelse hvor jeg fik presset den ud, mens jeg lavede nr 2..! I min første cyklus med skiven var jeg faktisk på badeferie, og det var jeg ærligt talt lidt bekymret for, men ALLE mine bekymringer blev gjort til skamme! Den er så nem og behagelig at bruge, den bliver siddende hvor den skal, og den lækker ikke. Prøv den!
Er det nyttigt?
2 0
Marie
30 november -0001
Den virkede bare fra dag 1 - har slet ikke haft brug for at bruge 'sikkerheds trusseindlæg', for der har ikke været nogle læk. Da jeg fik spiral igen,...More
Den virkede bare fra dag 1 - har slet ikke haft brug for at bruge 'sikkerheds trusseindlæg', for der har ikke været nogle læk. Da jeg fik spiral igen, synes jeg det var irriterende at gå tilbage til at bruge bind, særligt fordi jeg bløder meget længe med spiralen. Så menstruationsskiven er en kæmpe fordel! Også mega fedt, at der ikke er nogen problemer i forhold til at være fysisk aktiv.. Jeg tænker, det er et spørgsmål om tid, før skiven bliver mere mainstream, og den kan købes overalt. Jeg kan kun give den en kæmpe anbefaling!
Er det nyttigt?
1 0
Ane
30 november -0001
Fantastisk produkt!
Var meget skeptisk omkring det i forhold til lækage og om jeg kunne tåle produktet. Men man ligger slet ikke mærke til at den sid...More
Fantastisk produkt!

Var meget skeptisk omkring det i forhold til lækage og om jeg kunne tåle produktet. Men man ligger slet ikke mærke til at den sidder der og er nem at indføre.

Helt perfekt løsning til kløe og irritation ved brug af tamponer og bind!
Er det nyttigt?
1 0
Lærke
30 november -0001
Virkelig godt produkt! Har tidligere prøvet flere menstruationskopper, men har haft svært ved at få dem til at sidde korrekt og har derfor oplevet gen...More
Virkelig godt produkt! Har tidligere prøvet flere menstruationskopper, men har haft svært ved at få dem til at sidde korrekt og har derfor oplevet gener og læk. Menstruationskiven sad helt som den skulle i første forsøg og trods meget kraftig blødning de første to dage under menstruation har jeg ikke oplevet at den lækkede. Den sidder som den skal, jeg mærker intet til den og den er nem at tømme.
Er det nyttigt?
1 0
Maria
30 november -0001
Er det nyttigt?
1 0
1 2
Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ANDRE KUNDERS VALG

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: