Menstruationskop | Størrelse XS | Teenager | Powder

102.00 kr. -26%

18 ml = = 3 x  = 2 x

Anbefalet til: jomfru, teenager
Ideel til: enhver menstruationsstrøm, anstrengende aktiviteter, sport, svømning, enhver form for livmoderhals (på grund af justerbar hale
Komfort: enhver menstruationsstrøm, anstrengende aktiviteter, sport, svømning, enhver form for livmoderhals (på grund af justerbar hale
Brug: Afhængigt af flowet kan du bære den i op til 12 timer uafbrudt uden lækager og uden risiko for infektion.
Sundt alternativ: erstatter traditionelle tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelige lugte og irritation

Beskrivelse

Den første Femi.eko menstruationskop, dedikeret til teenagepiger! Femi.eko TEEN Collection menstruationskoppen med en kapacitet på 18 ml er et genanvendeligt intimt produkt specielt udviklet til teenagepigers og jomfruers kroppe, lavet af 100% medicinsk silikone, testet for at være sikkert for unge pigers krop og intim sundhed .
Den lille størrelse af denne kop gør den kompatibel med teenagepigers behov, giver beskyttelse og sikkerhed, samtidig med at den genopretter selvtillid og selvværd, selv på de mest sarte dage. I modsætning til resten af ​​Femi.eko-kopperne har denne model mærkesymbolet i bunden (marguerit) for at give et æstetisk udtryk, men også for at give et bedre greb om koppen, når den skal af.
Femi.Eko Teen-koppen passer ind i skeden som en tampon og beskytter dig i op til 12 timer, afhængig af flowet.
Koppen opsamler blod inde fra kroppen og absorberer det IKKE (forhindrer dermed irriterende vaginal tørhed), og holder op til 3 gange mere blod end en traditionel bind eller tampon.
Menstruationskoppen er nem at indsætte og fjerne, nem at bære, samler blod indeni og lader naturligt flow opstå naturligt, hvilket er særligt vigtigt for et velfungerende reproduktivt system og en sund udvikling.
Da det er en intim, intern enhed, er risikoen for ubehagelige lugte og lækager praktisk talt elimineret. Hvis du bruger menstruationskoppen for første gang, skal du følge trinene i manualen i æsken for sikker brug!
Den kan genbruges i 2-5 år. Sterilisering ved damp/kogning.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

100 % tysk Elastosil silikone af medicinsk kvalitet, som har certificerede biokompatible egenskaber og ikke er egnet til bakteriekulturer. Femieko menstruationskop har attestering og kvalitetscertificeringer såsom FDA, ISO 13485:2016 (medicinsk udstyr), ISO9001, CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH.

Hvordan Man Bruger Dem

Pleje Og Vask:

Håndvask med parfumefri sæbe og uden desinfektionsmiddel – se Femi.eko tilbehør for optimal pleje. Sterilisering ved damp/kogning i 5 minutter eller mikrobølgeovnsterilisering i Femi.eko-sterilisatoren.

Fordele

• KOMPATIBILITET MED DIT FLOW
• KOMFORT & SELVTILLID
• INGEN lækage og frygt for pletter
• VENLIG med økosystemet
• INGEN SKADELIGE KEMIKALIER
• SUNDT OG NATURLIGT ALTERNATIV
• MÅNEDLIG ØKONOMI
• GENBRUG mellem 2-5 år
• BÆR op til 12 timer

DEL

Kunde anmeldelser

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hyppige spørgsmål

Hvordan vælger jeg en menstruationskop?

Det vigtigste er at vælge den rigtige størrelse.

Femi.Eko® Menstruationskop har en anatomisk form, og de er lavet af blød medicinsk silikone. Se her, hvordan du vælger den bedste pasform:

Størrelse A / S – til kvinder under 30 år, med lav til høj menstruation.

Størrelse B / M – til kvinder over 30 år, der har født, med kraftig menstruation.

Størrelse TEEN – til teenagere, piger med 1. menstruation, piger der ikke har været seksuel aktive endnu.

Vores kopper er udviklet til at passe til alle typer livmoderhalse og har en lang hale som kan justeres, ved at klippe den til i den længde der er behagelig for dig.

Hvis du vælger den rigtige kopstørrelse, vil du ikke føle ubehag og du vil ikke have nogen lækage.

Hvordan indsætter jeg en menstruationskop?

TRIN 1: Hygiejne er vigtigt, hver gang vi taler om vores intime dele. Så vask dine hænder grundigt, før du bruger menstruationskoppen.

TRIN 2: Fold din desinficerede Femi.Eko® Menstruationskop i en C-form eller U-form for at gøre det lettere at indsætte den. Hvis det er første gang, du bruger en menstruationskop, vil det hjælpe dig at trække vejret og huske, at det er normalt at forsøge et par gange, før du får koppen i den rigtige position.

TRIN 3: Hold koppen i C-form, og sæt dig i en stilling, hvor du nemt kan få adgang til skedeåbningen. Du kan løfte det ene ben eller stå med et ben på toiletsædet. Det, der virker bedst for dig, er perfekt!

TRIN 4: Åbn din skede med den ene hånd, og indsæt så menstruationskoppen (der stadig er foldet, husker du? 🙂 i din skede, så langt du kan komme og det virker komfortabelt for dig. Du skal ikke ærgre dig, hvis det ikke lykkes første gang. Du har jo heller ikke lært at cykle med det samme, vel? Bare slap af og prøv igen. Det er det hele værd, stol på os!

TRIN 5: Drej menstruationskoppen inde i din skede for at sikre, at den åbner helt og har danner en forsegling indeni. Dette er vigtigt, da det vil sikre at der ikke sker lækager i op til 12 timer.

Når din cyklus er slut, skal du bare vaske menstruationskoppen, desinficere den og lægge den i din Femi.Eko® specialpose, som du modtog i den originale pakke.

Hvordan rengøres og steriliseres menstruationskoppen?

Du bør altid rengøre Femi.Eko® Menstruationskoppen efter hver brug. Steriliser den efter hver cyklus ved at koge den i vand i 5 minutter, eller brug vores Femi.Eko® sterilisator som du finder under tilbehør Hvis du ikke har en sterilisator, kan du rengøre menstruationskoppen med vand og naturlig sæbe, husk at skylle den grundigt af. De hærdede blodstykker kan fjernes forsigtigt med en blød børste. Hvis blodet sidder fast i koppens huller, kan du fylde din Femi.Eko® Menstruationskop med vand, lægge den mellem dine håndflader og bare klemme sammen om koppen, så vandet skylles ud igennem hullerne.

Før du bruger menstruationskoppen første gang, eller mellem menstruationerne, kan det være en god idé at sterilisere den. Sæt vand over i en gryde og få det til at koge, læg så din Femi.Eko® Menstruationskop ned i det boblende vand i op til 10 minutter ved første gang, og kun 5 minutter mellem menstruationerne. Hvis du har en sterilisator til rådighed, så brug den. Bare rolig: menstruationskoppen ændrer ikke egenskaber, når den er kogt, men pas på at det vand der bruges, ikke indeholder for meget kalk for at undgå kalkaflejringer.

Brug ikke skadelige kemikalier til at rengøre menstruationskoppen, såsom eddike, tetræsolie, castilla sæbe, antibakteriel sæbe, almindelige hånddesinfektionsmidler, hydrogenperoxid og andre hjemmemidler, og kom den ikke i opvaskemaskinen, da det kan beskadige silikonen og forårsage infektioner.

Kan man bruge en menstruationskop sammen med en spiral?

Det anbefales ikke at bruge en menstruationskop, når man har fået sat en spiral op.

Der er risiko for at spiralens streng kan bevæge sig når koppen sættes op, eller tages ud, og derfor anbefaler vi at du taler med din læge, hvis du virkelig ønsker at bruge en menstruationskop til at beskytte dig, mens du har menstruation.

Lægen vil også afgøre om det er nødvendigt at forkorte snoren, der er fastgjort til spiralen, så du ikke trækker den ud, når du fjerner din menstruationskop.

Hvis du bruger spiral, anbefaler vi at du bruger produkter som Femi.Eko® menstruationsskive, genanvendelige bind eller menstruationstrusser under din menstruation.

Har du flere spørgsmål?

ANDRE KUNDERS VALG

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: