Ved enhver ordre afgivet mellem 08.12.2022 - 02.01.2023 på mindst 149 kr. modtager du en garanteret genanvendelige stofbind i GAVE!

Tilbud

Menstruationskop – størrelse B – Powder

(2 kundeanmeldelser)
Øko produkt & emballage Sund og sikker løsning Genbrug over 2 år

155,40 kr.-40% OFF

På lager

32 ml = 3 x  = 6 x  = 4 x 

Anbefalet til: kvinder over 35 år, som har født vaginalt, kvinder med medium/høj livmoderhals
Ideel til: enhver menstruationsstrøm, aktive kvinder, sport, svømning
Komfort: 🌼🌼🌼🌼 optimal komfort
Brug: Afhængigt af flowet kan du bære den i op til 12 timer uafbrudt uden lækager og uden risiko for infektion.
Sundt alternativ: erstatter traditionelle tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelige lugte og irritation
Beskrivelse

Bevægelsesfrihed og komfort! Femi.eko menstruationskop størrelse B (Powder), 32 ml kapacitet, er et intimt, feminint, genanvendeligt produkt fremstillet af 100% medicinsk silikone, der er testet for at være sikkert for din krop og miljøet. Denne type silikone er blød og fløjlsagtig at røre ved, og den er særlig behagelig, selv ved længere tids brug, og den er certificeret til medicinsk brug. Med menstruationskoppen kan du udføre de fleste almindelige aktiviteter uden at blive stresset af pletter eller at skulle på toilettet ofte. Koppen kan foldes til indsættelse i skeden (den kan foldes til samme diameter som en tampon) og opsamler, IKKE absorberer menstruationsblod, hvilket eliminerer den ubehagelige tørhed i skeden, der opstår ved brug af traditionelle tamponer. Den medicinske silikone er biokompatibel, har ingen kemikalier i sin sammensætning, er sikker for din krop og planeten. Da det ikke indeholder klor, plastik eller pesticider, er du beskyttet uden de risici, der er forbundet med engangs menstruationsprodukter. Du kan bære koppen i op til 12 timer, men for optimal hygiejne anbefaler vi, at du ikke bruger den i mere end 10 timer.
Hvis du bruger menstruationskoppen for første gang, skal du følge de trin, der er angivet i manualen i æsken for sikker, trinvis guidet brug!
Menstruationskoppen kan bruges i en periode på 2-5 år, hvilket giver dig mulighed for at slippe af med afhængigheden af engangsartikler, spare penge og forebygge forurening.
Med menstruationskoppens hale kan du justere længden efter din livmoderhals, så den passer til dine behov. Menstruationskoppen er let at sætte i og fjerne, let at bære, samler blodet indeni og lader det naturlige flow ske naturligt, hvilket er særligt vigtigt for et velfungerende reproduktivt system og en sund udvikling.
Da det er en intim, intern enhed, er risikoen for ubehagelige lugte og lækage stort set elimineret. Hvis du bruger menstruationskoppen for første gang, skal du følge de trin, der er angivet i manualen i æsken for sikker brug!

Materialeoplysninger Og Certifikat:

100 % tysk Elastosil silikone af medicinsk kvalitet, som har certificerede biokompatible egenskaber og ikke er egnet til bakteriekulturer. Femieko menstruationskop har attestering og kvalitetscertificeringer såsom FDA, ISO 13485:2016 (medicinsk udstyr), ISO9001, CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH.

Hvordan Man Bruger Dem

Pleje Og Vask:

Håndvask med parfumefri sæbe og uden desinfektionsmiddel – se Femi.eko tilbehør for optimal pleje. Sterilisering ved damp/kogning i 5 minutter eller mikrobølgeovnsterilisering i Femi.eko-sterilisatoren.

Fordele

• KOMPATIBILITET MED DIT FLOW
• KOMFORT & SELVTILLID
• INGEN lækage og frygt for pletter
• VENLIG med økosystemet
• INGEN SKADELIGE KEMIKALIER
• SUNDT OG NATURLIGT ALTERNATIV
• MÅNEDLIG ØKONOMI
• GENBRUG mellem 2-5 år
• BÆR op til 12 timer

Kunde anmeldelser

Reviews (2)

5.00/5
2 Customer reviews

 1. Louise
  16 november 2023
  Har været tilbageholdende ang menstrationskoppen. Når man lige får det hang of it så er den nem at bruge og elsker friheden i ikke at skulle gå på toi...More
  Har været tilbageholdende ang menstrationskoppen. Når man lige får det hang of it så er den nem at bruge og elsker friheden i ikke at skulle gå på toilettet hele tiden. Det er dejligt uanset hvor meget eller hvor lidt jeg bløder så bliver den hvor den skal.
  Var det nyttigt?
  0 0
  Mia Sorensen
  30 marts 2023
  Jeg har prøvet at bruge koppen i et stykke tid nu, og selv om jeg i starten var tilbageholdende, synes det nu at være det bedste alternativ. Når man f...More
  Jeg har prøvet at bruge koppen i et stykke tid nu, og selv om jeg i starten var tilbageholdende, synes det nu at være det bedste alternativ. Når man først har vænnet sig til den, vil man se at den går meget nemt ind, bliver siddende, man lækker ikke og man kan rengøre den meget nemt. Ja, det virker for mig som det bedste valg i betragtning af alle fordelene, og fordi jeg ikke smider alle mine menstruationsprodukter væk hver måned. Jeg anbefaler det med tillid.
  Var det nyttigt?
  0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hyppige spørgsmål

Det vigtigste er at du vælger den korrekte størrelse. 

Femi.Eko® kopper har en anatomisk form og er lavet af blødt medicinsk silikone. Se her, hvordan du vælger det bedste fit:

Størrelse A – til kvinder med lav til højt menstruationsflow, under 30 år

Størrelse B – til kvinder der har født, over 30 år, har et højt menstruationsflow 

Vores kopper er udviklet til at passe alle typer af livmoderhalse. Den lange stilk kan tilpasses ved at klippe den til en passende længde som er behagelig for din krop. 

Hvis du har valgt den rette størrelse, vil du ikke mærke noget ubehag og du vil ikke have nogen lækager.

Du kan bruge menstruationskoppen i op til 12 timer og anbefalingen er at tømme den 2 gange på en dag eller hver 10 til 12 time. Hvis du bløder kraftigt, kan du skifte den oftere da dette vil forhindre lækage.

Femi.Eko® koppen er lavet af blødt medicinsk silikone og er specielt udviklet til at være komfortabel, og til at have en anatomisk korrekt pasform. Du bør ikke føle smerte ved brug af menstruationskoppen. Den eneste gang du kan føle en smule ubehag er når du indsætter koppen for første gang.

Vi anbefaler dig at skifte Femi.Eko® menstruationskoppen minimum hvert andet år, selvom den kan holde i op til 5 år.

Vi anbefaler desuden at udskifte Femi.Eko® menstruationskop hvis:  

 • Du har haft svamp eller en bakteriel infektion, mens du har brugt koppen 
 • Hvis du har tabt den i toilettet
 • Hvis du opdager en klistret eller pulveret film udenpå koppen

Når du udskifter din kop med en ny Femi.Eko® menstruationskop skal du huske at desinficerer den og sorter den. Tag ansvar og smid den ikke bare i skraldespanden.

Login

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSPOSE 0

SENEST SET 0

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Combo

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: