Luna Menstruationstrusser | Blå

259.00 kr.

KOMBO & VINDE: 3+ stykker 20% OFF, 5+ stykker 30% OFF
×

Du kan tjekke tilgængelige størrelser i vores størrelsesguide. Vælg din normale størrelse (som du ville vælge til dine almindelige trusser).

80 ml = 8 x

Stil: absorberende boxershorts med 2 cm elastik i bånd og sømme.
Anbefalet til: kvinder i alle aldre, aktive/stillesiddende kvinder, teenagere, ammende mødre
Ideel til: natbrug, hård sport/cykling, kraftig menstruation, aktive/stillesiddende kvinder, kraftig udskillelse, efter fødsel, abort og operation, svær urininkontinens
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultra-komfortabelt, elastisk og delikat materiale.
Brug: Du kan have dem på i op til 12 timer i træk, selv med en kraftig menstruation, uden lækage eller risiko for infektion.
Sundt alternativ: Erstatter de daglige engangsbind uden tilsat parfume, pesticider eller andre hormonforstyrrende stoffer.
Sammensætning: Det er lavet af fire lag med FemiEkos innovative og patenterede økologiske bomulds- og hampteknologi, der giver antibakteriel beskyttelse og er det eneste genanvendelige menstruationsprodukt, der kan desinficeres ved 60 °C, en temperatur, der ødelægger bakterier.

Beskrivelse

Femieko® Luna, absorberende trusser er designet til at beskytte dig under kraftig menstruation, inkontinens eller til brug efter fødsel eller operation. Du får uafbrudt søvn og beskyttelse mod pletter på lagnerne.

Glem alt om tamponer, bind og andre konventionelle menstruationsprodukter, og vælg i stedet total komfort og bevægelsesfrihed.

Femieko® menstruationstrusser adskiller sig fra andre mærker på markedet på grund af de særlige egenskaber i de patentanmeldte absorberende lag. Vi bruger hamp - kendt for sine naturlige antibakterielle, svampedræbende, fugtregulerende og hurtigtørrende egenskaber - og allergivenlig økologisk bomuld, som er fri for pesticider og andre skadelige overførbare kemikalier og kombinerer sikkerhed, komfort og bæredygtighed i den intime pleje. Takket være materialerne kan Femieko® menstruationstrusser desuden vaskes ved 60 grader - læs de fulde vaskeanvisninger her.

Den udvidede absorberingszone bagpå, garanterer dig super beskyttelse til dage med kraftige blødninger og en fredelig, pletfri søvn!

Ikke alene vil du føle dig beskyttet, sundere og mere selvsikker, men du vil med garanti også opleve din menstruation eller anden udflåd med færre bekymringer.

 Sig NEJ til plastik og kemikalier i intime områder, NEJ til forurening og afhængighed af engangsprodukter og sig et stort JA til komfortable, økonomiske og miljøvenlige produkter.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

Luna-bindet, der er fremstillet af 92 % bambus og 8 % spandex, føles blødt og elastisk og har antimikrobielle og anti-lugt-egenskaber.

Det udvidede svedtransporterende område, der består af 4 lag med hamp og økologisk bomuld, giver beskyttelse og øget absorberingsevne. Lag 1 er blødt og behageligt og består af 55% hamp og 45% økologisk bomuld, mens lag 2 og 3 giver effektiv væskeopbevaring. Det sidste lag, som er lavet af TPU (100%), er åndbart og lækagesikkert.

Vores produkter er biocidfri, hvilket sikrer beskyttelse af din hud og forebygger potentielle allergiske reaktioner for en sund livsstil og intim balance.

Vores emballage er 100% bionedbrydelig! Vi bruger komposterbare majsposer eller papkasser. Vi opfordrer dig til at bidrage til genbrugsindsatsen i henhold til lokale regler.

Hvordan Man Bruger Dem

 • Vask menstruationsundertøjet før første brug.
 • Brug dit menstruationsundertøj som normalt undertøj, og skift det, når du føler behov for det. Hvor ofte de skal skiftes, afhænger af din menstruation.
 • Brug menstruationsundertøj i op til 12 timer for at absorbere menstruation eller udflåd.
 • Skyl menstruationsbindene i koldt vand efter brug, og vask dem i hånden eller i vaskemaskinen ved 40°C.
 • Lad trusserne lufttørre, og tag dem ikke på, før de er helt tørre.
 • Desinficer dem ved slutningen af din menstruation ved at vaske dem ved 60°C for at fjerne rester.
 • Brug allergivenligt vaskemiddel uden klor, parfume og balsam.
 • Undgå blegemidler og andre kemikalier for at bevare menstruationsundertøjets ydeevne og hygiejne.
 • Brug ikke strygejern
 • Ved at følge disse instruktioner vil du kunne bruge FemiEko menstruationstrusser effektivt og sundt under menstruation, let inkontinens eller ved vaginal udflåd.
 • DEL

  Kunde anmeldelser

  5
  0%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Hyppige spørgsmål

  Hvordan er menstruationstrusser lavet?

  Femi.Eko® menstruationstrusser  er helt almindelige trusser, men har 4 lag i det midterste område.

  Det øverste lag, det lag, der kommer i kontakt med dine kønsorganer, er lavet af økologisk bomuld og hamp uden PFA’er eller pesticider, for at være sikkert for dit reproduktive system og samtidig tilbyde antibakterielle og hypoallergene egenskaber.

  De midterste lag er lavet til effektiv absorbering med en blanding af bomuld og hamp, bambus eller andre miljøvenlige blandinger – afhængigt af modellen, uden mikrofiber. Det sidste lag er vandtæt PUL eller TPU for at blokere væske fra at trænge igennem.

  Hovedstoffet i trusserne afhænger af model og stil, og er altid nøje udvalgt til at være blødt, behageligt og åndbart. Alle vores stoffer er OEKO-Tex-certificerede, og vi bruger ikke biocider eller nanosølv/SilverClear-blandinger, som kan fremkalde hormonforstyrrelser.

  Lagene kan ikke mærkes, mens du har menstruationstrusserne på, så du vil kunne nyde normale aktiviteter uden indskrænkning. Du vil ikke kunne se forskel på almindelige trusser og menstruationstrusser, og du vil bare glemme at du har menstruation.

  Hvor meget væske kan Femi.Eko® menstruationstrusser rumme?

  Sortimentet af Femi.Eko® menstruationstrusser er bredt og er beregnet til forskellige absorberingsbehov. Nogle af vores kollektioner kan rumme hvad der svarrer til samme mændge væske fra 5 almindelige tamponer (45 ml), men Luna og AllBody-kollektionerne kan rumme op til hvad der svarrer til væske fra 10 almindelige tamponer (100 ml). Størstedelen af vores menstruationstrusser har moderat til kraftig absorberingsevne, hvilket er ideelt til op til 10 timers beskyttelse, selvom du, afhængigt af flowet, kan have trusserne på i helt op til 12 timer (læger anbefaler ikke så lang tid, da det er bedst at opretholde en sikker hygiejne). Forskellen i beskyttelsesniveauet skyldes absorberingslagene, som kan være tykkere i flere lag, eller have færre lag (som vores Light Absorbering), men også på grund af absorberingsområdet, som kan være halvt eller hele vejen til bagsiden af trusserne.

  Du kan se vores diagram  over absorberingsniveauer, som giver dig et godt overblik over hvor meget vores menstruationstrusser kan absorbere, sammenlignet med andre menstruationsprodukter.

  Hvorfor er Femiekos menstruationstrusser mere specielt end andre mærker

  Femi.Eko®s menstruationstrusser skiller sig ud af flere grunde, hvilket gør det specielt sammenlignet med andre mærker:

  Høj absorberingskapacitet: Femi.Eko® tilbyder en bred kollektion af menstruationstrusser med forskellige absorberingsniveauer, der imødekommer forskellige behov. Nogle trusser kan rumme væske svarrende til hvad 10 almindelige tamponer kan absorbere (100 ml), hvilket giver fremragende beskyttelse i helt op til 12 timer.

  Sikre og bæredygtige materialer: Vores forpligtelse til at bruge sikre og bæredygtige materialer er tydelig i deres produktdesign. Det øverste lag, der er i kontakt med kønsorganerne, er lavet af økologisk bomuld og hamp uden PFA’er eller pesticider, hvilket fremmer reproduktiv sundhed.

  Nem vedligeholdelse: Femi.Eko®s menstruationstrusser er designet til nem vedligeholdelse. De kan skylles i koldt vand, for at fjerne overskydende blod, før de vaskes i maskinen ved 40 grader. Desinficering ved 60 graders vask efter menstruationen, sikrer optimal hygiejne.

  Absorberingslag af hamp: Femi.Eko®’s særlige kendetegn er brugen af hampstof/-fibre i absorberingslagene, som giver bæredygtighed, holdbarhed, åndbarhed, naturlige antibakterielle egenskaber og miljøvenlig forarbejdning.

  Innovativ teknologi: Femi.Eko® har investeret i at udvikle innovativ teknologi til deres absorberingslag, hvilket har resulteret i et patentanmeldt design, der giver naturlige antibakterielle egenskaber.

  Sammenfattende udmærker Femi.Eko®s menstruationstrusser sig ved absorberingsevnen, sikre materialer, nem vedligeholdelse og innovativ teknologi med brug af hamp, hvilket gør menstruationstrusserne fra Femi.Eko® til et førstevalg for dem, der søger komfort, pålidelighed og miljøbevidste menstruationshygiejneløsninger.

  Hvordan vasker jeg Femi.Eko® menstruationstrusser?

  Blod er en stærk plet, så du skal altid huske at bruge koldt vand først, uanset om du skal vaske et vaskbart stofbind eller menstruationstrusser, eller bare en plet fra lagenet. Læg menstruationstrussen i blød i koldt vand, før du vasker trussen, eller lad det kolde vand løbe på blodpletten, mens du gnider den med hænderne (især hvis der er størknet blod på det absorberende område). Herefter skal du bare vaske menstruationstrussen normalt ved 40 grader, i vaskemaskinen eller i hånden. Når din menstruationscyklus er overstået, skal du desinficere menstruationstrussen ved en 60 graders vask.

  Hvis du vælger at vaske menstruationstrusser i hånden, skal du nok lægge dem i blød for at gøre det lettere at vaske dem. Gnid dem forsigtigt med varmt vand og allergivenligt vaskemiddel og derefter skyl trussen i koldt vand, indtil vandet bliver klart.

  Vi anbefaler, at du undgår skyllemiddel, da det kan gøre tekstilerne mindre absorberende. Det anbefales heller ikke at blege menstruationstrusserne, da det kan nedbryde materialet og forstyrre absorberingsevnen, men også kan overføres til din hud.

  Du kan enten lufttørre menstruationstrusserne ved at hænge dem op, eller ved at bruge tørretumbleren, men lad være med at bruge høj varme eller tumble med fuld effekt. Ligesom med alle andre ting, der lufttørres, kan trusserne føles lidt stive i starten.

  Sollys kan dræbe eventuelle bakterier og få pletter til at forsvinde, men solen kan blege farverne på dine menstruationstrusser eller beskadige vandtætte bagsidematerialer, hvis de udsættes for sollys eller høj varme over længere tid.

  Stræk altid menstruationstrussen efter vask, så den får sin oprindelige form.

  Menstruationstrusser må ikke stryges! Brug ikke parfume eller kemikalier, da de er hormonforstyrrende og påvirker pH-værdien i skeden.

  Ved længere tids brug kan du vaske menstruationstrusserne i en vaksepose.

  Har du flere spørgsmål?

  ANDRE KUNDERS VALG

  Combo

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Mega Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Ekstra Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Super Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Heavy

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Moderate

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL:

  Let

  Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

  Binder værd

  Tampoaner værd

  ANBEFALET TIL:

  FANTASTISK TIL: