Kombo Nemt | Universal Applikator & Delikate menstruationsskive

236.00 kr. -20%

Beskrivelse

Har du nogensinde følt, at det kan være kompliceret eller ubehageligt at bruge en menstruationspude? Nå, du er ikke alene. Hos Femieko forstår vi, at disse udfordringer kan afholde kvinder fra at adoptere genanvendelige menstruationsprodukter, så vi har udviklet den perfekte løsning til dig, Combo Easy DISC, der gør denne proces nemmere, mere hygiejnisk og uden at du kommer i kontakt med menstruationsblod.

Femieko Universal menstruationsapplikator er specielt designet til at hjælpe enhver kvinde, uanset anatomi, ved at bruge ethvert mærke eller størrelse af menstruationskoppen, menstruationsskive, menstruationssvamp eller tampon.

 

Oplev Femi.Eko Registreret Innovation

Femi.Eko omdefinerer menstruationsoplevelsen med en unik menstruationsapplikator, og registreret som et innovativt Femieko-mærkeprodukt. Hvorfor er det unikt? Lad os starte med dens ergonomiske form, designet til at passe perfekt inde i skeden, hvilket sikrer maksimal komfort og beskyttelse, derefter det antibakterielle materiale, efterfulgt af dets mange funktioner og alsidighed af kompatible produkter. Femi.Eko menstruationsapplikatoren er ikke bare en anden mulighed, den er resultatet af kontinuerlig forskning og udvikling for at bringe tekniske og praktiske løsninger til verden af ​​menstruationsbehandling.

Pålideligt antibakterielt materiale

Vores revolutionerende menstruationsapplikator er lavet af medicinsk kvalitet PP (polypropylen) med Saniconcentrate-teknologi, en patenteret løsning, der er anerkendt for sin evne til at eliminere 99,99% af bakterier og mikrober uden at kræve sterilisering før brug. Det er et produkt, der er meget udbredt i medicinsk udstyr, uden biocider og kemikalier, som er biokompatibelt og ikke udviser migration. Vi har indbygget ParxMaterials' Saniconcentrate-teknologi for at forhindre bakterievækst, så du har en ren og sikker menstruationsoplevelse uden behov for sterilisering før enhver håndtering.

Vacuum Breaker Palette

Et andet teknisk aspekt, der gør vores menstruationsapplikator speciel, er dens vakuumbrydende pagaj. Ved hjælp af denne palette eliminerer vi frygten for at fjerne menstruationskoppen. Hvordan virker det? Når en menstruationskop placeres højt oppe i skedekanalen, skabes et kraftigt vakuum, der gør udtrækningen vanskelig. Vores pagaj giver mulighed for nem og sikker udsugning, bryder vakuumet indeni for en stressfri oplevelse og rene fingre.

Menofobi - en løsning til kvinder, der frygter menstruation

For kvinder, der står over for menofobi (frygt for menstruation), bliver Femi.Eko menstruationsapplikator en pålidelig allieret. Det eliminerer bekymringerne ved direkte håndtering af menstruationsprodukter og giver en behagelig og hygiejnisk løsning til enhver menstruationscyklus. Den er designet til at eliminere frygten for direkte kontakt med menstruationsblod og til at lette både indsættelse og ekstraktion af genanvendelige menstruationsprodukter.

Universalitet og kompatibilitet

Uanset mærke eller form på menstruationskoppen eller -disken, du foretrækker, er Femi.Eko-applikatoren det ideelle valg. Med en universel størrelse passer den perfekt til ethvert internt menstruationsprodukt, hvilket giver dig total kontrol og komfort.

Enkel og effektiv brug

At bruge Femi.Eko applikatoren er lige så let som en sprøjte. Ikke mere manuel isætning af kopper, menstruationsskiver eller andre indvendige intimprodukter. Ved hjælp af applikatoren kan du udstøde produktet inde i skeden og sikre, at det er korrekt placeret for effektiv og bekymringsfri beskyttelse.

Komfort og genanvendelighed

For maksimal komfort under indføringen kan du bruge et smøremiddel både til indsættelse på menstruationskoppen eller disken (for let at passere gennem applikatorhullet), men også for din komfort. Efter brug kan applikatoren rengøres med vand, uden sterilisering, og du kan opbevare den i bomuldsposen, der følger med i pakken.

Vælg komfort med Femi.Eko-applikatoren

Femi.Eko forstår kvinders behov og udvikler produkter for at gøre menstruationsoplevelsen nemmere og mere behagelig. Med Femieko applikatoren kan du opleve en mere afslappet indsættelse og udtrækning uden frygt for at komme i direkte kontakt med menstruationsblod.

Afslut kampen med at indsætte og fjerne genanvendelige menstruationsprodukter for altid. Oplev komfort, hygiejne og enkelhed med Femi.Eko Universal Applicator. Bestil det i dag og nyd en stressfri periode!

DEL

Kunde anmeldelser

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hyppige spørgsmål

Hvad er en menstruationsskive lavet af?

Femi.Eko® menstruationsskive er fremstillet af 100 % medicinsk silikone, designet af Wacker German Medical Silicone i Tyskland under mærket Elastosil. Det bruges til medicinske formål og er 100 % biokompatibelt silikonegummi, som ikke fremmer nogen bakterievækst og derfor er sikkert for kroppen, både indvendigt og udvendigt. Vores teknologi med antibakterielt Saniconcentrate er 99,99 % sikker mod bakterier og giver stor sikkerhed i mange år fremover, uden at det er nødvendigt at sterilisere menstruationsskiven. Alle vores produktkombinationer er lavet af materialer til medicinsk brug, der er sikre til indvortes brug. Selv de farver, vi bruger, er medicinsk sikre og kompatible med den menneskelige krop.

Hvorfor skal du bruge en menstruationsskive?

Menstruationsskiven fra Femi.Eko® er ikke kun behagelig, men også sikker for helbredet og mere praktisk til din månedlige pleje. Den vil hjælpe dig med at spare penge og leve et stressfrit liv ved at eliminere den konstante følelse af skam og ubehag, som kvinder ofte føler hver måned, når de bruger upålidelige menstruationsprodukter. Menstruationsskiven giver frihed til at svømme, cykle og endda få en nats søvn uden at bekymre sig om beskidte lagner eller lækager. Desuden kan den bruges i op til 5 år og bæres sikkert i op til 12 timer uden risiko for bakterier eller lugt. Du kan problemfrit bruge en menstruationsskive under samleje og som et sikkert alternativ til menstruationskoppen, hvis du har en spiral.

Hvordan vælger jeg en menstruationsskive?

Femi.Eko® UNIVERSAL menstruationsskive fås i en enkelt rund form og med en udvendig udtagningsring, der er anatomisk designet til at passe til de fleste livmoderhalse, uanset alder eller om man har født børn. Til sammenligning har DELICATE menstruationsskive en oval form og en integreret udtræksring, som er udviklet specielt til teenagere, følsomme kvinder og kvinder med en lav eller medium livmoderhals. Begge menstruationsskiver fra Femi.Eko® er specielt designet med den unikke ring, så skiven er let at tage ud. Vi udviklede skiven med den udtagningsring netop på den unikke måde, og med viden om at udtagning af menstruationsskiven nok er den største udfordring kvinder står over for, når de vælger denne type menstruationsprodukt.

Kan jeg dyrke sex, mens jeg bruger en menstruationsskive?

Ja, du kan dyrke sex uden at problemer med lækage, mens du bruger en Femi.Eko® menstruationsskive. Den giver både beskyttelse og komfort under samleje. Du skal dog sørge for at placere menstruationsskiven korrekt og sikre at den er placeret korrekt for at undgå ubehag eller lækager.

Har du flere spørgsmål?

ANDRE KUNDERS VALG

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: