Ved enhver ordre afgivet mellem 08.12.2022 - 02.01.2023 på mindst 149 kr. modtager du en garanteret genanvendelige stofbind i GAVE!

Ida menstruationstrusser – Hipster – Grøn

Øko produkt & emballage Sund og sikker løsning Genbrug over 2 år

199,00 kr.

Ikke sikker på hvilken størrelse der passer til dig? Se etiketten på det tøj, du har på nu. Hvis du bærer forskellige størrelser (afhængigt af varen, f.eks. en gang M, nogle gange S), skal du vælge den mindste størrelse. Vores trusser er elastiske og vil sidde perfekt uden at stramme. Bestil uden frygt, fordi vi tilbyder en 90-dages tilfredshedsgaranti for enhver første vare købt hos os, og du er sikker på, at vi vil rådgive dig til en perfekt ombytning!
Stil: Absorberende hipsterstrømpebukser med sømme og elastisk bånd.
Anbefalet til: Teenagere, jomfruer, kvinder i alle aldre, inkontinens
Ideel til: Kraftig til moderat menstruationsstrøm, aktive/sedentære kvinder, kraftig udflåd, sved i skambenet, efter abort og kirurgi, urininkontinens
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultrakomfortabelt, elastisk og delikat materiale.
Brug: Afhængigt af flowet kan du bære dem i op til 10 timer i træk uden lækager og uden risiko for infektion.
Sundt alternativ: De erstatter traditionelle bind og tamponer og forårsager ikke tørhed, ubehagelig lugt og irritation. Det absorberende område er lavet af økologisk bomuld uden kemikalier eller PFA.
Beskrivelse

Femi.eko IDA Heavy/Ridge Absorberende trusser er beregnet til både teenagepiger (størrelser 12-14 år-3XS og 14-16 år-XXS) og voksne kvinder (størrelser XS – 4XL).
Absorberende trusser giver beskyttelse, komfort og stressfri perioder, så alle kvinder og teenagere kan nyde at føle sig friske og tørre uden at skulle være afhængige af produkter, som de skal købe hver måned. Femi.eko trusser er nemme at have på, nemme at vaske og hjælper dig med at spare penge hver måned. Indvænningsperioden med dette produkt er meget kort, og plejen af trusserne kræver ingen ekstra indsats sammenlignet med plejen af almindeligt undertøj.Du skal blot bruge disse trusser som almindeligt undertøj og skifte dem, når de er mættet med væske. Du kan bære de absorberende trusser i op til 10 timer for sikker hygiejne uden irritation, lugt eller lækage (afhængigt af menstruationsstrømmen), og du kan genbruge dem i op til 2 år.Femi.eko absorberende trusser med høj sugeevne er lavet af elastisk bomuld og meget behagelige at røre ved, og de giver smukke kropsformer. Det absorberende område (det område, der kommer i direkte kontakt med kønsorganerne) er lavet af økologisk bomuld for at beskytte uden PFA eller andre kemikalier, der er skadelige for din sundhed.
Vi bruger 4 forskellige lag af beskyttende materiale i deres konstruktion, hvilket gør det muligt at håndtere tunge og moderate strømme eller brug om natten. Takket være disse absorberende lag er Femi.eko trusser også effektive i de sidste dage efter fødslen, i tilfælde af meget let urininkontinens eller ved daglig sekretion og sved på kønsbenet.Når du vælger din størrelse, skal du huske at vælge det, du normalt bruger. Du kan tage en centimeter for at måle omkring dit bækken. Brug derefter vores størrelsesskema som en vejledning.
Sig NEJ til plastik i intime områder, NEJ til forurening og afhængighed af engangsprodukter og et stort JA til komfortable, lette og miljøvenlige produkter.

 

Materialeoplysninger Og Certifikat:

Det første lag af materiale, der kommer i kontakt med intimområdet:

Sammensætning: 100% økologisk bomuld

Funktion: blød og glat, hurtigtørrende, antimikrobielt, anti-lugt og behandling.

Lag 2: Lagring og absorption af væske

Sammensætning: 80 % polyester + 20 % nylon

Funktion: Væskeopbevaring, stærk absorption, effektiv tørring

Lag 3: Lækkerhedsresistent og vandtæt

Sammensætning: 100% polyester + PUL åndbar

Funktion: åndbart, lækagesikkert

Lag 4: Undertøj

Sammensætning: 88 % nylon + 12 % elastan.

Hvordan Man Bruger Dem

Kunde anmeldelser

Reviews (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ida menstruationstrusser – Hipster – Grøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alder
Niveau flow

Hyppige spørgsmål

Femi.Eko® menstruationstrusser kan indeholde, hvad der svarer til 5-6 almindelige tamponer. Det er omkring 45 mL. De er super absorberende takket være en fuld rygbeskyttelse, hvilket gør dem til en god løsning selv ved kraftige blødninger og til natlig brug.

Er du bekymret omkring mængden af blødning og aldrig har prøvet disse produkter under din menstruation, kan du iføre dig Femi.Eko® menstruationstrusser en dag derhjemme. Her kan du teste, hvordan trusserne passer til dit naturlige flow og hvor ofte du har brug for at skifte til et rent par.

Ved et normalt menstruationsflow skrifter du trusserne omkring 2 gange på en dag. Har du kraftige blødninger skal du eventuelt skifte 3 gange på en dag. Normalt anbefales det, at du ikke beholder trusserne på i mere end 10 timer, på grund af god hygiejne. 

Nej, Femi.Eko® menstruationstrusser har en tendens til at udvikle færre lugtgener i sammenligning med andre hygiejneprodukter. Det skyldes det åndbare materiale samt at det meste af blodet vil absorberes i de inderste lag. Dette forhindrer bakterievæksten, som ellers producerer lugt. Oplever du udefinerbare eller underlige lugte skal du muligvis kontakte din læge for at udelukke uopdagede infektioner. 

Du må ikke tilsætte blødgørende og/eller parfumerede midler under vask. Dette kan ødelægge de beskyttende lag og skabe in ubalance i din naturlige bakterie flora.

Tjek vores størrelsesguide. Vores mål er skabt ud fra at de vil sidde komfortabelt så vi håber du vil vælge de rigtige mål. Ellers kan du gøre brug af vores SATISFACTION GUARANTEE program.

International Ladies Panty / Brief Size Chart

 

Waist (cm)

Hips (cm)

XS

69 – 73

91 – 96

S

74 – 79

97 – 102

M

80 – 85

103 – 108

L

86 – 91

109 – 114

XL

92 – 97

115 – 120

2XL

98 – 104

121 – 127

3XL

105 – 110

128 – 133

4XL

111 – 116

134 – 139

Login

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSPOSE 0

SENEST SET 0

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Combo

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: