FAQ generel

Det vigtigste spørgsmål er, hvad der føles mest behageligt og sikkert for dig personligt.
Vi kan fortælle dig, at studier har vist, at 70% af kvinder, der bruger kop, genanvendelige bind og menstruationstrusser oplever færre kramper under deres menstruation.

Desuden viser brug af koppen, gennem sammenlagt 42 studie med 3319 deltagere, at der ikke sker nogle uønskelige effekter og ændringer i din vaginale flora, se mere her.

Ved at bruge vores kop, bind og trusser undgår du, at kemikalier bliver overført til din krop gennem sved eller direkte gennem vagina. Tænk på at tamponer absorberer dine naturlige sekreter, hvilket kan skabe tørhed og infektioner. Dette er en af grundende til at bruge genanvendelige og sikre produkter måned efter måned i flere år.

Koppen er perfekt til kvinder med kraftige blødninger, men kan bruges af alle, også hvis du er jomfru. Mangler du ekstra beskyttelse kan den bruges sammen med et genanvendeligt bind eller menstruationstrusser.

Alle disse produkter er gode valg, hvis du bekymrer dig om den afflad, der produceres på grund af hygiejne produkter, men også hvis du vil udsætte din krop for færre kemikalier.

Kop, genanvendelige bind og menstruationstrusser er billigere løsninger i forhold til månedligt at købe engangsprodukter. Du kan købe dem en gang og bruge dem i minimum 2 år.

35 år x 12 menstruationsperioder x 5 dage gennemsnitligt = 2100 dage med menstruation/ 5 år og 8 måneder med konstant blødning – Vildt ikke?

4 menstruations produkter pr dag x 2100 dage = 8400 menstruationsprodukter

4,5 kr. pr bind x 8400 bind = 37.800 kroner over et helt liv.

FEMI.EKO® ’S MENSTRUATIONSTRUSSER

På 35 år skal du skifte menstruationstrusser omkring 7 gange.

Lad os sige at du køber 6 trusser i denne tid

7*6 = 42 menstruationstrusser over et helt liv

180 kroner x 42 trusser = 7560 kroner over et helt liv

Koppen vil forhindre at menstruationsblodet kommer i kontakt med luft, hvilket forhindre bakterier i at udvikle generende lugte.

Bind og menstruationstrusser er lavet af et sikkert materiale der blokerer lugt. Blod vil dog altid have en særlig lugt. Vi mener at lugte er normale og OK og vi vil opfordre dig til at accepterer din krop da den er perfekt, uperfekt.

Meget vigtigt: vores produkter er ikke sprøjtet og der er ikke brugt kemikalier til at forhindre lugt. Du bør ikke sprøjte dine produkter med parfume da det er usundt for dit intime område.

Betalte ordrer, placeret fra mandag-fredag (med undtagelse af helligdage), sendes med POSTNORD eller GLS. Generelt kan du forvente at modtage din ordre 2 til 4 dage efter din ordre er bekræftet. Vi sender jeres ordre fra vores lager i 6800 Varde, vi beklager hvis der opstår forsinkelser. Vi er et lille team, der gør vores bedste for at være så hurtige som muligt.

Se mere om leveringsbetingelserne her.

Femi.Eko accepterer returneringer og ombytning inden for 90 dage, efter at du har modtaget dit produkt, ved at bytte til et produkt der passer bedre til dine behov. Se mere om tilfredshedsgarantien her.

Vi går meget op i din oplevelse med bæredygtige produkter. Oplever du, at et produkt ikke er 100% skabt til dig vil vi gerne give dig en chance for at finde et andet produkt, som er. Derfor tilbyder vi retur og ombytning i op til 90 dage.

Ja.

Først og fremmest deltager vi alle positivt i beskyttelsen af planeten ved at købe bæredygtige produkter, der er plastfri og der giver mindre affald af hygiejneprodukter.

Omsorg for planeten er ikke bare en erklæring, derfor har vi et samarbejde med Trees For the Future (Link to the page for Tree for the future) for at plante træer og skabe lokale landbrug, samtidig med at vi giver en bedre indvirkning for luften, jorden og familierne. Størstedelen af gårdene er ejet af kvinder, og vi er glade for at give dem en smule værdi i deres liv.

Vi samarbejder også med www.bedresyntilafrika.dk i kampen mod menstruationsfattigdom i Afrika ved at sponsorere menstruationskopper, genanvendelige bind og menstruationsundertøj i et uddannelsesprogram for kvinder.

Se mere om vores sociale indflydelse på vores side om bæredygtighed.

Alle vores produkter leveres med PLASTIC FREE-løftet. Vi overtrækker ikke vores kasser med plastik og bruger emballage fremstillet af FSC-certificerede, 100% genanvendelige materialer. Nogle af de kasser, vi bruger, er også produceret til 100% af genbrugspapir.

Vil du tage et ekstra skridt? For at undgå unødvendigt emballageaffald har vi fundet på en innovativ metode til at levere ordrer med mere end 3 par menstruationstrusser. Hvis du vælger at “afklæde” emballagen fra produkterne, sender vi din ordre i en Naked Box (hvis du har mere end 3 produkter i din kurv leverer vi nemlig dine menstruationstrusser i løs vægt, uden at du behøver at få unødvendig emballage, der alligevel vil ende i skraldespanden) Som belønning får du en -20% rabatkode til din næste bestilling.

Når vi sender, bruger vi specialfremstillede biologisk nedbrydelige poser, lavet af majs.

Klip forsendelsesmærket ud, og kompostér vores grønne I’M PLANT NOT PLASTIC pose i din hjemmekompost, og brug forsendelsesmærket til en sjov haveaktivitet med dine børn.

Bedre for dig, bedre for planeten!

Med hver bestilling får du et frøpapir, som blomstrer, når det er plantet.Trin for dyrkning af frøene:
  1. Riv papiret i mindre stykker.
  2. Lad papirstykkerne spire i vand i 12 timer.
  3. Plant det i en potte, 1 cm under jorden.
  4. Tilsæt en smule vand hver 2-3. dag, uden at de sopper i vand.
  5. Vent ca. 3-4 uger.
  6. Planterne vil begynde at vokse.
  7. Blomsterne vil blomstre.
Nyd skønheden i vores blomstrende morgenfruer.

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: