Genanvendelige menstruationstrusser vs. Engangs menstruationstrusser: Hvilke er bedst for dig?

Når du siger periodetrusser, tænker du på komfort, bevægelsesfrihed og 100 % beskyttelse, uanset om du har brug for mere sugeevne eller din menstruation er moderat eller let. Uanset hvad, er risikoen for pletter ikke-eksisterende, og det er netop det, der gør dit Femi.Eko-undertøj til din bedste ven i din menstruation.

Du kender sikkert allerede hovedideen, som vi bliver guidet efter. Men vi fortæller dig det igen, for vi tror virkelig på det: Femi.Eko menstruationsprodukter er skabt til at tilbyde beskyttelse til enhver kvinde, men også til planeten. Af denne grund har vi valgt i denne artikel – endnu en gang – at påpege forskellene mellem genanvendelige menstruationstrusser og alle andre engangsprodukter til feminine hygiejneartikler.

Er Femi.Eko menstruationstrusser som almindeligt undertøj?

Dette er et af de hyppigste spørgsmål, vi får fra vores kunder, som lige er begyndt at opdage vores produkter. Svaret er så enkelt som muligt: ​​ja, Femi.Eko menstruationstrusser ligner almindeligt undertøj, men med den ekstra ro og komfort i din menstruation.

Ud over almindelige trusser har Femi.Eko-modellerne et absorberende område, der kan rumme, hvad der svarer til op til 5-6 engangsindlæg. Også den store innovation inden for menstruationsundertøj er genbrug i mindst 2 år.

Fordele ved at bruge genanvendelige menstruationstrusser frem for engangsprodukter

Lad os forklare! Hvis du bruger engangs menstruationstrusser, fungerer de som alle andre klassiske hygiejneprodukter: køb månedligt, brug, smid væk. Hvis du vælger Femi.Eko genanvendelige undertøjsmulighed, vil du kunne bruge det samme par trusser mellem 2 og 5 år, afhængig af hvordan du vedligeholder dem. Konklusionen, kort fortalt? Du betaler ikke længere penge hver måned, du genererer ikke længere store mængder affald og du er 100 % beskyttet uanset din menstruation.

Til alt dette kommer de 100 % naturlige materialer, som vi bruger, sikre både for planeten og for den kvindelige krop. Hamp og økologisk bomuld er to af de stoffer, der gør Femi.Eko menstruationsprodukter økologiske og miljøvenlige.

Hvordan vælger man den bedste type menstruationstrusser efter dit behov og livsstil?

Genanvendelige trusser fås i en række forskellige designs og farver, og i Femi.Eko kollektionerne finder du muligheder for forskellige menstruationsflows (fra let til ekstra tung). Menstruationsbadebukser vil også hjælpe dig med at tilbringe din ferie uden bekymringer. Ja, i vores sortiment af produkter finder du modeller af badetrusser, der kun er gode til brug på stranden, ved havet eller i poolen. De absorberende lag vil holde på menstruationsvæsken, og du vil kunne nyde fuld bevægelsesfrihed. Stress ikke længere med at tænke på, at den ferie, du har ventet i flere måneder, falder nøjagtigt sammen med din menstruation. Nu har du den innovative løsning!

Og hvis du oplever lækage efter fødslen eller har urininkontinens, vil genanvendelige trusser også hjælpe dig til at glemme disse problemer.

Pleje og rengøring af genanvendelige menstruationstrusser

Holder menstruationstrusser i fremragende stand. Hvordan? Ved at vedligeholde og rengøre dit Femi.Eko genanvendelige undertøj ordentligt. Trusserne kan genbruges i helt ned til 2 år, eller hvad der svarer til over 80 vaske, uden at stoffet eller de absorberende lag tager skade. Her er hvad du behøver at vide:

  • Umiddelbart efter brug skylles menstruationstrusserne i koldt vand (men lad dem ikke ligge i vandet i blød i mere end 15 minutter)
  • Vask dem i hånden eller i vaskemaskinen ved max. 40 grader celsius.
  • Brug ikke blegemiddel eller balsam.
  • Tør dem naturligt (genanvendelige menstruationstrusser placeres ikke på radiatoren eller andre varmekilder
  • Træd ikke på dem

FemiEko muligheder for menstruationstrusser

Tager du et kig på Femi.Eko online-butikken, finder du lige fra thong eller brasilianske periode trusser til det franske snit eller den højtaljede version. Mens sommeren banker på døren, og sommersæsonen begynder, minder vi dig igen om periodens badebukser, og snart lancerer vi vores første kollektion af badedragter, der er ideelle til ferie, når du har menstruation. Så følg med og følg os på både hjemmesiden og sociale medier. Slut dig til os på Facebook og Instagram!

Det bliver meget nemt for dig at vælge og bestille det rigtige par menstruationstrusser til dig.

  • Shop efter dine behov: Menstruationsdage, postnatal, inkontinens, teenagetrusser, superabsorberende menstruationstrusser, ideelle til nattøj, specielle lavet til svømning.
  • Shop efter absorptionsniveauer: Mega Rich, Extra Rich, Super Rich, Rich, Moderate, Light.
  • Shop efter stil: High Waist, Brazilian, French Cut, Thong, Hipster, Unisex, Lace, Side Clip eller Seamless Boxers.

Vælg komfort under menstruationen, vælg sunde alternativer for din krop, men også for miljøet. Komme med os! Sammen kan vi sørge for den gode drift af Planeten, og du vil – blandt andet – passe på dit helbred og dine penge.

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS MERE

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: