Delikate menstruationsskive | Lyserød

229.00 kr.

Anbefalet til: kvinder i alle aldre, inklusive teenagere, kort/mellem hals
Ideel til: enhver menstruation, aktive kvinder, sport, svømning, sex med menstruation
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 optimal komfort
Brug: Afhængig af flowet kan du have den på i op til 12 timer uafbrudt, uden lækage og risiko for infektion.
Sundt alternativ: erstatter klassiske tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelige lugte og irritationer. 0% bakterier

Beskrivelse

Oplev Saniconcentrate menstruationsskive fra Femi.Eko, en revolution inden for menstruationshygiejne.

Omfavn evolutionen inden for menstruationshygiejne med menstruationsskive Saniconcentrate fra Femi.Eko. Vores nye innovation omdefinerer komfort og sikkerhed med kvinders sundhed i centrum.

Specielt designet til at passe til sensitive kvinder, teenagepiger og dem med en kort eller medium hals, denne menstruationspude kommer i fire fængslende nuancer - fuchsia, lilla sort, turkis og pudderrosa - takket være brugen af ​​et specielt medicinsk farvestof for kvaliteten silikone overlegen.

Lavet af 100% biokompatibel Elastosil medicinsk silikone fra Wacker Labs Tyskland, vores disk indeholder Saniconcentrate, en innovativ forbindelse patenteret af Parx Materials. Det, der gør Saniconcentrate virkelig bemærkelsesværdig, er dets evne til at give 99,99% naturlig beskyttelse mod bakterier, bakterier og vira uden at migrere eller opløses under brug. Det betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om skadelige kemikalier eller behovet for hyppig sterilisering. Faktisk aktiveres de antimikrobielle egenskaber blot ved blot at skylle under rindende vand, så disken klargøres til øjeblikkelig og sikker brug.

Sammen med denne banebrydende teknologi er diskdesignet blevet gennemtænkt for at lette isætning og udtagning. En indvendig ring, med en specifikt designet fordybning, letter greb og håndtering, hvilket giver ekstra komfort og øget selvtillid ved brug.

Sammenlignet med andre menstruationshygiejneprodukter er Saniconcentrate-skiven ikke kun et mere bekvemt alternativ, men også et miljøvenligt, der bidrager til at reducere spild og tilbyder en bæredygtig løsning til op til 5 års brug.

Oplev den frihed, komfort og selvtillid, som Saniconcentrate menstruationsskive tilbyder dig - en pålidelig allieret hver måned, der tilbyder dig beskyttelse og sikkerhed uden at gå på kompromis. Uanset flow eller aktivitet, med Saniconcentrate, kan du gå din dag eller hvile om natten i fred og drage fordel af den mest avancerede menstruationsbeskyttelse, der findes.

Fordelene ved den nye menstruationsskive er:

HURTIG BRUG, SÅ SNART DISCEN ER SKYLLET UNDER VAND: Den antimikrobielle og antivirale ydeevne af produkter behandlet med Saniconcentrate er angivet til at være ≥99,9%, hvilket giver et højt niveau af beskyttelse mod skadelige patogener, så snart materialet skylles under vand af vand
PASSER TIL ALLE TYPER AF MENSTRUALFLOW: Med en kapacitet på 30 ml kan denne disk håndtere alle menstruationsflow, fra lette til tunge, hvilket giver sikkert og hygiejnisk slid i op til 12 timer.
EGNET TIL SENSITIVE KVINDER: Den let ovale form og innovative størrelse 62x68x33 mm gør det nemt for kvinder med følsom hals, lav hals eller endda teenagere at bruge dette produkt
SMART FIT: Placeres under livmoderhalsen og på magisk vis sikres under skambenet, selvom du bruger en intrauterin enhed
LET AT INDSÆTTE OG FJERNE:
Den indvendige revne (5 mm), der er placeret i den modsatte ende af ringen, hjælper med at folde disken og opretholde en ergonomisk position under indføringen.
Vores innovationsregistrerede design med indstiksring og forsænket fingerområde gør isætning og fjernelse let, selv for førstegangskvinder, der bruger disken.
ULYKKESFRI SEX: Det anatomiske design og den korrekte placering af disken hjælper dig med at nyde sex på din menstruation uden snavs. Mange af kvinderne rapporterede, at deres kærester/mænd ikke engang vidste, at de havde menstruation. (Forsigtig! Dette er ikke en præventionsmetode!)
ALTERNATIV, der kan genanvendes: Den ultrafleksible, premium medicinske silikone kan bruges i op til 5 år.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

100 % premium medicinsk kvalitet tysk Elastosil silikone med Saniconcentrate antibakteriel medicinsk teknologi. Den første menstruationsskive, der tilbyder langvarige antimikrobielle og antivirale egenskaber uden behov for sterilisering, og som ikke indeholder biocider eller skadelige kemikalier, er biokompatibel og har kvalitetscertifikater i henhold til CE.

Hvordan Man Bruger Dem

Manuel vask under rindende vand, uden behov for nogen steriliseringsproces.

Dens opbevaring kan nemt gøres i tasken, der fulgte med disken i produktæsken.

DEL

Kunde anmeldelser

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hyppige spørgsmål

Hvad er en menstruationsskive lavet af?

Femi.Eko® menstruationsskive er fremstillet af 100 % medicinsk silikone, designet af Wacker German Medical Silicone i Tyskland under mærket Elastosil. Det bruges til medicinske formål og er 100 % biokompatibelt silikonegummi, som ikke fremmer nogen bakterievækst og derfor er sikkert for kroppen, både indvendigt og udvendigt. Vores teknologi med antibakterielt Saniconcentrate er 99,99 % sikker mod bakterier og giver stor sikkerhed i mange år fremover, uden at det er nødvendigt at sterilisere menstruationsskiven. Alle vores produktkombinationer er lavet af materialer til medicinsk brug, der er sikre til indvortes brug. Selv de farver, vi bruger, er medicinsk sikre og kompatible med den menneskelige krop.

Hvorfor skal du bruge en menstruationsskive?

Menstruationsskiven fra Femi.Eko® er ikke kun behagelig, men også sikker for helbredet og mere praktisk til din månedlige pleje. Den vil hjælpe dig med at spare penge og leve et stressfrit liv ved at eliminere den konstante følelse af skam og ubehag, som kvinder ofte føler hver måned, når de bruger upålidelige menstruationsprodukter. Menstruationsskiven giver frihed til at svømme, cykle og endda få en nats søvn uden at bekymre sig om beskidte lagner eller lækager. Desuden kan den bruges i op til 5 år og bæres sikkert i op til 12 timer uden risiko for bakterier eller lugt. Du kan problemfrit bruge en menstruationsskive under samleje og som et sikkert alternativ til menstruationskoppen, hvis du har en spiral.

Hvordan vælger jeg en menstruationsskive?

Femi.Eko® UNIVERSAL menstruationsskive fås i en enkelt rund form og med en udvendig udtagningsring, der er anatomisk designet til at passe til de fleste livmoderhalse, uanset alder eller om man har født børn. Til sammenligning har DELICATE menstruationsskive en oval form og en integreret udtræksring, som er udviklet specielt til teenagere, følsomme kvinder og kvinder med en lav eller medium livmoderhals. Begge menstruationsskiver fra Femi.Eko® er specielt designet med den unikke ring, så skiven er let at tage ud. Vi udviklede skiven med den udtagningsring netop på den unikke måde, og med viden om at udtagning af menstruationsskiven nok er den største udfordring kvinder står over for, når de vælger denne type menstruationsprodukt.

Kan jeg dyrke sex, mens jeg bruger en menstruationsskive?

Ja, du kan dyrke sex uden at problemer med lækage, mens du bruger en Femi.Eko® menstruationsskive. Den giver både beskyttelse og komfort under samleje. Du skal dog sørge for at placere menstruationsskiven korrekt og sikre at den er placeret korrekt for at undgå ubehag eller lækager.

Har du flere spørgsmål?

ANDRE KUNDERS VALG

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: