Delikate menstruationsskive | Bleu

(2 kundeanmeldelser)

229.00 kr.

Anbefalet til: kvinder i alle aldre, inklusive teenagere, kort/mellem hals
Ideel til: enhver menstruation, aktive kvinder, sport, svømning, sex med menstruation
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 optimal komfort
Brug: Afhængig af flowet kan du have den på i op til 12 timer uafbrudt, uden lækage og risiko for infektion.
Sundt alternativ: erstatter klassiske tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelige lugte og irritationer. 0% bakterier

Beskrivelse

Oplev en evolution inden for menstruationshygiejne med Saniconcentrate menstruationsskiven fra Femi.Eko. Vores nye innovation er et genanvendeligt menstruationsprodukt, der omdefinerer komfort og sikkerhed med intimsundhed i centrum, med fokus på følsomme kvinders særlige behov og teenagers anatomi.

Menstruationsskiven 'Delikat' er fremstillet af 100 % medicinsk silikone af høj kvalitet, som indeholder en forbindelse, der i vid udstrækning anvendes i medicinske implantater - Saniconcentrate Technology fra Parx Medicals- som giver 99,99 % naturlig beskyttelse mod bakterier, mikrober og virusser uden risiko for aflejring eller opløsning under brug. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skadelige kemikalier eller behovet for hyppig sterilisation.

Femi.Eko‘s menstruationsskive er ekstremt let at indsætte og fjerne, takket være den indvendige ring, som gør det muligt at fjerne og tømme den med kun én finger. Femi.Eko‘s innovative, patenterede design gør den meget lettere at bruge end de fleste menstruationsskiver og menstruationskopper på markedet - du vil endda helt glemme, at du har menstruation.

Og hvorfor så det?

Anatomisk størrelse specielt designet til følsomme kvinder med kort/middelhøj livmoderhals eller teenagere

Velegnet til alle menstruationsblødninger takket være den anatomiske form

Hurtig og sikker at bruge ved blot at skylle skiven under rindende vand, ingen sterilisering påkrævet

Placeres lige under livmoderhalsen og op til skambenet for at give effektiv beskyttelse i op til 12 timer

Har en innovativ indvendig udtagningsring med et specialdesignet hul til nem udtagning

Kan bruges ved sex, men er ikke en præventionsmetode!

Kan også bruges, hvis du har en spiral, da den ikke skaber et vakuum som menstruationskoppen

Fri for biocider = ingen kemikalier, ingen toksiner, hvilket betyder mindre tørhed og irritationer, lugt og bakterier.

Økonomisk alternativ = du sparer månedligt i op til 5 år

Miljøvenlig løsning = du reducerer dit månedlige forbrug af hygiejneartikler, mindre plastik og færre kemikalier i verden.

Et sundhedsfremmende valg, der garanterer komfort, mens du nyder hver dag uden at bekymre dig om din menstruation.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

100% tysk kvalitet Elastosil medicinsk silikone fra Wacker Labs, som har certificerede biokompatible egenskaber og ikke dyrker bakteriekulturer. Specifikt for Delicate-menstruationsrondellen er, at den har Parx Medicals’ Saniconcentrate antibakterielle medicinske teknologi. Det er den første menstruationsskive, der tilbyder langvarige antimikrobielle og antivirale egenskaber uden biocider eller skadelige kemikalier og uden risiko for migration. Femiekos menstruationsprodukt har kvalitetscertificeringer som CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH og er fremstillet i et certificeret produktionsanlæg til medicinsk udstyr: ISO9001, ISO 13485:2016. Registreret design som FEMIEKO brand innovation.

Vores produkter er biocidfri, hvilket sikrer beskyttelse af din hud og forhindrer potentielle allergiske reaktioner for en sund livsstil og intim balance.

Vores emballage er 100% bionedbrydelig! Vi bruger komposterbare majsposer eller papkasser. Vi opfordrer dig til at bidrage til genbrugsindsatsen i henhold til lokale regler.

Hvordan Man Bruger Dem

Manuel vask under rindende vand, uden behov for nogen steriliseringsproces.

Dens opbevaring kan nemt gøres i tasken, der fulgte med disken i produktæsken.

DEL

Kunde anmeldelser

5
100%
2
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Mia Kjærgaard Pedersen
23 marts 2024
Er vildt imponerende over hvor nem den er at sætte op og tag ud i forhold til min traditionelle kop, kan slet ikke mærke den i løbet af dagen. Fantast...More
Er vildt imponerende over hvor nem den er at sætte op og tag ud i forhold til min traditionelle kop, kan slet ikke mærke den i løbet af dagen. Fantastisk løsning 👍
Er det nyttigt?
0 0
Anastasiya
19 februar 2024
Den første dag jeg brugte menstruation skive ,glemte jeg at jeg havde menstruation!
Skiven er klart bedre end menstruationkop, den er nemmere at ind...More
Den første dag jeg brugte menstruation skive ,glemte jeg at jeg havde menstruation!

Skiven er klart bedre end menstruationkop, den er nemmere at indføre og fjerne og der er ingen læk. Kan klart anbefales.
Er det nyttigt?
0 0
Skriv en anmeldelse for at modtage en rabatkupon!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hyppige spørgsmål

Hvad er en menstruationsskive lavet af?

Femi.Eko® menstruationsskive er fremstillet af 100 % medicinsk silikone, designet af Wacker German Medical Silicone i Tyskland under mærket Elastosil. Det bruges til medicinske formål og er 100 % biokompatibelt silikonegummi, som ikke fremmer nogen bakterievækst og derfor er sikkert for kroppen, både indvendigt og udvendigt. Vores teknologi med antibakterielt Saniconcentrate er 99,99 % sikker mod bakterier og giver stor sikkerhed i mange år fremover, uden at det er nødvendigt at sterilisere menstruationsskiven. Alle vores produktkombinationer er lavet af materialer til medicinsk brug, der er sikre til indvortes brug. Selv de farver, vi bruger, er medicinsk sikre og kompatible med den menneskelige krop.

Hvorfor skal du bruge en menstruationsskive?

Menstruationsskiven fra Femi.Eko® er ikke kun behagelig, men også sikker for helbredet og mere praktisk til din månedlige pleje. Den vil hjælpe dig med at spare penge og leve et stressfrit liv ved at eliminere den konstante følelse af skam og ubehag, som kvinder ofte føler hver måned, når de bruger upålidelige menstruationsprodukter. Menstruationsskiven giver frihed til at svømme, cykle og endda få en nats søvn uden at bekymre sig om beskidte lagner eller lækager. Desuden kan den bruges i op til 5 år og bæres sikkert i op til 12 timer uden risiko for bakterier eller lugt. Du kan problemfrit bruge en menstruationsskive under samleje og som et sikkert alternativ til menstruationskoppen, hvis du har en spiral.

Hvordan vælger jeg en menstruationsskive?

Femi.Eko® UNIVERSAL menstruationsskive fås i en enkelt rund form og med en udvendig udtagningsring, der er anatomisk designet til at passe til de fleste livmoderhalse, uanset alder eller om man har født børn. Til sammenligning har DELICATE menstruationsskive en oval form og en integreret udtræksring, som er udviklet specielt til teenagere, følsomme kvinder og kvinder med en lav eller medium livmoderhals. Begge menstruationsskiver fra Femi.Eko® er specielt designet med den unikke ring, så skiven er let at tage ud. Vi udviklede skiven med den udtagningsring netop på den unikke måde, og med viden om at udtagning af menstruationsskiven nok er den største udfordring kvinder står over for, når de vælger denne type menstruationsprodukt.

Kan jeg dyrke sex, mens jeg bruger en menstruationsskive?

Ja, du kan dyrke sex uden at problemer med lækage, mens du bruger en Femi.Eko® menstruationsskive. Den giver både beskyttelse og komfort under samleje. Du skal dog sørge for at placere menstruationsskiven korrekt og sikre at den er placeret korrekt for at undgå ubehag eller lækager.

Har du flere spørgsmål?

ANDRE KUNDERS VALG

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: