Bæredygtigt hamp-absorberende undertøj. Lær mere om det nye Femi.Eko-produkt

Bæredygtighed er et koncept, som vi har taget til os i vores hverdag, og det er her, miljøvenlige ideer og produkter blev født, skabt af Femi.Eko-specialister for at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas, også når du har menstruation. Desuden ved vi godt, at for at bevare balancen i alt, hvad du foretager dig – derhjemme, på arbejdet, i forhold til venner eller med din partner – er det nødvendigt at føle sig beskyttet hele tiden. Du vil gerne være i stand til at udføre alle dine planlagte aktiviteter og ikke sætte noget i bero, bare fordi du er på de dage i måneden, ikke?

Fordi vi ønsker at kombinere din komfort med bæredygtighed, fordi vi ønsker at tilbyde sunde og passende produkter til enhver kvinde, men samtidig miljøvenlige, er vi stolte af at præsentere det nyeste produkt fra Femi.Eko-mærket, hvis patent er under godkendelse hos OSIM. Det handler om absorberende hampundertøj.

I dette materiale beskriver vi detaljeret egenskaberne ved vores opfindelse, de specielle materialer, der anvendes til absorberende undertøj, og fordelene ved dets brug. Med andre ord præsenterer vi dig for det nyeste og mest bæredygtige Femi.Eko intimhygiejneprodukt, som du vil forelske dig i fra første brug.

Hampeundertøj – den nyeste opfindelse af mærket Femi.Eko

Femi.Eko specialister har skabt et nyt patentanmeldt produkt, som er et undertøj beregnet til at blive brugt af kvinder i menstruationsperioden eller af både kvinder og mænd i tilfælde af inkontinens, for at tilbageholde forskellige typer af dræn uden behov for eventuelle ekstra indsatser.

Absorberende undertøj er faktisk en trusse lavet primært af hamp sammen med andre kombinationer af naturlige materialer. Vi valgte specifikt hamp, fordi dette materiale har evnen til at give endnu mere komfort under brug. Hampundertøj har således åndbare, antibakterielle, anti-fugt, anti-lugt, anti-allergi og anti-irritationsegenskaber.

Hvordan virker absorberende puder?

Blandt de ofte stillede spørgsmål om menstruationstrusser, som vi modtager, er beskyttelseszonen for det genanvendelige undertøj, og hvordan det virker. Som med andre menstruations- eller inkontinensdesigns er det absorberende område i hampundertøj placeret vandret mellem bærerens ben og lodret mellem dette område og taljeområdet. Dette absorberende område er sammensat af mindst 3 lag absorberende materiale, plus en vandtæt membran, som holder og opbevarer væsken sikkert, så der ikke er utætheder. Derudover er det nye undertøj lavet af hamp eller en kombination af hamp og andre naturlige materialer, hvilket gør det ideelt at have på i op til 12 timer, uden risiko for infektion eller ubehagelige lugte.

Hampabsorberende undertøj – det mest bæredygtige element til intim hygiejne

Vi har gjort det til et punkt at skabe de sundeste, mest miljøvenlige og økonomiske intimhygiejneprodukter til dig, og hamp-absorberende undertøj (link vil blive tilføjet) er i øjeblikket den mest bæredygtige vare i Femi.Eko-serien. Hvorfor? Fordi vi tilføjede hamp som hovedmateriale. Fordi vi vil tilbyde dig 100 % beskyttelse og samtidig skåne miljøet. Fordi vi vil være med til at reducere forureningen, og vi vil opfordre dig til at gøre din del. Fordi vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas og sikker på alle tidspunkter, også på dage med kraftig flow eller i perioder, hvor du oplever inkontinens eller anden lækage. Og hvorfor afsætte pengebeløb hver måned på engangshygiejneprodukter, der ender i skraldespanden i meget store mængder, når man kan bruge et enkelt genanvendeligt produkt i mindst 2 år?

Hamp – størstedelen af ​​de naturlige materialer, som Femi.Eko bruger til dette produkt – er den eneste plante, der omstrukturerer jordens kvalitet og absorberer CO2. Planten forbruger ikke meget vand, og stoffet er biologisk nedbrydeligt, holdbart og økologisk. Hamp kræver heller ikke pesticider og kemikalier i dyrknings- og produktionsprocessen, hvilket betyder, at den er bæredygtig for planeten og neutral med hensyn til CO2-påvirkning. På samme tid, brugt i Femi.Eko absorberende undertøj, giver det komfort og beskyttelse til intim hygiejne, og erstatter med succes enhver engangsartikel.

Hvad er fordelene ved hamp undertøj, skabt af Femi.Eko

  • Undertøj kan genbruges i mindst 2 år. Disse specielle trusser hjælper dig med effektivt at glemme plejen af ​​engangsartikler. Du vil være i stand til at bruge dem sikkert i mindst 24 måneder. Kan du forestille dig, hvor mange tamponer eller bind, du ville have købt i hele den tid? Det fremherskende materiale, hamp, bliver mere behageligt med hver brug, og er også modstandsdygtigt over for vask og genbrug.
  • Hamp undertøj har en høj absorberingsevne. Du vil bære trusserne som ethvert almindeligt par og skifte dem, når de er mættet med væske. De kan absorbere og tilbageholde op til 45 ml væske og kan bæres i op til 12 timer. Du har mulighed for at vælge forskellige grader af absorption. Du kan således vælge undertøj med et mindre eller større beskyttelses/absorptionsområde alt efter dit behov.
DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS MERE

Combo

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet / 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: