Ved enhver ordre afgivet mellem 08.12.2022 - 02.01.2023 på mindst 149 kr. modtager du en garanteret genanvendelige stofbind i GAVE!

Badetøj Maja, UV50+, genbrugsmateriale, sennep

Øko produkt & emballage Sund og sikker løsning Genbrug over 2 år

219,00 kr.

Ikke sikker på hvilken størrelse der passer til dig? Se etiketten på det tøj, du har på nu. Hvis du bærer forskellige størrelser (afhængigt af varen, f.eks. en gang M, nogle gange S), skal du vælge den mindste størrelse. Vores trusser er elastiske og vil sidde perfekt uden at stramme. Bestil uden frygt, fordi vi tilbyder en 90-dages tilfredshedsgaranti for enhver første vare købt hos os, og du er sikker på, at vi vil rådgive dig til en perfekt ombytning!

30 ml = 2x = 3 x

Stil: Klassiske brasilianske, lækagesikre trusser med syninger
Anbefalet til: Aktive kvinder, kvinder i alle aldre, teenagere, jomfruer
Ideel til: Kraftig til moderat menstruationsstrøm, kvinder i alle aldre, til svømning og solbadning, kraftig udflåd, urininkontinens
Komfort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultrakomfort
Brug: Afhængigt af flowet kan du bære den i op til 8 timer uafbrudt uden lækager og uden risiko for infektion.
Sundt alternativ: erstatter traditionelle tamponer, forårsager ikke tørhed, ubehagelige lugte og irritation
Beskrivelse

Det er tid til en ferie uden menstruationsstress! Vi har designet den første Femi.Eko Absorbent Beach Panty, der beskytter dig mod menstruations- og blærelækage – både i og uden for vandet.
Denne type trusse giver dig bevægelsesfrihed, komfort og selvtillid, så du kan nyde ferien, havet og poolen fuldt ud uden stress fra menstruation. Du skal blot bruge disse moderat absorberende trusser som badeshorts og skifte dem, når de er mættet med væske.
Selv om de primært er beregnet til svømning, kan de bruges, når du har menstruation, og du kan nyde godt af beskyttelsen og komforten i Femi.eko-undertøj.
Femi.eko-slipsen er klassificeret UV50+ for solbeskyttelse og er fremstillet af genbrugte, klorresistente materialer. Det er også modstandsdygtigt over for gentagen brug og bevarer sin form, så du kan genbruge dem i årevis. Desuden vil farven ikke falme i solen. Denne type absorberende trusse holder lugte på afstand og giver dig beskyttelse ved let til moderat blødning eller let blærelækage.
De ydre lag er vandtætte og afviser vand. Så blod eller urin passerer ikke fra indersiden til ydersiden, og du vil ikke blive overrasket over at opdage pletter på dit undertøj. Glem alt om at skifte bind på offentlige toiletter, og hold dig beskyttet på din ferie med denne dejlige trusse, der er dejlig at røre ved og yderst komfortabel. Femi.eko brief størrelser svarer til standardstørrelser. Vi anbefaler en større størrelse i tilfælde af en timeglas- eller pære/pære-silhuet.

Fremstillet af genbrugsnylon i overensstemmelse med Femi.ekos mission om at skabe bæredygtige, genanvendelige og komfortable produkter. Du vil kunne bære dem i op til 2 år – hvis du vælger månedlig brug eller kun nyder dem på stranden (i så fald vil du kunne beholde dem i over 5 år). Kræver vask før første brug.

Materialeoplysninger Og Certifikat:

Det første lag af materiale, der kommer i kontakt med det intime område:
SilverClear™-teknologi
Sammensætning: 80 % polyester + 20 % elastan
Funktion: Hurtigt absorberende, blødt og glat, hurtigt tørrende, antimikrobielt, anti-lugt og behandling.

2. lag:
Væskeopbevaring og absorption
Sammensætning: 100% polyester
Funktion: Opbevaring af væske, stærk sugeevne, effektiv tørring

3. lag:
Lækkerhedsresistent og vandtæt
Sammensætning: 100% TPU
Funktion: åndbar, lækagesikker

4. lag:
Undertøj
Sammensætning: 86 % genanvendt nylon + 14 % elastan
Funktion: vandtæt, åndbar, behagelig, blød at røre ved, elastisk

Hvordan Man Bruger Dem
Pleje Og Vask:

Skyl med koldt vand før vask. Håndvask eller maskinvask ved lav temperatur (helst 30 grader). Brug ikke klor, blegemiddel, desinfektionsmidler eller balsam. Vi anbefaler, at du bruger et allergivenligt, parfumefrit vaskemiddel, helst flydende (for fuldstændig opløsning i vand uden hvide aflejringer på stoffet).

Fordele

• KOMPATIBILITET MED DIT FLOW
• KOMFORT & SELVTILLID
• INGEN lækage og frygt for pletter
• VENLIG med økosystemet
• INGEN SKADELIGE KEMIKALIER
• SUNDT OG NATURLIGT ALTERNATIV
• MÅNEDLIG ØKONOMI
• GENBRUG mellem 2 år
• BÆR op til 12 timer

Kunde anmeldelser

Reviews (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badetøj Maja, UV50+, genbrugsmateriale, sennep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alder
Niveau flow

Hyppige spørgsmål

Femi.Eko® menstruationstrusser kan indeholde, hvad der svarer til 5-6 almindelige tamponer. Det er omkring 45 mL. De er super absorberende takket være en fuld rygbeskyttelse, hvilket gør dem til en god løsning selv ved kraftige blødninger og til natlig brug.

Er du bekymret omkring mængden af blødning og aldrig har prøvet disse produkter under din menstruation, kan du iføre dig Femi.Eko® menstruationstrusser en dag derhjemme. Her kan du teste, hvordan trusserne passer til dit naturlige flow og hvor ofte du har brug for at skifte til et rent par.

Ved et normalt menstruationsflow skrifter du trusserne omkring 2 gange på en dag. Har du kraftige blødninger skal du eventuelt skifte 3 gange på en dag. Normalt anbefales det, at du ikke beholder trusserne på i mere end 10 timer, på grund af god hygiejne. 

Nej, Femi.Eko® menstruationstrusser har en tendens til at udvikle færre lugtgener i sammenligning med andre hygiejneprodukter. Det skyldes det åndbare materiale samt at det meste af blodet vil absorberes i de inderste lag. Dette forhindrer bakterievæksten, som ellers producerer lugt. Oplever du udefinerbare eller underlige lugte skal du muligvis kontakte din læge for at udelukke uopdagede infektioner. 

Du må ikke tilsætte blødgørende og/eller parfumerede midler under vask. Dette kan ødelægge de beskyttende lag og skabe in ubalance i din naturlige bakterie flora.

Tjek vores størrelsesguide. Vores mål er skabt ud fra at de vil sidde komfortabelt så vi håber du vil vælge de rigtige mål. Ellers kan du gøre brug af vores SATISFACTION GUARANTEE program.

International Ladies Panty / Brief Size Chart

 

Waist (cm)

Hips (cm)

XS

69 – 73

91 – 96

S

74 – 79

97 – 102

M

80 – 85

103 – 108

L

86 – 91

109 – 114

XL

92 – 97

115 – 120

2XL

98 – 104

121 – 127

3XL

105 – 110

128 – 133

4XL

111 – 116

134 – 139

Login

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSPOSE 0

SENEST SET 1

Mega Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Ekstra Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Super Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Combo

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Let

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Moderate

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL:

Heavy

Femiekos retentionskapacitet
/ 12 timer

Binder værd

Tampoaner værd

ANBEFALET TIL:

FANTASTISK TIL: